Září 2017

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, je tu někdo kdo plánuje svatbu za rok touhle dobou?
Odpovědět
@prekri že? Taky bych to nejradši uspíšila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se dohodli už o Silvestru 2015, že se letos zasnoubíme a příští rok vezmeme. Termín jsme si tak nějak řekli, že bude nejlepší na konci prázdnin nebo začátkem září, protože jsem v posledním ročníku školy, ale jistý termín jsme si řekli, že si domluvíme až se zasnoubíme. Tak jsme se 23.7. zasnoubili a 24.7. domluvili místo hostiny a máme termín 2.9.2017. Pak jsme domluvili faráře. Na přípravu máme začít chodit v únoru. Dál máme fotografa a já mám už doba šaty. Začala jsem vyrábět oznámení a rozhoduji se mezi 2 kapelami.Zbytek budeme řešit až po státnicích, takže v červenci a v srpnu 2017 :-)
Odpovědět
Jà nějak pořád nevím kde udělat hostinu, i když u nas to bude spíš takovà večerní párty. Snad se zadaří a zítra se pojedeme mrknout na místo obřadu a něco nás tam zaujme. Nejradši bych tak nějaký sklípek. Tak snad se zadaří. Šaty vím jaké bych chtěla, ale myslím że v pujčovně nebudou a ani nevím zda budou ke mě vhodné. Svědkyně se je prý pokusí spíchnout a podle toho jak to bude pusobit si je kdyžtak nechám ušít u švadleny. No na druhou stranu ještě že mám tolik času. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My máme svatbu taky 9.9 :) Budou to přesně 4 roky od prvního rande :D Zařízeno máme už docela dost, máme zamluvený termín, místo obřadu, restauraci, tlumočnici, DJ, fotografa a ostatní zatím může počkat, ale i tak se poohlížím. Asi si myslíte, že jsem blázen, když takhle brzo zařizujit, ale ono ze zahraničí to snad ani jinak nejde. Do svatby přijedu už jen 3x nebo 4x, a to především kvůli šití šatů a papírování, takže musím zařídit co nejvíc při každné návštěvě :) A hlavně už jsem narazila při hlednání fotografa, kde mi 2 řekli, že jsou už na 9.9. obsazení. Takže se to může zdát jako dlouhá doba, ale ono se to překulí a než se člověk naděje, tak den D bude tady :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k vám :-) Přítel mě požádal o ruku o Vánocích, takže to je uplně čerstvé a nemáme nic domluvené ani zařízené. Začínám mít stres, jak to všechno stihneme, protože se nám má v dubnu narodit miminko a teď zařizujeme věci kolem toho a ještě dostavujeme baráček. Termín by se nám líbil 2.9. nebo 9.9., ale vzhledem k tomu, že ještě nemáme ani vybrané místo, bojím se že už bude plno.
Odpovědět
Profilova fotka
@drnkla Gratuluji k zasnoubení :-). Nebojte, vše se dá krásně stihnout. Je před Vámi krásná doba plánování a narození děťátka, tak se nestresujte a těšte se. Budete-li mít zájem, ráda Vám pomohu s výběrem svatebních šatů, střevíčků, prstýnků, svatebních oznámení nebo pánských obleků.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my máme termín 16. 9. 2017 a už nám chybí jen šaty, oblek a prstýnky :-D Takže zbytek roku budu vymýšlet a kupovat blbosti, které "možná využiju" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín 2.9. :) pomalu zařizujeme, ale ještě nám toho hodně chybí, zatím máme jen restauraci, fotografa, šaty a oblek a obleky pro děti
Odpovědět
Ahoj :) my máme termín 15.9.2017 :) chtěli jsme buď svatbu na jaře a nebo v září, kdy je o trochu menší riziko, že bude 35 °C ve stínu (i když v posledních letech je to počasí nevyzpytatelný). Nakonec tohle datum bylo vybráno je kvůli tomu, že jsme potřebovali skloubit kapelu, matriku a místo na hostinu, což byl rok dopředu kupodivu velkej problém. Krapet mě udivuje, co všechno mají nevěsty rok dopředu zařízený, já neměla nikdy představu o svatbě, takže necháváme všechno plynout, jak se to vyvine...celý tento rok státnicuji, takže využívám každé volné chvilky a postupně nabírám inspiraci a obesíláme maily, pro rezervaci těch, co ke svatbě potřebujeme...zatím je tedy zamluvená jen hostina, matrika, fotograf a dort...příští týden po další státnici jdu zkoušet šaty, tak doufám, že mi přibude další fajfka v diáři :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zítra jdeme na matriku a pokud to klapne, 9.9. budeme svoji :-) Zatím nemáme absolutně nic ale po zamluvené termínu se do toho pustím :) Všem nevěstám mnoho úspěchů a štěstí :) :-*
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my máme termín 15.9. :-) Ještě někdo, kdo zvolil pátek místo soboty? :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
23.9.2017, ale obávám se počasí..
