Ahoj holky, potřebuji poradit, chci mít cukroví asi formou "sladkého ráje" což znamená, někde vedle na stole by byl zvlášť stůl jen s cukrovím a svatební koláčky by byly přímo na stolech u svatebčanů. Po obědě mám v plánu rozkrojit dort a tak si dají všichni ke kávě. No a nevím zda ten rautový stůl na sladké, mám nechat udělat už když přijdeme na oběd, nebo až po rozkrojení dortu.... poraďtě jak to máte vy? A vy co bude mít tento styl podávání, budete mít nějaké zásoby ještě cukroví nebo prostě tam dáte všechno co máte a děj se vůle boží aby to vyšlo?
@zzzu Pokud bych to udělala tímto způsobem asi bych tam ten sladký koutek dala zároveň s rautem. Všechno bych tam nedávala ať to nevypadá přeplácaně a aby to vypadalo pořád plně (postupně by se doplňovalo).
Taky se mi tento nápad líbí, ale bojím se, že si lidi vezmou jen ten koláček na stole a ostatní zůstane. Někdy se to sladké musí strčit vyloženě pod nos:-)
mě se to právě taky líbí a nemám ráda, když to pak osychá na stolech a navíc ať hosté taky třeba zvednou zadek a jdou si pro to sladké. Zároveň si myslím, že tímto způsobem bych mohla obejdnat mít méně cukroví než normálně na stolech... A navíc aspoň se to nemačká na sobě. No pořád přemýšlím pro a proti :-D