Milé nevěstya vdané paní, s mým budoucím manželem se snažíme vybrat si nějakou svatební cestu, bohužel na to nemáme moc peněz vzhledem k tomu že já jsem bez práce a on je střídavě v práci nebo na 60% platu doma... :-( Jelikož máme svatbu tteď v září tak nás napadlo, že svatební cestu by jsme mohkli podniknout v zimě. Nikde jsem o tom nenašla žádné informace a tak by mě zajímalo jestli s tím nemáte některá zkušenost. Rádi by jsme do Švýcarska na lyže, ale jak říkám na stránkách CK o tom nejsou žádné zmínky a tak vás prosím, poraďte.... Děkuji :-)
Já myslím, že svatební cesta se vybírá jako každá jiná normální dovolená.
Aspoň my jsme to tak měli.
Až na místě jsme řekli, že jsme novomanželé, takže jsme měli jejich větší pozornost - ale nevím o tom, že by se svatební cesta objednávala a zařizovala jinak, než jiná normální dovolená...
No spousta CK nabízí svatební cesty ale jenom k moři a většinou moc drahé, i když novomanželé dostavají u většiny kanceláří slevu i tak to vyjde moc draho.. Problém je ,že ani zimní zájezdy nejsou zatím k sehnání a tak nevíme kolik dát stranou a jestli si to vůbec můžeme dovolit.. :-|
My jsme byli na svat. cestě v Šiklově mlýně - je to westernové městečko, blbý ale je, že fungujou jen přes prázdniny... ale bylo to tam skvělý :-) Manžel to objednával někdy v dubnu přes internet. A stálo to cca 10 tis. + útrata. (pro oba dohromady, na týden)