Meli jsme ho v lednici a pak nam ho prinesli na krajeni (foceni). Po zakrojeni ho dokrajela obsluha restaurace, nandali ho na talirky a hoste ho pak snedli, kdyz jsme se jeli fotit :-)
Většinou dort bývá při příchodu na hostinu na stole v místě kde sedí nevěsta + ženich. Poté by se měl odnést(zvlášť v letních měsících) do chlaďáku a opět přinést na krájení dortu což může být tak za 3h. Bohužel se často v létě stává že dort nechají celou dobu na stole, začnou po něm téct ,,čůrky,, vody z marcipánu a začíná se celý mírně kácet a samozřejmě pak nelze ani nakrájet. Takže toto je dobré si opravdu domluvit až se lidi pohledem na něj pokochají ať se zase uklidí :)
My ho měli v lednici a vyndal se na stůl před novomanžele až když jsme řekli, že ho chceme dát ven. Chvíli tam byl, než sme sehnali všechny lidi, aby se na něj mohli i podívat.
Dort sme krájeli asi hodinu a půl po oběde, až jsme měli pocit,že je na něj chuť a místo.