Ahoj holky, tak na svatební cestu se teprve chystáme a myslím, že to bude nějaký ten Last Minute, jen se pořád nějak nemůžeme rozhodnout kam vlastně na tu svatební cestu poletíme, jelikož pravděpodobný termín naší dovolené bude až tak v druhé polovině září a to mám strach, že už nebude tak hezky, teplo...jak bych si to představovala. Možná nám dovča vyjde už koncem srpna, ale spíš počítám tak od 14. září a chtěla bych, abyste mi poradily, kde je ještě koncem září krásně, moře teplé, ...... kde si to ještě užijeme? Buď to bude Řecko (chtěli bychom Zakynthos, možná Krétu) nebo Mallorcu (ale to mám strach, že tam už zima bude) nebo třeba i Djerbu,......co myslíte???? ;-)
@janulka21 : Kréta nebo Kypr je zaručeně teplo, nebo Turecko:-) V Egyptě se není čeho bát, člověk je ubytovaný v resortu a pokud vyjedete na výlet, tak s Vámi jede průvodce a všechno hlídají. Pracovala jsem v cestovce rok (jedné z největších) - loňský rok a za celou dobu nebyl jediný problém s turisty v Tunisu, Turecku či Egyptě. Na Turecku je fajn, že je tam teplo a člověk není zavřený v resortu jako tomu bývá v Egyptě a může si večer vyjít do městečka, podívat po obchůdkách, projít se po přístavu a pod. Já byla před třemi lety v Side na turecké riviéře a byla to jedna z nejlepších dovolených, co se týče Řecka, mohu doporučit Rhodos, zábava i relaxe je velmi rozmanitá, pokud byste si půjčili auto, které tam nevyjde tak draho, můžete si ostrov projezdit, není zase až tak velký:-)