Kam na líbánky v září, říjnu, aby bylo teplo?

Zobraz úvodní příspěvek
Kromě Kypru, Egypta, Turecka, Tunisu?
Odpovědět
1
2
@michalusenka ano já:-) loni v září na Boa Vista
Odpovědět
Profilova fotka
Kapverdy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_dovolenasnu Jak je na tom v září Kuba? Já bych na líbánky ráda vyrazila na Kubu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@everylee Kuba pro září není dobrou volbou. Ještě je období dešťů a hlavně je to čas kdy přichází hurikány. :-( Ideální je listopad - duben. Koncem září je už ok Mauricius, kde se ceny hotel cca 4 hv. pohybují celkem za dvojici kolem 80-95 tis. (jsou v tom už ony velké slevy pro nevěstu a aktuální akční ceny letenek od Emirates). V září je také mnoho variant v levnějších destinacích Srí Lanka, Vietnam.
Odpovědět
Profilova fotka
@everylee Taky předběžně plánujeme Kubu, je pravda, že září není moc vhodné kvůli počasí. My si to právě asi ušetříme asi až na listopad 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amellia19 @jana_dovolenasnu moc děkuji za info!! i když né potěšující :/ uvidíme tedy budto počkáme a nebo vymyslíme něco jiného... u nás na kubě trvám spíše já... nedokážu si představit nic přitažlivějšího pro líbánky než horkokrevnou kubu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@everylee Určitě to je zajímavé místo, ale ono jich na na světě zajímavých spousta. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@michalusenka ahoj Miso , Přesně vim , co mas na mysli 😊 máme svatbu 6.9. a taky chceme jet po tom na svat. cestu. Ale vůbec nevíme kam ...chceme jet za teplem , ale ve Španělsku jsme byli v Costa Brava i Andalusii, v Egyptě (tam se nam nelíbilo) , na Rhodosu , na Krétě (tudíž Řecko , už moc nechceme ) , Turecko a Tunis je podobný Egyptu , takže taky nic...chceme letecky a tam kde je teple more a teplo....a nechceme za to dam 30 000\osobu . Takže dost klišé 😁😁😁
Odpovědět
@marie08 no my buď asi Kypr nebo EGypt - rozhodnem se až tak měsíc před svatbou :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?