Dobrý den všem!
Měli jsme již přípravu svatebního dortu zajištěnou, ovšem nebyla by to zábava, kdyby vše šlo podle plánu... :-)
Sháníme tedy nyní někoho, kdo by nám přichystal dort na náš svatební den, bude to 25.7.2015 v Parkhotelu Popovičky (velmi malý kousek za Prahou).
Co se týče našich požadavků:
- Hostů bude cca 65
- Jelikož je svatba v létě, tak bychom rádi, aby byl dort lehčí (například tvaroh, jogurt, ovoce, apod)
- Rádi bychom, aby detaily na dortu byly v barvě naší svatby v různých odstínech, od nejmavšího po nejsvětlejší (viz. obrázek, jen ne kombinace barev, ale jen odstíny jedné).
- Co se týče tvaru a konkrétních detailů, rádi si necháme poradit.
- Rádi bychom provedli ochutnávku předem.
Prosím tedy o kohokoliv, kdo by měl zájem nám dort vytvořit, či doporučit o kontaktování a sdělení ceny (za dort, za ochutnávku, dopravu, podmínky, apod.)
Díky moc všem!
Zdraví,
Annie.
Podívejte se na Dorty Kladno, jestli to není daleko. Ochutnal jsem spoustu dortů a tyhle můžu jen doporučit. Paní dělá i ochutnávky a jinak vše dle přání či chutí. Ceny až dle požadovaných ingrediencí, ale orientačně by určitě sdělila předem.
Ahoj,zkus dorty od Rozárky.Paní má i stejné webovky a ceny velice příjemné.Ochutnávky má zcela zdarma,ať si dort vezmete či ne.A hlavně je s ní skvělá domluva,pokud jí řeknete vše co od ní chcete :-D .Doporučuji z vlastní zkušenosti,kromě svatebního jsem již objednávala několik slavnostních a vždy naprostá spokojenost.
Cukrářstvá Anna Magdalena z Prahy. Ochutnávka je skvělá, příjemná paní cukrářka a dorty po stránce kreativity jsou úžasné. My už se na náš svatební dort moc těšíme :-)
ahojky, pokud bys měla zájem, klidně Ti ho upeču...jsem z Prahy, určitě bychom se nějak domluvily,peču doma pro známé (včetně svatebních), tak kdybys chtěla, písni mi do zprávy a napíšeme si víc...:-) Nemám problém ani udělat ochutnávku.