:-D Prý svatební slib:
Mlč! A poslouchej!
Máš právo nevypovídat;
cokoliv co řekneš,
použiju proti tobě!
Máš právo mě
milovat.
Máš právo nebýt mi
nevěrná!
Rozumělas,
lásko? :-D
Ahoj holky,
tak překvapením byl romantický pobyt v hotelu SEN za Prahou :-) Bylo to fajn. Koukám, že všechny plánujete mít šaty opravdu plážové. No já původně chtěla také, ale bohužel mi žádné neslušely. Takže asi jediná budu princeznovská ]-( Dnes jsem cestou z toho hotelu koupila bižuterii, jen nějak ještě nevím, zda ji vůbec použiju. No ale tím že nemám typicky šaty na pláž, tak by se k těm mým celkem hodila. No nevím...
Jinak Vám všem děkuji za přání k nerozeninám-je to od Vás milé! ;-)
Leni ahoj to je paráda že sis to užila.
Raw dobrý slib 8-)
Jinak Leni ráda bych plážové šatky ale uvidíme no.Ted dražím jedny na uakru ale ženské už místo 5kč přihazují celé pětistovky :-o
Tak já holky nevím s těma šatama. ty co paní prodává na aukru je možné koupit ihned za 2000Kč. je to skvělá cena ale jak mi poslala fotku reálnou prostě už mi to nepřipadá ono. A co když pak nebudou sedět. Stejně tak když si objednám šaty za 5tis stejně se šijí v číně a výsledek zas bude úplně jiný tak nevím no.Ale dávat tolik peněz za půjčení se mi nechce.
lenule: to j super, že sis to užila ;-)
lucil: nic tam nepřihazuj, mrkni v salonech.
raw: fakt dobrej slib :-D Já taky nevím co pak vymyslet. To bude ještě hodně zajímavé :-N
Leni my si asi řekneme ten co nám dají:)
No a co se týká šatů asi nemám dost odvahy si je nechat ušít přes net v číně tak snad narazím na dobrý výprodej starších kolekcí v půjčovnách.
Jejda Leni vá mse to už blíží-to bych už měla běhavku |-|
Tý jo Leni 8-) Už máš vše koupené?? Já už přemýšlím v čem na večeře a tak 8-)v létě nosím 3/4 tak si budu muset pořídit šatky.
Jenže u nás těch salonů moc není-snad něco vyjde.
luci07: Já jsem taky přímo z Olomouce.... myslím si, že tady sehnat šaty ve výprodeji bude celkem fuška. Já si šaty taky budu nechávat šít za 5.500,- tady od té paní http://svatebnisaty.mimishop.cz/detai..., tak doufám, že bude vše ok. Pozitivních hodnocení má hodně
Rawenno je to tady v okolí fuška ale já se toho ušití bez zkoušení hrozně bojím. Objednám se do Litovle a snad mi bude něco z výprodeje sedět:)
Ted šije ty paděklky spousta lidí, některé šaty jsou krásné a jiné zas moc povedené nejsou. uvidíme no. Mohla jsem mít od jedné paní šaty za 2tis ale když jsem z ní vydyndala reálnou fotku šatů-byl to rozdíl jako hrom-tak jsem to neriskovala.
raw: jsou krásné tvoje šaty, tak snad budou jako na fotce.
lucil: taky počkám na výprodeje. Budu to hlídat na netu. Určitě vše objedu a mrknu i pana W.
lenule: ty bláho...za chvíli budeš na letišti. Hrozně se určitě těšíš. Těším se pak na vyprávění. Nic ti teda nechybí? I opalovací krém? Ptala ses na ten Daylong?
Jé Daylong používáme pro děti ;-) U nás těch výprodejů moc není. A jezdit po republice se mi moc nechce a s dětma to ani moc nejde. Spoléhám na tu Litovel.
My ho taky používáme pořád. Je fakt dobrej a hlavně se nemůžeme spálit do svatby :-D Budu ti držet palce s tím salonem. Já zajedu asi do pár salonů, co nabízí i Blue marlin a uvidím. Bude to fakt ještě pakárna =-)
rawenna: Fotky jsou to jediné, co Vám zbude ze svatby-určitě bych zrovna na tomto nešetřila...
Barrcaa: Daylong už mám doma :-) Myslím, že mám doma snad už vše-i repelent-prý tam hajzlíci hodně štípou. Teda aspoń to psaly nevěsty na minulé diskuzi...
Není nad krásné fotečky. Ale když dáte do ruky foťák někomu šikovnému a budete mít nápady, tak by to taky nemuselo býtšpatné. Doma upravíte ve photoshopu a je to ;-)
Silvi krásné fotečky a kdy napíšeš podrobnosti o svatbě a celé dovolené?? Já jsem zvědavá ženská ;-)
Raweno bohužel fotograf je drahý i tady u nás.My si aspon toho hotelového vezmem, snad budem mít hezké fotečky.
Leni at se vám vydaří účes.
Ahoj Silvo, piš piš a rychle :-) Ve čtvrtek letíme, tak ať to ještě stihnu přečíst. A v jakém hotelu jste byli? Já to zapoměla :-(
My si platíme Elieho-tak snad ty fotky budou stát za to...
lenule, byli jsme v canonnieru. co mě napadlo, tak jsem napsala (hlavně ve staré diskuzi). jestli tě ještě něco napadne, tak se ptej. skočila jsem v práci do největšího zmatku, tak mi to už ani nemyslí ;-)