Čím jedete na svatbu?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jet obyč autama nebo schánět lepší, hezčí, nebo třeba konské spřežení.... veterána, vojenské nebo limuzínku? K ničemu nijak zvlášt blízko nemáme, ale jet obyč autem sem mi moc nechce :) Napadl mě svatební autobus pro všechny :) jen nevím jestli by ostatní neofrňovali :(
Odpovědět
1
2
Asi hummrem:)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme jeli šalinou ;-)
Odpovědět
Buď našimi Audi A6 nebo Volvem(jedno nevěsta a jedno ženich), popř. strýcovým Volvem nebo tetiným Touaregem, ale limuzína mě taky láká, ale asi to tak řešit nebudem a spokojíme se s tím, co máme doma. :-D
Odpovědět
My šli pěšky, protože přesně tomu, přejíždění autem z obřadu na hostinu, jsme se chtěli vyhnout. Zvolily jsme možnost vše na jednom místě a bylo to super, všichni mohli pít dle libosti a žádná auta nikoho nelimitovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme nazdobenou kolonu, a protože máme krásné auto (pro nás je nejkrásnější na světě! ;-) ), jela jsem jím :-) Jinak svatební autobus pro všechny mi přijde jako super nápad, aspoň se všichni seznámí, nikdo nezabloudí a zábava se pěkně rozjede :-)
Odpovědět
Profilova fotka
svatební autobus pro ostatní hosty je super, odpadá starost s odvozem aut před nebo po hostině. Já jela renaultem Espace. Dobře se mi do něj nastupovalo a byl elgantně nazdoben. Jinak normální kolona aut.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tom, jestli to táta do tý doby nerozstřelí :-D Jinak pojedu Audi A6 combi. A u přítele se rýsuje veterán Alfa Romeo, ve kterém bychom pak měli jet spolu a fotit se s ním.
Odpovědět
Profilova fotka
No taky tohle téma zvažujeme :-( My bychom nejraději jeli nějakýma závoďákama, ale asi se nám nepodaří nic takového sehnat tak bych to asi viděla na Ford Mustang a mě by se líbil Ford Mustang Shelby GT 500 :-D ale otázka zda se mi povedete ho získat pač je vše okolí Prahy :-( Jsme fandové aut a tohle téma bude asi náročné ...
Odpovědět
My měli obyč kolonu z aut svatebčanů, jen já jela na obřad s tatínkem (a zpátky s manželem) v tomhle fešáku a opravdu to byl zážitek:-) Hlavně se to nemuselo ani zdobit, nakonec jsem neměla na autě ani kytku, jen družičky mi tam pak daly vlizelínovou mašli a vypadalo to báječně. A ten zážitek z jízdy je prostě nepopsatelný. Má to i stahovací střechu, takže při zpáteční cestě z obřadu nám ani ten malý deštík nevadil:-) Kdyžtak můžu písnout kontakt do IP. Majitelé jsou z Prahy...
Odpovědět
Profilova fotka
No mi takový autobusy rovnou dva ale nevím jestli se tam vlezou všichni .. to asi ne. Jsou to vlastně obyčejná osobní auta akorát pro osm a devět lidí. Zapůjčila jsem si je od našich tak je to takové fajné když nám rodiče trošičku vypomůžou alespoň v tomto :D
Odpovědět
My jsme si auta pujcili od manzelovyho sefa, bylo to zadara a tatkove si uzili lepsich aut :) Jinak vsichni ostatni jeli svym, ale meli jsme to na miste, kde zaparkuje spoustu aut a pak je vsechny odvezl nas spesl ridic (ktery pak vsechny odvazel i vecer) pokud neni kde zaparkovat, tak je autobus dobra volba a klidne bych ho poradne ozdobila, at je videt, ze je svatebni!! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Fungujeme celorepublikově :-) Pro více informací o svatební limuzíně stačí písnout ;-) Máme nejdelší limuzíny. Poslední modely.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ko... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My prijeli spolu nasim Chevroletem Orlando - chtela jsem ho vyuzit i pri foceni (nakonec jsme museli improvizovat, protoze maji na Bouzove strasne uzke brany :-D), jinak bychom asi jeli spolu s ostatnimi objednanym minibusem. Na hrad jsme si brali spoustu veci, hlavne jidla, takze nas mazlik slouzil jako "stehovaci" vuz a proto jsme mu koupili novy stresni box, ktery se nam libi nejen jako uzitecny doplnek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My nikam nejedeme, protoze jsme nechteli :-) Proc taky kdyz dneska muzou prijit vsichni za tebou :-) obrad mame na terase pred restauraci... Ale kdybych nekam jela, jela bych nasi Audi A5 S-line.. Nadherne auto..
