2013, svatba u moře. Mauricius/Maledivy/Řecko. Plánujete?

Zobraz úvodní příspěvek
Proč, kam a kdy se chcete jet vzít k moři? S jakou cestovkou a na kolik vás to vyjde? My zatím plánujeme svatbu u nás, ale čím dál tím víc se nám zamlouvá tato alternativa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu na Rhodosu v Lindosu s CK Alex. Cena se odvíjí od požadavků, ale základní balíček - vyřízení dokladů, zprostředkování obřadu a zajištění hudby-přehrávače je tak od 20tis.
Odpovědět
@himalaya Můžu být zvědavá, Fischer má taky nějaký svatební balíčky? Na stránkách jsem totoiž nic takového nenašla. Nicméně na tvé doporučení se chystáme zastavit se u nich.
Odpovědět
Podle me kazda CK nabizi i svatbni balicky... A me to cele zarizuje Fischer... ;-)
Odpovědět
@angeela28 ahojky, mně tak zaujalo, jak se to řeší třeba se svědkama, fotografem, kamerou, apod., když se berete v zahraničí?
Odpovědět
no fotogarafa, svedky atd. Vam zaridi prave ta agentura, jestli jedete uplne sami. Me se ale moc fotky od toho Eliho nelibi...a tak jsme si vygooglovala nejake mistni a ty jsem poptala:)
Odpovědět
@angeela28 jee,taky mam v planu googlovat fotografy,mela by jsi nejaky tip? Uz se Ti nekdo ozval s cenovou nabidkou ? Diky
Odpovědět
obeslala jsem jich asi 5 a zatim nic...dam ti kdyztak vedet:)
Odpovědět
@vede Ty mi úplně mluvíš z duše! Podepíšu se pod každé tvé slovo. Mám tu smůlu, že např. babičky a dědečky nás obou miluju a tímto bych jim strašně ublížila,což je to poslední, co bych chtěla už kvůli tomu, že jsou nemocní a těším se z jejich přítomnosti tady :( Rodičům ani ne, naopak by to právě řešilo mé dilema - jak to udělat s mými rozvedenými rodiči, kteří se nesnáší.
Odpovědět
@kaaacaaatkooo No, já jsem si taky myslela, že by to prarodiče nerozdýchali. Ale nezapomenu, když moje babička po svatbě mého bratrance, kolem které byl velký blázinec, protože měli asi 200 hostů, pronesla na adresu zbylých vnoučat, že by snad bylo lepší, kdybychom se vzali někde v Řecku. Babička je po 4 bypassech a prostě toho na ní bylo hodně, i když vlastně musela jen přijít...Pak mi to opakovala ještě jednou. I když je jasné, že je to nakonec asi trochu mrzet bude. A asi nebude jediná. Ale bude pak oslava, tak to snad u všech projde. A když ne, tak je to v podstatě jejich problém...
Odpovědět
Profilova fotka
@vede ahoj, prosim te jak shanis letenky a jak vis, kdy budou letove plany na cervenec? Nikdy jsem nikam nelitala a ten, kdo musi vsechno najit jsem u nas ja a planujeme v cervenci Maledivy - ne teda svatbu, ale svatebni cestu a jsem trochu zoufala z toho, ze nemci uz to maji, ale je to strasne drahe a u nas porad nic... moc dekuju:-)
Odpovědět
@rozzaarka Já jsem koukala přímo na stránky letecké spoječnosti, která tam lítá. A prostě mi na požadované datum nešlo kliknout:-). A pak mi to psala i paní z cestovní agentury. Teď už jsou na červenec, na srpen nevím. Než jsem to řešila s agenturou, snažila jsem se najít si letenky přímo u Emirates, koukala jsem i na Student agency, kde ti vyjedou všichni dopravci, abych měla přehled, kolik za letenky, a paní z agentury mi psala, že našli ještě levnější, tak já nevím, kam oni můžou jinam než normální smrtelník...A taky mi psala, že by ještě počkala, že je brzy. Tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@vede Diky:-) my jedeme bez cestovky, organizuju tak skoro všechno, jen nemám moc zkuenosti s letenkami a už vůbec ne za takový prachy:-):-) Zatím to právě bylo všude příšerně drahý. Kamarádka pracuje u Emirates, tak cekam, az mi napisde nejake info, ale neda mi to shanet i nekde jinde:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@rozzaarka Nevím, no. Asi zjistit všechny možné dopravce a jít přímo přes jejich stránky. I když právě nevím, kde vyšťourala tu nižší čátku:-) Jsou agentury, které zprostředkují jen letenky...
Odpovědět
Profilova fotka
@vede zatim se mi nepovedlo najit pod 16000 za jednoho, tak budu lovit dal:-) mam cas do cervence, tak snad se postesti nekde neco usetrit:-) dekuju:-)
Odpovědět
@rozzaarka A kde se ti to podarilo sehnat?
