Objednávali jste v cukrárně Světozor, Hájek a Boušová?

Uvažujeme se snoubencem, že si objednáme tři dorty a obložené mísy v cukrárně Hájek a Boušová v pasáži Světozor u Václavského náměstí (svatbu máme letos v květnu). Jejich výrobky nám velice chutnají. Nikdy jsme ale nezkusili u nich dort přímo objednat. Recenze na internetu jsou rozporuplné.... Objednával u nich někdo nějaký dort (případně i obloženou mísu)? Díky za reakci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme objednávali, ale v té pobočce u Masarykova nádraží. A to jsme objednávali na Štědrý den k narozeninám tchýně den předem, a dobrý.
Odpovědět
No, podle mě vyrábějí dobré a cenově dostupné narozeninové dorty, pro svatební jsem šla radši jinam. Ty jejich dorty neurazí, ale žádná super kvalita to podle mě není.
Odpovědět
Netušila jsem že U Hájků dělají svatební dorty? Myslíte že udělají i klasický třípatrový dort?
Odpovědět
Já u Hájka zbožňuji poháry, ale dorty, polevy na poháry mi tam vůbec nechutnají, je to dost umělé - teda ty dorty co prodávají na prodejně na kusy. Pěkně to vypadá, ale ta chuť nic moc. Jednou jsem měla ty objednávané celé, a taky mě nenadchly. Za sebe můžu doporučit jedině Cukrárnu Amarilis (www tečka amarilis tečka cz). Zákusky, dorty, vše poctivé a vynikající. Každý týden tam nakupujeme zákusky a dorty objednáváme taky jedině tam. Ale je pravda, že svatební dorty se mi zdají dost drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Světozoru svatební dorty nedělají. Všechny dorty, které jsme měly (buď kusy nebo celé) byly moc dobré. Dorty mi vůbec nepřijdou umělé, spíše naopak (možná záleží jaké, ale já měla vždy svěží, čerstvé a bez umělotin).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?