Ahoj, stále přemýšlím o svatební cestě, s kým a kam. Chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s německou CK i pokud neumíte německy ani kváknout, případně jestli máte zkušenost s Airstop a Rudolf reisen ? Díky :)
Rudolf Reisen jsme byli vloni v Tureckém Beleku a vše naprosto bez problémů. Letos s nimi pojedeme znovu na svatební cestu. Spolupracují s německými cestovkami a ceny 100% lepší než přímo z hotelu ...
@nkusska1 Hotel & SPA Long Beach Resort - Turecko, Avsallar, je to sice 5 let zpátky, aby byla to úžasná dovolená, moc super hotel, v tu dobu byl úplně nový
Ta exotika je od německé lacinější.První zájezd z Německa byl Srí lanka taky jsem nic nevěděla a vše ok ;-)
To zvládneš a uvidíš že budeš spokojená :-) Jen si vše zjistím o hotelu recenze atd. abych nebyla zklamaná.
ahoj,
my létáme přes Rudolf R. a super, vše vyřizuješ v čestině a z Německa odlet zmákneš :-). Já mám teda tu výhodu, že manžel umí plynule německy .. Já pro jistotu ani fň :-). A letos taky chcem an líbánky an Dominikánu nebo Srí Lanku... Jen teď řešíme kdy :-/ bojím se těd v létě tech monzumů..