Potřebuju poradit. Objednala sem ze svatebního ateliéru kloubouk ženichovi na auto, ale přísavky nejsou přidělané. Nevím si rady, jak je tam dát, aby držely a klobouk z auta nespadl.
Nedá se sehnat lepidlo na látku a přilepit?
dík ra radu
My udělali dírky do klobouku a protáhli jimi šňůrku, na kterou jsme vlastně navlékli přísavky. Přísavky jsme přicucly k autu, zatáhli za šňůrku a klobouk je nádherně schoval. Na šňůrce jsme pak jen udělali mašličku a schovaly ji taky pod klobouk :-) Takže vůbec nebylo vidět, jak tam klobouk drží x-)
Byla sem zaplatit šaty a paní ze salonu mi nakonec poradila tak ,že má nějakou pistol s kterou se přidělávají kytky a tím že přiletovala ty příchňapky a že to drží. Ale s tím kruhem je to dobrý nápad ;-)
Holky chci se zeptat.Myslíte, že by mi na klobouku držely přísavky přilepené tavnou pistolí, mám velké přísavky o velikosti myslím 6cm.Nevím mám strach aby ty dvě stačily, ale když to provizorně zkouším tak si myslím, že ty dvě velký budou ok, jen nevím jak je tam pořádně přidělat,přišít by to sice šlo, ale klobouk je hodně tvrdej a nevim jestly by to dobře drželo jen na niti.