Mašle na zrcátka svatebního auta. Poraďte

Dají se někde koupit nebo objednat už hotové mašle na auta, které se umisťují na zrcátka?
Odpovědět
janaapavel: zkus si dát do vyhledávače svatební dekorace a vyjede Ti toho mraky ;-)
Odpovědět
To už jsem zkoušela mnohokrát. Ale všude jsou jen mašle na přední kapotu, ale jen na boční zrcátka nikde....
Odpovědět
Profilova fotka
jo nekde jsem videla i bocni zrcatka, ale byli to spis jako kytky na gumicce nez masle tusim ze se to chce proklikat ve svatebni dekoraci cz
Odpovědět
janaapavel: zkus vé vé vé svatebni-dekorace tečka cé zet... ;-) Mají tam toho plno..ale nevím..co přesně hledáš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si ty masle delam sama a je to docela zdlouhave. Ale nejsem zrovna manualne zrucna.
Odpovědět
Janinek: mohla bys mi prosím poslat postup?? Bohužel taky nejsem nikterak zručná =-) , ale pokusila bych se to zvádnout. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pridala jsem to do albicka. Tlsuta bila stuha cca 90cm dlouh, na to navazu tu zlutou tenci, asi 70cm, udelam masli a cele to prisiju k sobe. Pak nasiju bile kyti na ty zlute konce. Bila ma sirku 4 cm, zluta asi dva a pul.
Odpovědět
janinek: máš to krásné...nějak podobně budu dělat mašličky na svatební vína..to si dám..zkoušela jsem zatím jedno a dělala jsem to asi 15 minut..a to jich chci šedesát...!!! :-D
Odpovědět
Vyrobit si vlastní není těžké: širokou stuhu překřížíte, převážete v půlce úzkou mašlí, tu budete mít na přivázání na kliku a příp. navrch přes to můžete přišít barevnou mašli menší v barvě svatby. Nebo koupit třeba tyhle stahovací v papírnictví nebo tady na krasnasvatba.cz v oddělení svatební dekorace/stahovací stuhy: http://www.krasnasvatba.cz/zbozi/svat...
Odpovědět
Profilova fotka
janinek: kde jsi prosím koupila tu truhličku na přání? Je strašně hezká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
darkovebaleniTECKAcz Maji obchod v Legerce u Nuselaku. Je to tan nejvetsi, koukni na eshop a svatebni veci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?