Kam na svatebni cestu v cervnu?

Ahoj holky, potrebovala bych poradit, kam jet na svatebni cestu. Svatbu mame 21.6. a nasledujici tyden bychom radi odleteli. Bohuzel vsude, kam bych chtela jet, je ted obdobi destu :( - Mexiko, Dominikana, Thajsko,..Takze bych potrebovala poradit nejakou hezkou zemi, kam se da jezdit prelom cervna a cervence. Vedro nam nevadi. Jen bych byla nerada, aby nam celou dobu proprselo. Predstavovala bych si nejakou exotiku v rozmezi zhruba 35 - 50 000. Nevite o necem?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám cestovní agenturu a exotiku v červnu bych Vám nedoporučila. Ve většině takových zemích je právě období dešťů. Jedině snad Kuba, ale ceny zájezdů jsou kolem 60 - 90 tis/os. Na exotické ddestinace je ideální doba od cca listopadu až do března. Jako alternativu mohu nabídnout třeba Turecko, Tunis. Můžete mi napsat, pomohu Vám dovolenou vybrat.
Odpovědět
@cadrasi Dobry den, dekuji za tip, ale zrovna Tunis me na svatebni cestu vazne moc nelaka a v Turecku jsme byli minuly rok (a pocity z dovolene velmi neutralni).
Odpovědět
Profilova fotka
@karol2014 Dobrý den, pokud jde hned o červen / červenec pak je možností několik. Srí Lanka východní pobřeží -je o něco draží než západní, ale v tuto dobu ideální počasí. Pak lze zkombinovat s Maledivy (Srí Lanka + Maledivy) ale to by bylo asi nad rozpočet. Nicméně samotné Maledivy už v tuto dobu taky ok (zde je to špatně v květen / červen - což prší). O našich prázdninách už je to fajn. Potom Mauricius, dává velké výhody pro nevěsty. Voda kolem 23 °C, přes den je průměr 28°C (jeden den více, druhý méně) večer je to na svetřík 19°C. Jsou zde i hotely bez dětí právě pro novomanžele. V tuto dobu doporučuji hotely na severu a pod horou Le Morne. Seychely na rovníku jsou počasím ideál, ale zde to chce trochu větší rozpočet - většinou. Vietnam jak poznávací tak relaxační část. Pobyt s ohledem na delší let min. 10 nocí i déle. Když už letíte tak daleko. Malajsie buď poblíž KL nebo nějaký ostrov. Zde je to jedno, prší a svítí sluníčko po celý rok. Osobně dost destinací znám, proto mne neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja by som z vlastnej skúsenosti neodporúčala ani Kubu, tá má obdobie dažďov od května do října... Ja som tam síce bola v červenci a mala som šťastie, že nepršalo, ale stále to tam hrozí... Inak určite odporúčam Maurícius... Je to síce trocha bližšie, no stále dosť exotické a i keď tam je teraz zima, stále je tam teraz teplota ako tu... A aj pravdepodobnosť zrážok je v tomto období najmenšia... Inak z exotiky toho nie je veľa, vhodný je akurát Madagaskar, Kapverdy, prípadne ešte aj Austrália a Oceánia
Odpovědět
A co Kapverdy? Tam je období děšťů až v září/říjen, kdy jsme tam byli my:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol2014 Ještě mne napadá Maroko. Nyní jsou v nabídce kombinované pobyty na 8, 11,12 dní s ubytováním např. v Marakéši a Agadiru s all inclusive. Cena je příjemná, kolem 20 000 Kč/osoba. Pokud Vás to zaujalo, pište na e-mail.
Odpovědět
@viki83 září je tam období deštů ? to mi ani neříkej, já tam chci jet :-(
Odpovědět
@cadrasi Maroko je krasne, ale predminuly rok jsme se byli potapet v Egypte a minuly rok jsme byli v Turecku. Na nejakou dobu si chci dat od muslimskych zemi pokoj :)
Odpovědět
@jana_dovolenasnu Dobrý den, urcite se vam ozvu :)
Odpovědět
@viki83 Puvodne jsem tam mela v planu jet, ale ted se bojim, abychom tam meli co delat. Mam rada dovolene kombinovane, trochu sluneni na plazi, trochu jezdeni po zajimavych mistech. Kdyby byly dobre podminky na potepeni, tak bych se nezlobila. Je tam co delat?
