Ostrůvek Formentera - byl jste někdo? :-)

Profilova fotka
Ahoj, uvažujeme o svatební cestě na začátku června na ostrůvek Formentera. Konkrétně jsme koukali na hotely na Playa Mitjorn (Migjorn) - Insotel Club Marylan, Maysi Hostal a Riu La Mola. Byl jste někdo na tomto ostrůvku a případně kde? A jak se vám tam líbílo? Víte někdo, kolik tam stálo půjčení skútrů či jestli se dají půjčit motorové loďky? Děkuji za všechny názory, rady a typy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,já ti asi moc nepomůžu,já jsem tam byla s rodiči na výletě,když jsme před 18lety byli na Ibize,tak jsme si zajeli na Formenteru,nic moc si z toho nepamatuju,jen že tam byla úžasně čistá voda,ale nevím,jak to tam vypadá teď
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta I tak děkuji :-) i čistá voda je zásadní ;-) Pravdou je, že to nazývají "Karibik středomoří", tak tam snad voda bude čistá i teď. V recenzích to také bylo zmiňováno :-)
Odpovědět
@janneys Ahoj byla jsem tam 2010 v červnu na svatebce. Ostrůvek je malý ale krása, pláže, voda super. Bydleli jsme v Insotelu. Jinak jsme měli půjčené auto, je tam jen jedna cesta, napříč celým ostrovem, cc 40min od jednoho konce ke druhému. Můžu poslat pár fotek do ip, nebo nějaké podrobnosti.
Odpovědět
Byla jsem tam na výletě lodí, když jsem byla na Ibize. Moře a pláže - to je nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyff jé to by bylo super! :-) Budu moc ráda, když něco pošleš :-) Jinak holky moc díky za názory :-) Záleží nám na tom a každé slůvko se počítá :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?