Nejlepsi destinace za 70tisic?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Budeme se brat a chceme jet hned na svatebni cestu. Termin je od brezna do listopadu 2015. Rozpocet je pro oba... chteli bychom neco, na co nikdy nezapomeneme. Nevime kde zacit hledat, kdo da nejlepsi cenu a kde zkratka zapomeneme na vse kolem. Dekuji :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@michelein bohužel Bali, Seychely i Filipíny se lítají kvůli počasí spis na jaře. Taky jsem na to koukala,ale bála bych se ze budeme mít smůlu a bude celou dobu pršet.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji za stranku. Mrknu. Zanzibar je na fotkach pekny. ..ale chce to jista opatreni, ktere uz znaci jistou miru moznych problemu, takze je pro nas lepsi se temto.mistum vyvarovat. Mame rocni holcicku a chceme zacit pozvolna.. curacao vypada krasne Vlastne opravdu pockame na nejakou zajimavou akci a vyjedeme podle ni..zatim tady byly dovre tipy. l treba na jiz zminovane Kavperdske ostrovy jsem ted nasla letenku plus ubytko za 11tisic.. takze to chce jen hledat... :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Pro nas nejlepsi termjn je v breznu. O Seychelach jsem zase slysela, ze je to misto, kam clovek.muze cely rok. Je tam pry 27-30°C celorocne . A snad pres leto byvaji pry deste, ale v noci a spis to jen procisti vzduch.
Odpovědět
Profilova fotka
@michelein Známý byli na Kapverdách s malým dítětem a strašně jim vadilo, že tam hodně fouká. Malý to vůbec nesnášel dobře. Kapverdy jsou hodně větrné. A co Dubaj? Smartwings má teď akci na letenky. S roční holčičkou bych se asi do nějakých větších akcí nepouštěla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@michelein Pokud jde o výběr destinace s dítětem pak nejlepší z oněch třech zmiňovaných je Mauricius.
Odpovědět
Profilova fotka
@michelein Ještě tady řešíte Seychely a Réunion, ty ale neodpovídají Vašemu rozpočtu. Obojí si vezměte, že klasické ceny letenek začínají na 27.000,-Kč na osobu. Tj. jen za letenky s malou dáte cca 56 tisíc. Osobně mám dvě děti a držela bych se Mauriciu (kvalita, čistota, servis, pláže, exotika).
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, dekujuu.. na stankach je ted akce na letenky na Seychely za 8000,- proto jsem pocitala s tim, ze bychom setam vesli. Ale Mauricius se nam ted libi taky mooc... Maledivy jsou pry pro deti blbe... zadny doktor n ostruvcich a draha dpprava
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, dekujuu.. na stankach je ted akce na letenky na Seychely za 8000,- proto jsem pocitala s tim, ze bychom setam vesli. Ale Mauricius se nam ted libi taky mooc... Maledivy jsou pry pro deti blbe... zadny doktor n ostruvcich a draha dpprava
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?