Můj přítel má hrozně rád traktory, on i jeho otec s ním pracují a celkově tyto stroje obdivují :-) ráda bych se proto chtěla nechat přivést na místo obřadu traktorem, bude to jen pár metrů, protože obřad budeme mít v parku u náměstí a pojedu z bytu za náměstím, po obřadu bychom už jeli na hostinu normálním autem. Co si o tom, prosím, myslíte? Nepřipadá Vám to hloupé? Mně se to moc líbí, bylo by to pro přítele překvapení :-p děkuji za názory! A kdyby některá věděla o půjčení staršího/historického traktoru v okolí Jičína, budu moc ráda za tipy!
Dohodla bych si to u nás na úřadě, abychom mohli projet náměstí a hlavně vjet na kraj parku. Děkuji za podporu, půjdu do toho. Jen potřebuji sehnat nějakej pěknej.
@princesspm traktor je boží :-N Já se málem vezla bagrem, ale nakonec sem jela zcela trapně oktávkou :-) A historickej traktor? Já myslim, že v každým JZD maj nějakýho archivního Zetora, jen asi bude chtít pořádně umejt :-D
díky moc za podporu všem :-)
prcekverunka: toho se taky bojim, tak přemejšlím, že zasvětím svědkyni, a poprosím ji, aby přistavovala nějaký schůdky. Zas nemám moc honosný šaty, tak to snad zvládnu.
mon_88017:u nás v JZD jsou takový blázni někteří, že se do traktorů převlíkaj a přezouvaj a mají to tam jak v obýváku (naštěstí), jenže nevim, jak to udělat, protože když se tam půjdu zeptat na půjčení, tak to určitě přítelovi vykecaj, když tam pracuje. No nějak to vymyslim 8-) Jinak bagr by byl taky super!!!
Tak já mám v plánu ne traktor, ale kombajn :-) pracuju v zemědělství a tyhle stroje miluju. Přítel je teda mimo obor, ale taky ho tyhly stroje fascinují, takže když vše dobře dopadne, máme v plánu aspoň fotky s kombajnem :-) :-)
@princesspm jen do toho, já se taky chtěla vézt kamionem, ale bohužel to nakonec nevyšlo :-( jsem pro cokoliv netradičního ;-)
Jedna místní nevěsta měla alespoň focení s traktorem:
http://www.beremese.cz/fotoblog/janin...
@princesspm to víš, nový john deery/classy/new hollandy, to sou luxusní vozidla, strávila sem na tom den při zavážení silážní jámy, to je svezeníčko jak v mercedesu :-) Ale zetora by někde mít mohli a za flašu rumu budou třeba držet hubu :-D
Jé, nevěsta na traktoru, krásná představa :-) .Držím pěsti, ať Vám překvapení vyjde, přítel to určitě ocení. Chlapům šupněte něco tekutého, nějakou ohnivou vodu, a budou mlčet jako hrob ;-) Hodně štěstí. M.K.