Odpovědět
Profilova fotka
my pojedem naším formanem:-D ale obřad a hostina je pak v jednom místě, takže fakticky pak nikam jezdit nebudeme. Ale kdyby nám ještě sloužila 120, rozhodně bych chtěla jet sní, to byla srdcovka, bohužel už svatby nedožila:)
Odpovědět
my budeme mít oba starý VW Golf (řada I), přítel černý kabrio (pokud ho teda stihne dát dokupy :-D, zatím stojí v garáži bez kol, bez motoru, jenom kastle a půjde na nový lak), a já bílý, ale ne kabrio (půjčené od kamaráda...to už sice kola i motor má, ale ještě nebylo na laku). Takže možná taky pojedeme linkovým busem :-D
Odpovědět
my jedem v BMW, ženich stříbrný kombik a já černá X5
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli před 34 mi lety skromní. Já jsem jel v červeném embéčku 1000 a nastávající v polském Fiatu :-) No a jsme spolu dodnes. Okázalost spřežení pod kapotou na naše manželství neměla vliv :-) DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muž pojede naší láskou Chevrolet Orlando tím pak pojedeme z obřadu spolu a já pojedu bud Mercedesem nebo BMW můžu si vybrat tak ještě nevím :-D a pro svatebčany máme minibus aby se nikdo nemusel starat o to kdo bude řídit a kde nechá auto :-)
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit opravdu něco jiného a alespon´ trochu vyjímečnějšího než máte doma. Z mnoha zkušeností vím, že nakonec mnoho nevěst říká že bylo rádo si zapůjčit, či objednat vůz vč. řidiče. Nemuseli se starat, nebáli se že se něco pokazí, že by se bratr, či otec který řídí před obřadem napil na kuráž atd... A u lidí, kteří v danou chvíli vyhlíží nevěstu je hned vidět na tváři úsměv s očekáváním, zdali přijede jejich rodinnou "oktávkou" nebo si nakonec užila ten luxus a komfort, alespon´ v ten svůj den a objednala luxusnější vůz....
Odpovědět
Já se povezu v kočáře s koňmi,a ostatní pojedou svými auty.
Odpovědět
Svatební autobus je dobré řešení máme ho také a myslím, že se určitě nikdo ofrňovat nebude. Jinak nevěsta bude mít bílou limuzínu Lincoln a ženich Maserati Gran Cabrio, myslím, že svatební auto je důležité a je to jedna z věcí, kterou si budou všichni pamatovat.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás to vypadá tak, že já pojedu asi dědovou bílou škodovkou 1000MB a ženich svojí 105... holt musím přítelovi v něčem ustoupit, když většina věcí jde podle mě :-) akorát budu muset vymyslet, jak se tam se svýma sukněma vejdu :-D
Odpovědět
Tak já jsem zjistila, že mi začíná být celkem jedno, čím pojedu (pokud to nebude nějaké skoro rozbité auto a bude aspoň trochu vypulírované:-) ), ale chtěla bych mít neprůhledná skla. CHci totiž být utajená nevěsta a přijedu od mojí mamky do našeho domku, co máme s přítelem, za všemi hosty a pak pojedeme kolonou. Ani tam nevystoupím, jen mi někdo podá do auta kytici od ženicha :-) Budeme to nejspíš tedy mít obráceně, než tu bývá zvykem. Že já dorazím za ním, a ne on za mnou :-) Jen mě nenapadá, kde to auto sehnat :-) Přítel chce jet něčím zvláštním, na to se těší, miluje auta, tak proč mu to nedopřát. Uvidíme.
Odpovědět
Jedu naší Kia Ceed 2013, taky jsem přemýšlela o nějakém "luxusnějším", ale ty peníze na tu chvíli, dám raději do něčeho jiného, nemyslím, že na tom až tak moc záleží....
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?