Ahoj,
potřebovala bych poradit, co koupit kolegyni ke svatbě. Rádi bychom jí dali přání a potom nějakou drobnost od nás všech na památku. Ještě nevím, kolik se vybere do kasičky a pokud to bude víc, dáme to bokem k tomu jako peníze, takže ten dárek by skutečně měl být spíš symbolický a třeba i vtipný :) Napadla mě třeba zástěra pro nejlepší novomanželku, na kterou bychom se všichni podepsali. Ale vím, že to není úplně ideální a budu vděčná za tipy.
my dávali přání od všech podepsané, krásný velký rámeček na svatební fotku a jmenovku na dveře. No... byla dojatá :) souhlasím s little_emilly, že vy jí znáte líp než my, mě by skleničky by mě také tolik nenadchly...
@abbynka tady je vidět, že je to opravdu velmi individuální, nás by nenadchly ani skleničky, ani cedulka, protože jsme si spolu novou cedulku na dveře i schránku objednali už před svatbou :) Já jsem od kolegyň dostala obálku s ručně namalovaným zátiším s různým ovocem, zeleninou, luštěninami, obilovinami atd, a vevnitř byla poukázka do zdravé výživy, protože jsem v práci pověstná tím, že jím hodně zdravě :) s manželem jsme plně využili :) druhá kolegyně se vdávala loni, jsou s manželem starší a mají rádi dobré jídlo a pití a atak, pracujeme na poště, takže jsme jim do poštácké krabice koupili šampanské a kaviár a zasypali jsme to stíracími losy, co se jmenují Prase v žitě a byla k tomu ode mě složená veršovánka, že se budou mít právě jako prasata v žitě, pít si šáno a tak, už si to fakt nepamatuju a moc se jim to líbilo :)
mě se v poslední době nejvíce líbí origiálně darované peníze :-) je to něco víc, než jen peníze v obálce, je to osobní, člověk nad tím stráví nějaký ten čas.... http://www.beremese.cz/blog/majisska/...... za peízky si pak koupí, co chtějí... nebo dát nějaký poukaz - třeba na společnou večeři, víkend... záleží, kolik budete ivestovat... jinak taky spousta možností je na fleru, tam sežene vše možné :-)
Je to asi o člověku,co se komu líbí a co ne. Jako já na svatbě uvítám všechny dary s radostí,ale našim jsem řekla,že od nich chci broušené památeční skleničky (prodávají se po dvou kusech a vypadají jak ze zámku) :-) Z toho budu mít největší radost
My jsme nedávno dávali obálku, ale plnou dalších malinkatých obálek s různými obnosy. Např. 300 na kino, 1000 na večeři na oslavu 1. roku, 500 na víno, 100 na pivo, 50 na zmrzlinu atd. Peníze můžou být využity jakkoliv, ale u některých obálek bylo přímo doporučení našeho oblíbeného podniku (např. kam na dobrý cheesecake, kam na gurmánský párek v rohlíku atd.). Tak můžete udělat něco podobného. Jestli to novomanželé využijí tak nebo jinak je na nich ;-). K tomu jsem ještě do jedné přikládala stírací los.
Já bych třeba uvítala i poukázku do Ikey (znáte někoho kdo jí nemiluje???). Když se mě kolegové ptali co mi mají dát a trvali na tom, že si mám vybrat, tak vyhrála právě Ikea (konkrétně židle).
Konkrétně neporadím, protože já naprosto nesnáším jakékoliv předměty, které jsou už dopředu určené k zaprášenému místu, takže mě by třeba zmiňované broušené skleničky vůbec nenadchly a putovaly by někam do koutku skříně. Máme rádi čisté tvary a jednoduché věci v moderním stylu, takže to by mě bylo líto peněz. Jinak myslím, že nějaký pobyt/zážitek by taky nemusel být špatný...
Já teď byla na svatbě jedné mojí kamarádce... bylo o nich známo, že jsou oba dost velcí milovníci adrenalinu a že na líbánky pojedou na hory a že moje kamarádka se moc ráda fotí (má svoj stránku na instagramu) a tak jim její mamka pořídila stejné vesty :) Normální pěkná prošívaná vesta, šedé barvy a na srdci tam mají nápis Bon voyage M+K, který tam její mamka nechala potisknout.Našla jsem je tady https://eshop.reda.cz/detail/nimesie-... a tady https://eshop.reda.cz/detail/nimesie-... a rozhodně je takový osobní dárek potěšil víc, než nějaké skleničky :) už i poslali první fotky :D
Zase na druhou stranu záleží jak moc dobře kolegyni znáte.
me by taky brousene sklenicky nenadchly. Sice si sklenicky lepsi chceme poridit, ale chceme si je vybrat sami pak a podle naseho vkusu. Takze spis bych volila poukazku nebo treba se mi libila ta velka obalka s mensima😊
Překvapte zamilovaný pár na svatbě netradičním svatebním darem - ovocnými a bylinkovými dobrotami (sirupy, džemy a pečenými čaji-bez chemie) v dárkové dřevěné krabičce s vyřezávanými srdíčky nebo v elegantní bílé krabičce s průhledným víkem.
V dárkové dřevěné bedýnce s vyřezávanými srdíčky najdou:
-1x MÁTOVÝ SIRUP 350 ml - vhodný pro přípravu Mojita nebo domácích limonád,
-1x PEČENÝ ČAJ 400 ml- NEBESKÝ RÁJ S MEDUŇKOU - pro nebeské chvíle pohody,
- 1x MERUŇKOVÝ DŽEM 280 gr- na sladkou snídani,
- 1x PEČENÝ ČAJ 50 ml - PERNÍKOVÁ ŠVESTKA - na zahřátí se,
-1x ŠVESTKOVÝ DŽEM SE ZELENÝM ČAJEM MATCHA pro zvýšení libida:-)
Balíček už stačí jen zabalit do celofánu a ozdobit pěknou mašlí. Výběr produktů je široký a toto je jen malá ukázka. Více na Sirupy a džemy FITO.