Ahoj, ráda bych si nechala udělat dort Pavlova. Máte s ním někdo zkušenost na svatbě? Nejsem si právě úplně jistá, jestli by to ten dort přežil, je tam přeci jen šlehačka, tak aby se to nějak nehlo....A neznáte nějakou dobrou cukrářku v Praze nebo Praze-západ?
Desert občas dělám, je lehký, báječný, letní, šlehačka přežije v pohodě /dá se plnit ráno/, ale jako hlavní svatební dort bych ho nedala. On totiž nejde úhledně nakrájet, vždy se pěnová vrstva drobí. Řešením by byly malé dortíčky, jaké máte na spodní fotografii.
@linie_praha Já ho nechci jako hlavní dort, to už mám objednaný jiný....tenhle jsem chtěla použít, že je přirozeně bezlepkový a sestra je celiak....a myslíte, že by mi to nějaká cukrářka vyrobila, třeba ty dortíčky malé?
@androz Ne nemělo, ona si občas i něco dá, ale hrozně pak natejká, takže raději bez toho....no a krom toho ona je i baletka, takže se ta Pavlova hodí i jinak ;-)
@ircza007 Ty pusinky si můžete udělat dopředu sama, je to jednoduché, receptů najdete hodně. Po upečení zabalit do mikroten. sáčku a dát v krabici do lednice. Týden určitě vydrží. Ráno v den svatby je nějaká kamarádka jen naplní a ozdobí. Když budete mít šlehačku s víc procenty tuku, tak nemusí být ztužovač.