Svatební agentura Glamour Opava, znáte ji?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám takový menší problém. Hledám svatební agentku a na internetu jsem našla agenturu Glamour v Opavě. Nevíte náhodou, jak pracují? Jestli jsou ve svém oboru profíci a zda nejsou moc drazí? Moc by mi to pomohlo. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Take by me zajimaly nejake reference :-) Jinak pani napis e-mail, odpovida hned :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za radu myslím že to udělám
Odpovědět
Profilova fotka
Agenturu mohu jen doporučit, neboť jsem již několikrát měla možnost sledovat práci paní majitelky přímo v akci a to jak na svatbách samotných, tak i při předsvatebních přípravách.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže mi říkáš, že je to dobrá agentura? Děkuji moc si mi tím pomohla :D. Já už se vzdávala šance, že nenajdu nikoho jiného než majitelku agentury. Asi budu jejich další zákazník. Jsem zvědavá jak si poradí v mezinárodních přípravách. Ale jestli jsou tak dobré tak by to neměl být problém. :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Doporučuji, jednak mě paní majitelka učila angličtinu ve firmě, ve které jsem pracovala ale jednak jsem s ní stejně každou hodinu probírala svatební přípravy. je to mladá, energická paní, která má opravdu vkus a dokáže splnit první poslední. fakt je parádní. i když jsem s ní nakonec nic neřešila, vždycky si po hodině na mě udělala čas a by|ť nemusela, tak to semnou ty přípravy probrala :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?