Ahojky máte někdo tip na svatební cestu na Mauritius? Nějaký ověřený hotel? Nebo třeba Srí Lanka, Maledivy? Co je lepší. Já si vytipovala hotel Constance Belle - Mare Plage, Heritage Awala nebo Heritage Telfair.
Záleží kolik do toho chcete investovat :-) Mauritius je taková klasika, ale v podstatě lze kamkoli, záleží spíše pak na hotelu nebo resortu než na destinaci, můžeš jet kus světa, budeš ve 3* hotelu, kde se ti nebude líbit a naopak. My třeba jedeme do Turecka :-)
@emma_kopretina prosím mohla by jsi mi napsat v jakém hotelu byli a zhruba kolik je to stálo? Moc děkuji, na ten Blue Mauritius jsem se koukala a jsem zvědavá jakou kalkulaci mi pošlou, byli jsme v Travel Business Centre a jak na stránkách popisují jejich přístip ke klientům tak jsme z toho byli zklamaní a nemluvě o cenové kalkulaci
@denisa219 My jedeme na Srí Lanku a Maledivy za měsíc. Na Maledivách máme 6* hotel na Srí Lance 5* , jsme docela nároční a dovolené si rádi užíváme:-) Kdyžtak mi napiš do soukr. zprávy, kdybys tě něco zajímalo. Hodně záleží kolik do toho chcete investovat.
@denisa219
Deniso, dobrý den. Jsme CK a Mauricius i jiné destinace osobně znám. Opravdu záleží na celkové částce, kterou chtete do svatební cesty dát. Odlety jsou možné kdykoliv (jistě podle obsazenosti). V prosinci jsou ceny přívětivější a fantastické počasí. Východní pobřeží na Mauricius moc nedoporučuji, neboť je to návětrná strana s více srážkami. Západ a jih jsou na tom lépe. Slevy pro nevěsty mají vesměs všechny lepší resorty. Některé kolem 30% jiní i 80% pro nevěstu z ubytování.
Pokud budete chtít mohu udělat nezávaznou kalkulaci, ale potřebuji vědět obě jména a kdy zhruba chcete cestovat. Ideálně pokud zavoláte.
@denisa219
Ještě doplním z daných je asi nejlepší Heritage Awali má nádech Afriky, přímo na jihu u přírodní rezervace. Vedle stojí Telfair, je to jedna společnost (architektura koloniální). Pro mne má tedy lepší kouzlo Awali. Moc zajímavý je Maritim ***** (často vyjde i levněji), nebo La Pirogue ****. Trochu levnější varianta je pak Veranda Pointe Aux Biches.