Holky zdaaná moc nejsem ale já ted měla na mysli že sice různí prodejci nabízí šití šatů kolem 5tis ale jsou to ty stejné co na ebay prodávají za 2-3000. Ale musíš si zřídit na ebay platební bránu a komunikovat v AJ. Takže někdo pak v čr vyřizuje obchody s prodejci ze světa a má na tom pak tak 40-50%. Tak jsme to myslela.
Ahoj holky chci se zeptat, jestli je říkání slibu povinné? Nevíte některá, příteli to přijde pro nás netradiční a moc se mu ten nápad nezamlouvá, tak ho nechci nutit a chtěla bych jen obřad "berete si? ano"
martina: no to jsem taky chtěla, ale asi to nejde. Na Maur. se prostě slib říká a na požádání se může říct i česky.
lucil: stačí požádat pak na místě toho koordinátora nebo to napiš panu Walterovi, jestli by to mohl zařídit. Pokud nevíte, jak si o to říct - myslím pokud neumíte tak anglicky.
anglicky to není problém, u nás je problém ten, že přítel se chtěl vyhnout všemu takovému tomu tradičnímu jako je rozbíjení talířů a tak a tohle jak se vyjádřil s tím hraničí, no a mě se nechce mu nutit něco co nechce, chci aby si to užil :-)
mArti ani nevím jestl ijsi psala a máte svatbu napevno zamluvenou??
My ted čekáme na cestovní smlouvu. SPadne mi kámenn ze srdce až to bude definitivní že jedem.
Holky doufám že se se mnou některá neperete na aukci o šaty-to tak naskakuje ta cena 8-)
lucil aj my čakáma na zmluvu, už sme ju mali mať ale p.Walter, že má toho teraz strašne moc, tak že nestíha.
ja šaty nedražím. už som vydražila na ebay :-)
JJ už je to napevno na toho 5.5., taky jen čekám na cestovní smlouvu, pan Walter mě včera ujišťoval, že se nemám bát že všechno platí jen trošku nestíhá :-). No a Luci já se s tebou neperu, přísahám :-). Já si šatky určo vezmu od paní Waltrové :-)
Holky prosím, jakou máte zkušenost s cestovkou Blue Marlin? Psala jsem pánovi, co má na starosti přímo svatby na Mauriciu i na jejich všeobecný email, ale nikdo se mi už skoro týden neozývá :-(
martinasmid: sranda, ale my sme to mali do les pavillons rezervované na 5.5. cez pána Waltera, len sme to potom pustili a vybrali sme iný hotel. tak si ten termín asi hneď po nás uchmatla čo? :-D
rawenna: len dobré skúsenosti. on teraz má toho veľa, tak mu skús možno ešte jeden mail napísať a pripomenúť sa mu
Rawenno pan Waltr mi odpvoěděl okamžitě hned ale jednou to trvalo a napsala jsem znovu a okamžitě volal. Zatím s nimi je spolupráce suprová.
Vladi na ebay jsou suprové ceny ale já s tím neumím :-S
marti já jsem ráda že ta smlouva ještě není, čekáme do kocne srpna jak to bude mít přítel s prací-takže aspon pak budem vědět na čem jsme.
marti, aha, ale jedna kočka tu písala, že majú les pavillons (možno to písala v tej druhej téme, ktorú nám blokli) tak som si to dala zle dokopy. ale 5.5. je pekný termín. škoda že sa nám neušiel a máme 6.5.