Kam na svatební cestu? Pobytově-poznávací zájezd

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj. Vím, že už tu probíhá diskuze o Maledivách, Madeiře, USA, ale prosím o nějaké další tipy? Líbilo by se mi něco pobytově-poznávacího. Nevydžím se celý den válet u moře a nebo pořád jen výletovat :-) Kde se Vám líbilo, nebo naopak nelíbilo?
Odpovědět
Ahoj, my máme v plánu na svatební cestu do Irska. Hrozně nás láká ta zelená a pohádková krajina všude okolo, irské tance a mého nastávajícího, který má rád Tullamore, tak i pravé irské hospůdky. :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renda_spunt jeeee, tak to Vám závidím ☺ my jsme tam byli předloni a hned bych se tam vrátila :) moc si to užijte! :)
Odpovědět
@sebestice No jsem zvědavá, jaké to bude :) už se nemůžu dočkat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@renda_spunt bude to úžasné, věř mi :) hotel Plaza, nejelegantnější hotel v celým NY :D
Odpovědět
V Irsku jsem stravila skoro 2 mesice a musim rict, ze velke zklamani. Za navstevu stoji akorat Dublin, ten je nadherny a travila jsem tam kazdou volnou chvili a potom jeste Cliffs of Moher, jinak se mi Irsko absolutne nelibi a urcite bych volila jinou destinaci. Mnohem hezci je Skotsko a u me osobne vyhrava Anglie (tim nemyslim jen Londyn).
Odpovědět
@renda_spunt to bych zvážila....jako jo, místa z filmů, park, ale jinak je tam bordel, špína, odpadky a smrad....byla tam sestřenka a dojeli docela zklamaní....ale záleží na Vás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka75 špína, odpadky, smrad?! Tak to my jsme byli asi v jiným NY :) @renda_spunt je tam spousta nádherných míst, ať už je to Central Park, Battery Park, Tower of Freedom a Muzem z 11.září - což osobně byl asi nejsilnější zážitek, pak určitě Coney Island - lunapark a pláže kam se sjede celej NY, Times Square, China Town ( pravda, trošku špinavé), Italská čtvrt, zoo, akvárko. Zážitek pro nás byl i baseball, kdy hráli newyorští Yankees, taky jsme v té době stihli US Open, jako milovníci tenisu :) a nakonec vyhlídkový let vrtulníkem, který jsem dala příteli jako dárek :) takže se nenechte odradit a pořádně si to užijte! :)
Odpovědět
@sebestice Záleží, jak moc NY procházíš. Hlavní bulváry a místa okolo turisticky lákavých lokalit jsou celkem ok, ale pokud zabloudíš hlouběji do kterékoliv čtvrti (od Manhattnu po Staten Island) je to fakt humus a ty pytle s odpadky, které se vyhazují přímo na ulici to taky moc nevylepšují. New York má úžasnou atmosféru a nádherná místa, jsem ráda, že jsem ho viděla, ale jedna návštěva mi bohatě stačila.
Odpovědět
Dámy, my uvažujeme o cca 10 dnech v Toskánsku. Moje představa je malé zavazadlo, letět, tam si půjčit auto a projezdit si vinice/kraje atd. Spaní někde ideálně u místních - oba nemáme rádi mega hotely. Kdyby takhle někdo měl zkušenost, budu moc ráda, když se podělí. Určitě nechci nic organizovaného cestovkou.
Odpovědět
Profilova fotka
@ceriii jako jo, je pravda že jsme bydleli v Harlemu a pár odpadků tam bylo, ale nemyslím si, že by to byl nějaký extrém. Každé město má nějaký mouchy a v takové metropoli nemůže člověk čekat že bude vše tip top :) my se tam třeba chceme ještě podívat co nejdříve, ikdyž je teď v plánu jiná destinace, už ted se těším až zase budu sedet v Central Parku a krmit holuby :) ale je pravda, že každý to má jinak, někomu jedna návštěva stačí, někdo se rád vrací :)
Odpovědět
@sebestice jen říkám, s jakými dojmy přijela sestřenka, sama jsem tam nebyla, ale podle fotek co jsem viděla, bych si za ty peníze jela jinam 8-) každý máme rádi něco jiného, já třeba miluji průzračné moře, život v něm, potápění a nádhernou přírodu :-)
Odpovědět
Pro mě je NY srdcovka. Strávila jsem tam už dohromady asi tři měsíce a pořád objevuju nová a nová místa. Má úžasnou atmosféru. Už jsem toho procestovala celkem dost - Asie, Amerika, Evropa, ale do New Yorku můžu jezdit každý rok. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sebestice Naprosto souhlasím. Byla jsem požádána na noční vyhlídce na Empire State Building o ruku, takže o to víc jsem si to tam zamilovala.. Máme místa, kam by jsme se ještě rádi podívali, než přijde rodina. Na líbánky by jsme rádi na Nový Zéland, uvidíme jak to vyjde. Ale NY, tam se jednou určitě zase vydám :-) ...
Odpovědět
Profilova fotka
My pojedem na Slovinsko 😊😊
Odpovědět
My uvažujeme o Černé Hoře, njdřív na trek do hor a pak se na chvíli vyvalit u moře. A nebo jako alternativu máme také to Slovinsko;-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
My jsme spojili naši vášeň pro fotbal a tohle je náš plán https://goo.gl/U1H3Wi :) Zážitek pro fanoušky na celej život :)
Odpovědět
My byli na Madeiře, mohu doporučit super stránky s praktickými informacemi o všem důležitém a tipy na výlety i s mapkami apod. Super pro kohokoli, kdo se nechce válet jen u moře. http://horama.cz/horama-pesky/madeira/ Mají i facebook, kde Vám poradí: https://www.facebook.com/horamacz/
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?