Odpovědět
Profilova fotka
@angeela28 Emirates:-) akorat jsem davala unorove datum, jelikoz na cervenec jeste nejsou letove plany:-) ale pry cim driv, tim levnejsi... tak to tipuju na nakup v unoru:-) bojim se cekat na nejaky letenky treba mesic pred odletem, abychom se tam pak vubec dostali:-)
Odpovědět
tomu rozumim:)...diky
Odpovědět
Profilova fotka
rozzaarka jak scháníš letenky? my by jsme také rádi Mauritius, ale s námi pojede i dcera a letenky nás vyjdou pomalu dráž než pobyt s ALL, svat.balíčkem a ubytkem. Z cen letenek jsem zoufalá, nevím jak srazit cenu dolů.. nevypisují nějaké akce?
Odpovědět
Ahojte chceli by sme mat svadbu na cube muze nam nekdo poradit hote a cestovku alebo agenturu.DEKUJEM
Odpovědět
Profilova fotka
@ammanda my je sehnali pres Blue Marlin... vyslo to o 8000 lip nez primo od Emirates
Odpovědět
Profilova fotka
@jeri0000 Ahoj, za sebe doporucuju Blue Marlin - sehnali nam vsechno a vse nam vysvetlili, podali naprosto vycerpavajici info - jednani si nemuzu vynachvalit. nekdo ma dobrou zkusenost se svatbou v raji, ale za sebe je doporucit nemuzu:-) poslali mi drazsi nabidky na vsechny hotely o nekolik tisic a nedozvedela jsem se v podstate nic. Ale uvidis, co se bude vic zamlouvat tobe:-)
Odpovědět
@jeri0000 Blue Marlin sice fajn, ale na Mauricius, Maledivy, Seychely. Kubu nedělají. Ale zkus svatbanakube.cz cestovní agentura Varadero. Anebo ty Svatba v raji, mají více nabídek než BM, ale netuším, jestli i Kubu.
Odpovědět
Ahoj holky, já se také budu vdávat v zahraničí a to na Seychelách. Rozhodla jsem se z několika důvodů. Na Mauriciu jsou už svatby velmi profláklé. Segry tam byla před dvěma lety na dovolené a říkala, že ty obřady byly hrozné, protože je oddávali přímo mezi ostatními lidmi, co leželi na lehátkách :-S Takže žádné soukromí. Seychely jsou nádherné kvůli zelené přírodě a nádhernému podmořskému životu. Dokonce tam seženete ubytování od penzionů až po luxusní hotely. My si vybrali luxusnější variantu - resort St. Anne, který je na privátním ostrově. To znamená, že tam hotel nemá pouze 1 pláž, ale pláže ze všech stran ostrova, některé bývají zavřené z důvodu povětrnostních podmínek. Svatbu tam také dělají pouze 1 za den a předpokládám, že obřad bude v té části, kde vůbec nikdo nebude. Je to snad jediný hotel, který na Seychelách má all inclusive. Pokud se tam berete nebo jedete na svatební cestu, tak nevěsta má obvykle slevu 50%. Co se týká letenek, doporučuji se kouknout na www.letuska.cz. Letenky se prodávají maximálně nějak 360 dní dopředu, no prostě necelý rok dopředu. Určitě je lepší si je koupit, co nejdříve, kdy mají volná místa v těch nejlevnějších třídách. Na "letušce" si můžete udělat rezervaci konkrétní letenky a na email vám přijde do kdy vám rezervace vydrží. Jinak ještě k naší svatbě, plánujeme ji v Květnu 2013 a k tomu jsme si ještě zakoupili týdenní plavbu na lodi po ostrovech, takže bomba. Jo a na Seychelách je celoročně 24 - 30°C, takže ideální teplota x-)
Odpovědět
no ono na tom Mauriciusu,taky zalezi jaky si kdo vybere hotel :-D nektere hotely,nabizi vic nez jen jedno misto pro obrad,takze neni problem ,mit klidny soukromy obrad.
Odpovědět
Profilova fotka
Sňatek na Maledivách u nás není uznávaný. Takže tam jedině symbolický sňatek, obnovení slibu anebo líbánky :)
Odpovědět
Ahoj, My letime v kvetnu-cervnu na Mauricius na vyroci svatby, ale porad nevim Polopenze nebo All In? Rozdil 20 000... :-S Neporadite?...
Odpovědět
@platoshka To zalezi jak v kterem hotelu - v tech lepsich/drazsich se dle meho clovek nedoplati. Za me jednoznacne AI a v nejhorsim FB a dostatek penez s sebou. BB nebo HB nebrat.
Odpovědět
NAbizeji nam polopenzi v Le victorii a All In v Shandrani...
Odpovědět
@platoshka No Shandrani je dle hodnoceni lepsi hotel (a drazsi), takze neni rozdil jen ve strave. A co mi rikali, tak jejich AI je velmi velmi dobre. Victorii ani Shandrani jsem si nakonec nevybral, ale mozna jednou treba na vyroci svatby Shandrani zkusim - laka me u nej podmorsky narodni park Blue Bay :-)
Odpovědět
@alfred1 a ten blue bay najdeme kde??? a co je tam zajimaveho?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?