Na svatbu v traktoru, co si o tom myslíte?

Můj přítel má hrozně rád traktory, on i jeho otec s ním pracují a celkově tyto stroje obdivují :-) ráda bych se proto chtěla nechat přivést na místo obřadu traktorem, bude to jen pár metrů, protože obřad budeme mít v parku u náměstí a pojedu z bytu za náměstím, po obřadu bychom už jeli na hostinu normálním autem. Co si o tom, prosím, myslíte? Nepřipadá Vám to hloupé? Mně se to moc líbí, bylo by to pro přítele překvapení :-p děkuji za názory! A kdyby některá věděla o půjčení staršího/historického traktoru v okolí Jičína, budu moc ráda za tipy!
Odpovědět
Ahoj, já myslím, že super, autem přijede každý druhý, traktor je aspoň originální...
Odpovědět
:D traktor je super, tak snad vás s ním na náměstí pustí :)
Odpovědět
Dohodla bych si to u nás na úřadě, abychom mohli projet náměstí a hlavně vjet na kraj parku. Děkuji za podporu, půjdu do toho. Jen potřebuji sehnat nějakej pěknej.
Odpovědět
už jsem to nekde videla....super napad, proč ne....
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to příjde už moc :-)
Odpovědět
Klidně bych jela! Přijde mi to originální a navíc krásné překvapení pro nastávajícího :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me to prijde skvely napad :) Jiny, neokoukany :) A velmi dobry kontrast k Vam jako neveste :)
Odpovědět
Profilova fotka
@princesspm Je to originální. Jen záleží, jaké budeš mít šaty, abys tam vylezla... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princesspm traktor je boží :-N Já se málem vezla bagrem, ale nakonec sem jela zcela trapně oktávkou :-) A historickej traktor? Já myslim, že v každým JZD maj nějakýho archivního Zetora, jen asi bude chtít pořádně umejt :-D
Odpovědět
Profilova fotka
traktor je super nápad, přítel to jistě ocení a navíc si to i víc užiješ:)
Odpovědět
díky moc za podporu všem :-) prcekverunka: toho se taky bojim, tak přemejšlím, že zasvětím svědkyni, a poprosím ji, aby přistavovala nějaký schůdky. Zas nemám moc honosný šaty, tak to snad zvládnu. mon_88017:u nás v JZD jsou takový blázni někteří, že se do traktorů převlíkaj a přezouvaj a mají to tam jak v obýváku (naštěstí), jenže nevim, jak to udělat, protože když se tam půjdu zeptat na půjčení, tak to určitě přítelovi vykecaj, když tam pracuje. No nějak to vymyslim 8-) Jinak bagr by byl taky super!!!
Odpovědět
Tak já mám v plánu ne traktor, ale kombajn :-) pracuju v zemědělství a tyhle stroje miluju. Přítel je teda mimo obor, ale taky ho tyhly stroje fascinují, takže když vše dobře dopadne, máme v plánu aspoň fotky s kombajnem :-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@princesspm jen do toho, já se taky chtěla vézt kamionem, ale bohužel to nakonec nevyšlo :-( jsem pro cokoliv netradičního ;-) Jedna místní nevěsta měla alespoň focení s traktorem: http://www.beremese.cz/fotoblog/janin...
Odpovědět
Profilova fotka
@princesspm to víš, nový john deery/classy/new hollandy, to sou luxusní vozidla, strávila sem na tom den při zavážení silážní jámy, to je svezeníčko jak v mercedesu :-) Ale zetora by někde mít mohli a za flašu rumu budou třeba držet hubu :-D
Odpovědět
Jé, nevěsta na traktoru, krásná představa :-) .Držím pěsti, ať Vám překvapení vyjde, přítel to určitě ocení. Chlapům šupněte něco tekutého, nějakou ohnivou vodu, a budou mlčet jako hrob ;-) Hodně štěstí. M.K.
Odpovědět
Super napad.
Odpovědět
@princesspm vůůůůbec to není špatný nápad !! Můj chlap si přijel pro mě v traktoru a jel tak i do kostela.. byla to bomba!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne, super nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
proc ne ? ;-)
Odpovědět
@zelvatko jééé moje oblíbená značka...fakt bomba
Odpovědět
Profilova fotka
Mít traktor, tak taky jedu! ;o)
Odpovědět
@zelvatko Luxus!!! Takhle si to nějak představuju!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.youtube.com/watch?v=cjwAuc... :) a pak se tesime na fotky hlavne! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?