Svatební cesta do zahraničí, cenově dostupná. Máte tip?

Zdravím, chtěla jsem se zeptat na vaše typy na svatební cestu do zahraničí... rádi bychom něco nevšedního... ale cenově dostupného ( na jednoho max do 25 tisic ) Děkuju za komentáře :)
Odpovědět
Záleží co chcete, válet se na pláži? Cestovat? Letenky do vzdálenějších exotickývh míst jsou samy o sobě dost drahé, kolem dvaceti tisíc. Známá byla na svatební cestě v Londýně, to taky nemusí být špatné, Londýn se mi dost líbil a je to tak minimálně na týden, za míň dní ho nestihnete celý navštívít /muzea a tak/.
Odpovědět
Profilova fotka
něco nevšedního....stopem do Uzbekistánu a zpět? ;-)
Odpovědět
Ahoj, minulý rok jsme byli v Thajsku a Indonésii, letenky jsou cca 13 - 15 tisíc a pobyty tam vyjdou levně... Takže exotiky v Asii bych se nebála, letenka je sice zásadní položka, ale pak na místě se dá žít levně... Dost jsme si dopřávali, samé obědy, večeře, výlety, přejezdy na mnoho ostrovů a měsíc nás vyšel na na jednoho bez letenky na 18 tis. Letenku jsme jednou měli za nasbírané míle, takže zadarmo... Ono těch 32 tis (i s letenkou) vypadá dost, ale my jsme toho viděli strašně moc... Nebo se to dá zkrátit:) Kamarádi byli taky v Indii, letenky se dají koupit za 10 tis a pak tam je to ještě levnější než v Indonésii prý... Takže za měsíc utratili (opět bez letenky) asi 12 tis... a to za to pak stojí:)
Odpovědět
to mon_88017 ... Uzbekistan - zas tak nevsedni ne :D to kalkulka : chteli bychom nekam za teplem.. spis cestovat, delat vylety, pujcit si v danem miste auto..neco projet... proste nelezet jen na plazi :) to bluecate : moc dekuju za info... zni to fajn...planovali jste hodne dopredu? ubytovani hledali az na miste?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@eri_nka co navštívit nějaké přátele v zahraničí? Bydlet u nich a cestovat okolo ;-) tak se dá poznat Londýn (je tam hodně Čechů a dokonce se i scházejí ve West Hampstead v české hospodě), Itálie, Švýcarsko, Paříž... a pak záleží na tom, nakolik si troufáte jet někam naslepo a shánět ubytko až na místě :-) dá se cestovat hodně levně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?