Ahoj
Svatbu už plánujeme na listopad. Sice diskutujeme, jestli to z akutních důvodů udělat dřív... Ale k autu: Manžel by si rád půjčil historický autobus, který nás doveze ke kostelu. vůbec se mi to nelíbí. Myslíte, že bych měl trvat na tom, že tohle nechci?
Zdravím a můj názor je, že byste měli souhlasit oba. 🙂 Tedy pokud se Vám to nelíbí tak to říct a zjistit, co k tomu budoucího manžela vede. Třeba chce jen pro hosty zorganizovat něco neotřelého, aby měli zážitek. Potom lze vymyslet i něco jiného, na čem se shodnete 🙂 Hezký den a ať vše klapne. Vlasta M.
@marivahla V první řadě kdyby svatba byla klidnější a skromnější. Zdá se mi, že na jednu stranu mě chce prezentovat a na druhou stranu si chce hrát s kámošema.
Tohle nevypada jako neco, co rozhodne nebo nerozhodne autobus. A uz vubec to nevyresime my tady.
Co si v klidu promluvit s pritelem a znovu si projit, jak si kdo z vas svatbu predstavuje? Umet si veci vykomunikovat je zaklad a zrovna svatba je ta min komplikovana vec, co vas muze potkat.