Viděla jsem ve spoustě alb cukroví ve tvaru kornoutků, plněných krémem - ale nikde nemůžu najít recept (a hlavně aby byl vyzkoušený) Nepečete nebo nepekly jste to??? :-)
AHoj, moje mamka dělala takové jednoduché - v cukrárně koupila....nevím, jk se tomu správně říká...takové "surové" oplatky (jsou to prostě jen rovné obyčejné oplatky vel. A4), ty nařezala na čtverečky, dala na hrnec utěrku, počkala až se bude voda vařit, pak na tu utěrku dala ty čtverečky, ty změkly, oa je přes držátko vařečky natavrovala do kornoutu a dala bokem, kde to během chvilky ztvrdlo v požadovaném tvaru. No a pak konce (špičky) namočila do čokoláy a plnila krémem (část nějakým klaiskcým a část karamelovým co zbyl ze svatebního dortu), pak se to třeba může posypat nějakýma barevnýma kuličkama, perličkama, atd, ale na to už jsme neměli čas :-D
Blani to je dobrej nápad!!! Takže jste to dělaly den před - myslíš, že týden dopředu by to vydrželo?? Že by to neztvrdlo ta oplatka? (vypadá to fakt krásně, jako všechno cukroví - takže se inspiruju :-) )