Ano Madeira je krásná. Hlavně pro toho kdo má rád přírodu. Není to klasická destinace pro dovolenou na pláži. Je to spíše o výletech, horách a výhledech.
Na Madeire jsem byla taky uzasna dovolena,krasna priroda urcite to stoji za to :-). Byli jsme tam s pritelem v kvetnu s ck fischerem za 8500,-kc/osobu vc.snidani.A musim rict ze ubytovani i strava byla bezvadna. Celkove muzu jen doporucit.
@pajulik to je cena na týden? To byl nějaký super last minute, ne? Madeiru sleduju a all inclusive se pohybuje i nad 20 tisíc, tak jestli je to jen se snídaněmi tak levné...?
@kersenilla jejda tak to uz si presne nepamatuju protoze jsme si auto a to bylo docela drahe protoze jsme to meli pres cestovku. Ale byli jsme i na veceri v restauraci a nebyla to takova hruza kolem 6-10 eur jidlo. A pivo bylo drahe myslim tak 2,50 ale to uz nevim jiste. Byli jsme tam cca pred 2 lety. Ale ceny zajezdu jsou kazdy rok v kvetnu podobne ;-).
já taky můžu doporučit jet na Madeiru! Byli sme v září taky s Fisherem za 20tis. s polopenzí, hotel Florasol myslím. Ale pokud seženete místo doporučuji hotel Orca Praia - ten má i svou mini pláž. Každopádně to je opravdu výhradně destinace na tůry a poznávání ostrova, žádná válečka na pláži:) Byla to pro mě jedna z nejkrásnějších dovolených.
no 20 tisíc s polopenzí, to už je dost reálná cena, které vídám, těch 8,5 mi přijde dost málo, i když za snídaně. Madeira není nejlevnější, ale každý říká, že stojí za to..tak snad jednou ... :)
my jsme byli letos v září a taky můžu doporučit. Byli jsme ubytování kousek od hotelu Orca Praia.Jeli jsme s fisherem, kde jsme si zaplatili dva výlety s českou průvodkyní (východní a západní část ostrova). Jinak jsme si výlety vymýšleli sami. jak už psala susette,tak i ten má "svoji" pláž. Pláže jsou ale kamenité. Jak již bylo psáno,je to spíše aktivnější dovolená,ale ten pohled na oceán stojí opravdu za to.
@ivus3 zalezi kdy jedes, je vseobecne znamo ze pred sezonou je to levnejsi a v kvetnu je tam nadherne :-)jinak muzu doporucit jet s nemeckoi cestovkou vyjde to o hodne levneji ;-).
Ahoj, je to sice staré téma, ale doufám, že mi tu někdo poradí..:-) chceme letět s manželem na Madeiru (srpen, září). Je možné v té době sehnat last minute, nebo je lepší koupit už teď dopředu? ;-)
Na Madeiru doporučuji prostudovat web
http://horama.cz/horama-pesky/madeira/.
Najdete tam tipy na výlety i s mapkami, fotky, užitečné informace. :-) Madeira stojí za to, je krásná a rozhodně jeďte bez cestovky!