Ahojky, nemáte někdo zkušenost s balíky slámy na obřad, příp. je pak využít na hostině v zahradě k sezení? Není problém třeba s alergiky, nebo že by v tom byl prach, příp. třeba myši?
Chceme je využít, ty malé hranaté, ale nemám s nimi zkušenost a bojím se, aby nepřinesly víc škody než užitku :-(
Děkuju za jakoukoliv radu!
I jako silný alergik bych sezení zvládla. Nicméně nevím, k čemu je to dobré, kromě toho, že to vypadá moc pěkně na fotkách. Pohodlné to asi moc nebude, jen s tím bude starost.
Měli jsme podobný balíky slámy u místa, kde jsme měli svatbu. Chtěla jsem se na tom vyfotit.
Je to nestabilní, ne moc pohodlný, kouše to, leze z toho různý hmyz :-D
Na obřad celkem ok, ale na hostinu podle mě dost nevhodný z důvodu výše uvedenýho ;-)
další problém je, ze bud zakryt cele, nebo si to to roztrha polovina silonky- coz ale prijdes o efekt baliku slamy...
stabilni celkem jsou- pokud se polozi sirokou stranou dolu, ale problém je- ZE JSOU NIZKE!! a starsim lidem (i rodicum) se z toho blbe zveda... takze ne...
Kdybych někdy přišla na svatbu a chtěli mě posadit na balíky slámy, tak snad radši odejdu. Jako silný alergik nemůžu se slámou vůbec přijít do kontaktu. Je mi pak zle třeba půl dne, pořád kýchám a teče mi z očí a nejde s tím vůbec nic udělat. Prostě to musí přejít.
Vezmi sem, že někdo z vašich hostů bude taky takhle alergický (a v dnešní době je to bohužel pravděpodobnější než že nebude) - bude ti celý obřad kýchat nebo bude muset odejít... On bude mít zkažený minimálně půlden a vás by to asi taky mrzelo. A poslouchat kýchání během obřadu taky nic moc.
Jestli můžu poradit, tak se to fakt vykašlete. Vypadá to moc hezky (alespoň mě se ty obrázky líbí moc), ale z pohledu alergika fakt ne...
@heeduska
@yurika33 Koupila bych ty nejlevnější deky v Ikea (momentálně mají šedou za 49Kč nebo bílou POLARVIDE
za 99kč) a přeložila je (mezi to nebo pod bych se nebála strčit i třeba karton) ať je to silnější. Jedna deka by měla vyjít na jeden balík slámy.Pak existují ještě podsedáky, ale pokud je máš kupovat, tak je to docela investice a je otázkou, zda bys to po svatbě prodala...