Odpovědět
Článek se načítá
@misshell89 Pátek je podle mě nakonec celkem dobrej výběr :) volno z práce máš čtvrtek, pátek, pak ještě po svatbě další dva dny volna. Navíc na sobotu je spoustu služeb víc rozebraných, v pátek je to volnější, pro mě je pátek 15.9. lepší i v tom, že na Slovensku mají státní svátek, takže rodina ze Slovenska nemusí řešit dovolený, a protože máme obřad až v 13h, tak si i spousta lidí vezme třeba jen půlden dovči ;) čím víc nad tím přemýšlím, tím lepší volba na svatbu je podle mě pátek...
Odpovědět
Profilova fotka
@petussska Vidíš to ani nevím, že mají 15.9. svátek...sakra, tak to aby si ještě rodina ze Slovenska neusmyslela, že dorazí:-) Ne, že by mi to vadilo. Ono zase do Velkých Bílovic to mají coby kamenem dohodil. my máme taky obřad v 13h:-) A v sobotu máme jakoby takovou hostinu + párty pro všechny.
Odpovědět
@misshell89 Jj,mají nějakej svátek panenky Marie či co :) my máme oběd s rodinou před obřadem a po obřadu už je párty i s kamarádama :) v sobotu budeme dospávat a válet se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k Vám. My jsme měli termín na 9.9.2017. Kamarádka s kamarádek, kteří jsou pro nás ale důležití nemůžou a moc je to mrzelo a moc prosili, jestli to nemůžeme posunout. Zatím jsme měli domluvenej jen sál, kde ale je zatím volno celé září. Líbí se mi 16.9. ale zase si říkám, že 30.9. je taky dobrý, protože čtvrtek před touto sobotou je svátek, tak na všechno bude víc času. Uvidíme. Za 3 dny jdu poprvé do salonu mrknout na šaty. Jinak svatbu chceme hodně svépomocí. Kamarádky mi nabídly samy pomoc, tak toho využiji. Teď musíme hlavně brzo vybrat místo na obřad. Chceme to mít venku, ale bojím se počasí. Snad bude pěkné září.
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell89 ahoj, kde v Bílovicích se berete?
Odpovědět
Profilova fotka
@labell Ahoj, Kaplička na Hradišťku.
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell89 my taky, o pár dnů dřív :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@labell to je náhoda :-) tak hlavně, aby počasí vyšlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell89 snad ano. Už jste byli osobně na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
@labell Jedeme tam 31.3. a rovnou zůstáváme na Ze sklepa do sklepa ve Velkých Bílovicích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell89 to se musim mrknout co to je za akci, zní to dobře :-D Prosím tu fotku co máš v albu, to jsi vzala kde? To tam mají opravdu tak nazdobené ?
Odpovědět
Profilova fotka
@labell http://velkebilovice.com/ :-) jedeme letos poprvé a moc se těšíme. V Mikulově jsme na vinobraní také byli a ještě v sprnu chceme na Čejkovické otevřené sklepy :-) A taky se musím zajet podívat na místo, kde se ze mě stane paní:-) zatím místo znám jen z fotek a z filmu Bobule... A tu fotku jsem vzala na stránkách http://sayes.cz/ - takhle nějak to budeme mít nazdobené a od nich si budeme půjčovat ty židle právě:) jinak zbytek vlastní.
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell89 mě by zajímalo jestli to oni nějak řeší tu výzdobu, jestli tam vůbec něco mají... no musíme tam co nejdřív taky zajet. Na místě už jsme se byli dívat minulé září a paráda. Ta akce vypadá výborně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@labell Já si myslím, že výzdobu si budete muset zajistit sami...my tam jedeme toho 31.3. a paní nám i říkala, abysme měli mokrou variantu. tak to asi po Vás taky budou chtít.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, svatbu máme na září, nicméně zatím pořád nemáme přesný termín a už začínám být fakt zoufalá. Pořád na něco čekám, abych už měla definitivní datum. Neustále se ale něco komplikuje. Farář, kaple, sál....na to abych si rezervovala šaty potřebuju datum, ale to pořád nemám. Už jsem z toho fakt na nervy a začínám přemýšlet nad tím, že to odvolám a svatbu přeložíme na 2018. Už fakt nevím. :-(
Odpovědět
Ahoj holky. Chystám se přítele "požádat o ruku" a moc by se mi líbilo 18.září. I když jak píšete o tom pátku, tak mi došlo, že mi to vychází na pondělí což není ideální. Tak uvidíme.
Odpovědět
@bianca_86 Já to udělala podobně. ;-) Pokud byste chtěla, napište, jak to probíhalo. Zajímalo by mne to. ;-)
Odpovědět
@loverosie No nebyla to žádná romantika, jak jsem si představovala. Čekala jsem na TEN okamžik, ale dopadlo to jinak. Byla u nás jeho sestra, která mi se věnuje ezoterice a měla kyvadlo, dávala jsem jí různé otázky a pak se zeptala, jestli můžu dát i neurčitou. No a chlap na to, že stejně ví, že si ho chci vzít. První jsem se chtěla naštvat, že mi zkazil mojí romantickou představu, ale pak jsem to hodila za hlavu a zeptala se ho, že když už to tedy ví, tak jestli si mě vezme a dala mu připravený "zásnubní náramek" s vlastním nápisem. On, že ano a dal mi (několik let) připravený prstýnek. Nakonec to bylo hezký, padly nějaký polibky, trocha objímání a budoucí švagrovku to rozbrečelo. Takže u nás takhle.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?