Dorty, koláče. Doporučte cukrárnu z Frýdku-Místku

Prosím o radu... :-) můžete mi doporučit odzkoušenou cukrárnu nebo cukrářku na dorty, cukroví,minizákusky, koláče z okolí Frýdku-Místku?
Odpovědět
Profilova fotka
Posílám ti kontakt na slečnu Irenu, dort byl nádherný a výborný, stačí jí říct svoji představu a ona ti vyrobí dort na míru :) i.ozanova@seznam.cz koukni do mého alba mám tam fotky dortu ;)
Odpovědět
koláče z Dobré, dorty z Ollies v ostrave, hodne se chodí do Berusky ve \sviadnove, cukrarna u kafky na namesti ve frydku
Odpovědět
@kiss__inka děkuji za odpověď....dortík je krásný, ty puntíky jsou úžasné :) Už mám nějaké kontakty, tak uvidím, možná využiju i tento.
Odpovědět
@regenbogen díky za odpověď....Slyšela jsem, že je Ollies drahý, ale prý malinový dort bezkonkurenční,tak to tam asi půjdu obhlédnout. Berušku mám taky v seznamu.
Odpovědět
@lennyvka tak tak, bezkonkurenční :) ono se to nasbírá na kg - paní rikala, ze je neco jineho, kdyz mas kousek testa a pak treba 7 cm naplne (treba coko-malina je pry nejtezsí) a nebo testo jen potrene marmeladou....
Odpovědět
Jaká cena se pohybuje u koláčů za kus? Máte někdo zkušenosti s ovocnými špízy na hostinu....přijde mi to super nápad na letní hostinu, ale netuším, kdo by to byl ochoten udělat se zaručenou čerstvostí :) :-)
Odpovědět
@lennyvka Ahojda mohu doporučit koláče z Havířova pokud to není daleko.Malé za 7 a velké za 11 ale ty malé mi příjdou akorát...
Odpovědět
@lennyvka ja myslim ze to se neda dost dobre urcit - zalezi na velikosti a gramaží. takze je rozdíl, kdyz tady nekdo vykrikuje ze ma za 3,50 ty malilinkate, za 7 nebo za 10 ty velke, tohle urcite nepomeris. spizy se mi taky libily a porad nad nima uvazuju - ale leda bud ja sama den predem??, nebo nekoho tim poverit na den svatby... ?
Odpovědět
@regenbogen Jjj, taky uvažuji vlastnoručně den předem . Pokud budou obalené v želatině,tak by měly ten den předem vydržet.
Odpovědět
@nwa No z Havířova je to asi z ruky....Já mám našlou paní na Ostravici, koláčky klasická velkosti, to bude asi střední za deset Kaček....tak uvidím na ochutnávací zkoušce, jestli projdou do užšího výběru :-)
Odpovědět
@lennyvka ok ;-) Jen jsem napsala kdyby snad
Odpovědět
@nwa Jasně, to se cenní. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lennyvka tak to máme asi tu samou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?