Odpovědět
Musim rict, ze jsem trosku zklamana :) Tajne jsem doufala, ze mi tady nekdo rekne, ze treba v tom Mexiku nebo Thajsku to ted vubec neni tak hrozne a da se tam jet. Tak hold smula :)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct, že my jedeme na ostrov Vis v Chorvatsku a myslím, že to v tuhle dobu bude lepší než exotika. Je to romantický ostrůvek se spoustou krásných zákoutí a romantických pláží, s možností výletů po souši i po moři, nádhera..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@karol2014 Pokud jde o kombinace pak je právě ideál Srí Lanka a Maledivy (potápět se ani nemusíte stačí šnorchl). Mauricius má taky fajn místa pro ponory. V podstatě každý resort má PADI. Dá se kombinovat i s Réunionem, ale tam nyní bude chladno. Jedině tam začít a vzít si bundu a pohorky projet tento ostrov a pak lehnout na Mauriciu. Problém je, že to nedáme do limitu rozpočtu. Nicméně i samotný Mauricius je fajn. Ozvěte se co nejdřív letenky na červen či červenec jsou už kouzlením. :-( Lety jsou plnější než před 2 měsíci.
Odpovědět
Mexiko je zase muj obrovsky sen. Vdavat se budu v srpnu, tak svatebni cestu ozelim a bude v unoru po svatbe 😊
Odpovědět
@nkusska1 je:-) ale byla to pohoda, bylo skoro lepší, že bylo lehce pod mrakem, nebyly zapotřebí brýle, takže jsem nebyla jako obvykle jako sůva a i pod mraky to hodně slušně pere - 35 ve stínu. Když sprchlo tak to bylo na 5 minut a zas vedro. Průšvih jsou komáři. Jakmile sprchne tak jsou. Doporučuji vzít s sebou repelent a hlavně do elektriky proti komárům, nikde to tam nešlo sehnat:-) Jinak super a obrovská nádhera. Byli jsme na Boa Vista a rozhodně se tam zas chci někdy mrknout. Cenově to nejlíp vychází do Eximu a vízum si kupte až tam, v cestovkách stojí o 50% víc!
Odpovědět
@karol2014 My jsme tam byli týden a chtěli jsme jet na výlet na čtyřkolky, ale to potřebuješ řidičák, pak jsem chtěla jet na koně, ale bylo 35 ve stínu tak jsem to vzdala a jinak jezdili hodně lidi na potápění, je tam možnost serfu, želvy, výlet do městeček, letecky na ostatní ostrovy...Loni to měl exim poprvé v nabídce tak to bylo takový rozpačitý...My jsme brutálně relaxovali a chodili na procházky po dlouhatánskejch plážích...
Odpovědět
@viki83 no my bychom jeli s německou ck :-) můžu napsat zprávu? měla bych nějaký otázky :-)
Odpovědět
@viki83 Já jsem tam původně chtěla jet, jenomže teď si říkám, že to asi nebude nic pro nás. Relax by mi asi zase tak moc nevadil, ale můj budoucí manžel je hrozna aktivka a asi by se z toho zcvoknul (a já pak z něj :) ). Potápění miluju, ale bohužel špatně vyrovnávám tlak a teče mi pak krev :( Nemyslím si, že bych se mohla potápět každý den. Co se týče čtyřkolek, přítel je motorkář, takže nějaký ježdění po pláži s doprovodem by asi moc nenadchlo.
Odpovědět
@nkusska1 jasně, ráda poradím
Odpovědět
@karol2014 nejezdíš po pláží, ale ve vnitrozemí, kde je to v podstatě poušť...nejzajímavější by byly ty výlety, kde se musíš přepravit letadýlkem na jiný ostrov a prozkoumáš sopku, prales apod.,ale to bylo tak trochu mimo naši cenovou kategorii...relax, oceán, lidi, super jídlo...pro nás to bylo fakt super, výlety pokulhávaly, to je fakt. Ale prostě tam nic není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?