Cukrárna, která doveze dort na místo - Královéhradecký kraj

Ahoj, Poradí mi prosím někdo, která cukrárna je ochotná dopravit svatební dort na místo svatby? Ideálně Opočno, Dobruška, klidně i Hradec Králové. Svatba bude v Orlických horách, v červnu. Nevím, jak bychom dort transportovali, kdyby bylo teplo. A bylo by o starost méně. Samozřejmě jde i o vzhled dortu a chuť, to asi nemusím zdůrazňovat :-) Nebo další varianta, dá se někde zapůjčit chladící box na dort? Předem díky!
Odpovědět
Ahoj, mě všechny sladkosti i dort dělali SweetDots z Prahy a dovezli do Pardubic :o) sestavili na místě aby bylo vše dokonalé!! A opravdu vše bylo na jedničku....fotky v profilu. A dělají ochutnávky, za 300kč tuším (to už si nejsem jistá), které ti potom odečtou z případné objednávky. Abys věděla do čeho jdeš :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@kenwelinka Můžu se prosím zeptat, na kolik nacenili tu dopravu? Taky bych si od nich ráda objednala sladkosti, ale právě mě odrazuje, že svatbu máme taky mimo Prahu.
Odpovědět
tak ta ochutnávka byla za 500 a doprava za 1500
Odpovědět
e-dorty.eu od objednávky za 6.000,- doprava zdarma. Dort NESKUTEČNÝ a ty koláčky famózní. 100% doporučuji.
Odpovědět
Doporučuji si dort pořídit spíše někde poblíž svatby a nevézt ho přes půl ČR. Vozit dort z Prahy do Pardubic je dost riziko. Pokud ted nechcete jen nějaký strohý dort, který cestu vždy přežije.
Odpovědět
proč je to riziko? já neměla žádný strohý dort a přežil to v pohodě. Dorty se vybírají podle dobrého cukřáře a ne podle místa kde sídlí ne? :-D vozí se každé patro zvlášť v polystyrenové krabici v chladícím boxu a na místě Vám ho teprve složí!! Je to zcela normální přvážet dorty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kenwelinka A mohu se prosím ještě zeptat, jaké jste měla celkově množství sladkostí a na kolik cca vyšly? Dívala jsem se do alba a dort byl fakt božský :) Pro kolik byl lidí?
Odpovědět
Dort+květy - jedlé - 9500,- Cupcakes: 2880,- - 12ks hodně složitých, zdobených, 36ks jedoduchých Cakepops: 1920,- - 40ks Makronky: 1250,- - 50ks Sušenky: 1400,- - to je jedna dávka, nevím počet přesný, foto mám taky v albu Doprava: 1500,- Odečtená částka za ochutnávku dortů: -500,- Celkem tedy: 17950,- Bylo to pro celkem 60 lidí a zbylo kus dortu a asi 8 cupcakes....Dort byl na 40 porcí - spodní patro je maketa z polystyrenu potažená jako dort :-D pak je dvojpatro a potom horní malé patro...
Odpovědět
@dancahruska ale takhle my měli dort docela složitý - ten airbrush taky nedělá každý a je to dost složité...a ty květy byly za příplatek...ale chutě vynikající a dort držel krásně, byl rovný, žádné hrbolky a nerovnosti, prostě precizní
Odpovědět
Profilova fotka
@kenwelinka Haha to je vtipný ten polystyren, to by mě nenapadlo :D Je mi to jasný, dort je opravdu luxusní. Jak se krájí to dvojpatro?
Odpovědět
@dancahruska to mě taky ne - to nám řekli ve sweetdots. Protože se mi líbí vysoké dorty a kdyby to bylo z dortu tak je to třeba pro 100 lidí, to by se nikdy nesnědlo....je to super, zakrojíte do horního a zastaví vás tácek, který je mezi patry...takže se v klidu dokájí jedno patro, sundá tácek a krájíte druhé
Odpovědět
Profilova fotka
@kenwelinka Tak to je super, to by mě taky nenapadlo, že je tam schovaný ještě tácek. Díky za info :)
Odpovědět
Článek se načítá
v pohodě :-) ráda poradím :-)
Odpovědět
Všem moc díky, koukala jsem na odkazy, je to krása! Asi si zítra budu muset nějaký zákusek koupit :-) Spíš bych preferovala cukrárnu v HK kraji, 1500 za dopravu už mi přijde dost. Myslím, že ani nebudeme mít tak velikou objednávku, aby se to vyplatilo (40-50 lidí a něco nám chce napéct ženichova babička). Ještě, že je tolik času. Dnes jsem volala do dvou cukráren, na které mám dobré reference, a ani jedna nedováží :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?