@weisgarberovi Já to řeším tak ... na obřad v kostele budu mít šaty (viz album) bez rukávu. Těch 15 min to nějak vydržím (snad). Na nohou budu mít vysoké kozačky s hrubýma ponožkama, pokud bude fakt velká kosa tak uvažuji i o spodkách :-o . Na hostinu si obuji balerínky. Takže to řeším stejně jako ty. A po obřadu (jak mi budou lidi gratulovat) tak si obleču bílý kabátek a šálu ;-) . Myslím, že ti na boty při obřadu nikdo koukat nebude :-).
@weisgarberovi Máš stejný termín jako já ;-) . Já budu mít výzdobu - šišky stříklé zlatou barvou (u jmenovek a svíček), červené velké svíčky, větvičky zkombinované s červenýma gerberama, červené ubrousky. Hodí se to do interiéru, jelikož hospoda je částečně ve dřevu a jsou tam myslivecké trofeje. Nechci to mít přeplácané.
No já jsem si v půjčovně půjčila kožíšek, ale popravdě by se mi taky víc líbilo být bez něj......ale asi to nedám :-D to by musela být hodně mírná zima ! Boty pořád řeším-jestli si koupit nějaké bílé nebo vzít co mám doma (šedé,černé).
Pro zimní svatbu jsem jako svatební agentka všemi deseti a klidně Vám vyjmenuju i deset důvodů, proč:
1. Budete originální. V našich končinách se dělají zimní svatby minimálně a ve svatební sezóně už mají kolikrát lidé svateb a podobných akcí plné zuby. V zimě si každý na svatbu zajde rád (ovše nedělejte ji v době vánočních večírků. :))
2. Na zimní svatbě vznikají nádherné fotografie, obzvlášť, když se zadaří sníh, ale i "na blátě" lze udělat hezké fotky. Jen to chce šikovného fotografa.
3. U zimní svatby se dá krásně vyhrát s líčením a zimě ho trochu přizpůsobit. Kdy jindy se třpytit, než na zimní svatbě?
4. Peří, křišťál, rampuch, vločky a podobné motivy mohou být nádhernými prvky dekorace.
5. Jakákoliv dekorace je v zimě velmi snadno dostupná, obzvlášť, když uděláte svatbu po Vánocích, nakoupíte ji ve slevě za pakatel.
6. Nevěsta v kožíšku nebo s pončem je kouzelná.
7. Když budete házet místo konfet peří, bude to luxusní (v létě by to bylo podivné).
8. Svatba v zimě lze udělat snadno tematická, viděla jsem svatbu navázanou na lyžařskou tematiku a byla to bomba.
9. Na zimní svatbě servírujte svařák a punč. Je to levné a přitom v zimě nezaměnitelné.
10. Proč myslíte, že Bůh zařídil bílý sníh? Aby ladil se svatbou, přeci. :-D
Miluju zimní svatby a těším se, až se v Čechách trochu rozšíří, abych mohla využít tu úžasnou výzdobu, kterou na ně postupně nakupuju. Jen do toho!
Ahojte, baby. My sme sa dohodli, ze sa vezmeme v septembri a termin svadby si urcili na 15.decembra. V septembri som sa intenzivnejsie venovala pripravam asi 2tyzdne (mozno tak 2hodinky po robote doma na pocitaci) a teraz este dake menej dolezite veci dotahujeme. Nie celkom chapem, ako moze organizacia niekomu trvat rok, pripadne i viac ;) Je pravda, ze jedna nevesta je narocna menej, ina viac, jedna svadba je mensia, druha vacsia a pod, ale my mame uplne normalnu svadbu pre 50ludi a naozaj sa to da v pohode zvladnut ;) Podla mna vyhoda svadby v zime je ta, ze nejde o hlavnu sezonu a teda nie je vacsinou problem najst si restauraciu, fotografa atd, niektori vam dokonca ponuknu mimosezonne zlavy, ak budete mat sniezik a slniecko, budete mat nadherne fotky, nikto sa nebude potit od horucav, v svadobnej sale sa nebudete tlacit s hostami patriacimi k inej svadbe atd atd ;)
ahojte, tak aj ja sa pridávam :-) my máme termín posledný januárový víkend a dúfam, že nám bude snežiť alebo aspoň že bude sneh :-) šaty sú vo výrobe, kyticu aj pierko už máme (z penových ružičiek, takže nebudem trápiť mrazom živé kvety), topánky sú tiež na ceste, bolerko s dlhým rukávom mám doma a ešte je na ceste pelerínka :-)
Tak se přidávám:-) Bereme se 9. února:-) Nemáme ještě na svatbu vůbec nic:-D Je to hodně narychlo kvůli přítelovým státnicím a v červnu čekáme prcka, tak se bereme nejdřív jak to jde:-)
@acnaj my budeme traja v apríli :-) ale zimnú svadbu by som chcela v každom prípade :-)
@weisgarberovi to práve všetci riešia - či musíme.. :-| my nemusíme, my chceme, lebo keď sme sa rozhodli, že chceme byť traja, tak chceme aj svadbu :-) a nie sme spolu pol roka, ani rok, ani dva, ale skoro 8 rokov, tak je u nás zbytočné riešiť, či musíme .. :-)
Dobrý den,
jenom bych chtěl ukázat naše výrobky, které jsou právě pro Vás, co chystáte zimní svatbu. Naše firma se rozhodla, že vyrobí pár svatebních oznámení se zimní tématikou. Možná zrovna někoho z Vás by to mohlo oslovit a mohli by jsme Vám usnadnit vybírání :). Tady přidávám nějakou tu ukázku, ale samozřejmě na našem webu toho najdete mnohem víc.
Ahoj, já už mám svatbu za sebou (vdávala jsem se letos v březnu) a zbyl mi krásný sněhobílý kožíšek s dlouhým rukávem, velikost M. Je v podstatě nový, byl používaný jen jeden den. Kdyby měla některá z vás zájem o jeho odkoupení, tak mi napište na zuza88@seznam.cz. K vidění je na Praze 8. Držím palce, ať se vám všem svatba vydaří, naše byla bez chybičky a dodnes na ni vzpomínám.