Mě se asi víc líbí ten první, ale ten límec je divný :-( Ten druhý se mi nelíbí, já nemám ráda tyhle průhledné věci. Vážně nevím. V kterém se cítíš lépe ty? A budeš mít kabátek kvůli zimě nebo kvůli něčemu jinému?
Za mně ten druhý je lepší,ale kdyby neměl dlouhý rukáv, byl by ještě hezčí. U toho prvního mi přijde, že se límec trochu tluče se závojem. Ale jinak Ti to moc sluší :-)
Mě se zdá, že každý z těchto dvou kabátků ty krásné šaty úplně zabije. :-| Nejde to bez něj? Nebo třeba si pořídit nějaký moderní svetřík? Bolerka jsou nešvarem českých nevěst a v drtivé většině jsou s ním šaty degradované o několik stupňů dolů.
Já si taky myslím že se nehodí ani jeden. Teda spíš by se mi líbil ten první, když už, ale ten "límec" ne... leda bys měla rozpuštěné vlasy, aby se to schovalo :-)
@smisek1 Nedala bych ani jedno, pže bolérka moc nemusím, ale pokud si 100% stojíš za jedním z těchto dvou fotek, tak první (je bez vzoru a hladký, takže se nebije s dekorací šatů, jednoduchý, decentní. Límec je krásný, ale pouze pokud bude účes s rozpuštěných vlasů, popř. se zvednutých, ale ne ulýsaných (musel by být nadýchaný a působit více prostorově).. Druhý stylově a vzorem k šatům nesedí (působí k šatům hodně špatně - bolérko má malou sytost vzoru oproti šatům, nepříjde mi to ani stejný vzor jako na šatech a zároveň zakončení/lemování bolérka na rukávech nesedí ke vzoru střihu svatebních šatů). U bolérka č. 1 by byly ještě pěknější užší rukávy. :-)
jestli to musi byt jeden z techto, tak krajkovy, ale jinak bych volila spise s kratkym rukavkem, takhle to vypada zbytecne usazene zvlast na takove mlade a stihle slecne :-)