Posílám ti kontakt na slečnu Irenu, dort byl nádherný a výborný, stačí jí říct svoji představu a ona ti vyrobí dort na míru :) i.ozanova@seznam.cz
koukni do mého alba mám tam fotky dortu ;)
@regenbogen díky za odpověď....Slyšela jsem, že je Ollies drahý, ale prý malinový dort bezkonkurenční,tak to tam asi půjdu obhlédnout. Berušku mám taky v seznamu.
@lennyvka tak tak, bezkonkurenční :) ono se to nasbírá na kg - paní rikala, ze je neco jineho, kdyz mas kousek testa a pak treba 7 cm naplne (treba coko-malina je pry nejtezsí) a nebo testo jen potrene marmeladou....
Jaká cena se pohybuje u koláčů za kus? Máte někdo zkušenosti s ovocnými špízy na hostinu....přijde mi to super nápad na letní hostinu, ale netuším, kdo by to byl ochoten udělat se zaručenou čerstvostí :) :-)
@lennyvka ja myslim ze to se neda dost dobre urcit - zalezi na velikosti a gramaží. takze je rozdíl, kdyz tady nekdo vykrikuje ze ma za 3,50 ty malilinkate, za 7 nebo za 10 ty velke, tohle urcite nepomeris.
spizy se mi taky libily a porad nad nima uvazuju - ale leda bud ja sama den predem??, nebo nekoho tim poverit na den svatby... ?
@nwa No z Havířova je to asi z ruky....Já mám našlou paní na Ostravici, koláčky klasická velkosti, to bude asi střední za deset Kaček....tak uvidím na ochutnávací zkoušce, jestli projdou do užšího výběru :-)