Ahoj, my máme v tento den také svatbu, ale na zámku Lnáře ;-). Zbiroh jsme si také prohlíželi, ale ty peníze za něj nedáme :-| . Nakonec stejně když jsme viděli naší oddávací místnost na zámku ve Lnářích, bylo rozhodnuto :-)!
Jsem ráda, že se našlo několik nevěst, které mají stejný termín obřadu jako my :-) My jsme se rozhodli termín změnit kvůli tomu, že čekáme mimi. Původní termín jsme mĕli mít v srpnu v den po mých narozeninách. My budeme mít obřad v kapli zámku Zbiroh. Já jsem původně chtěla v altánu na zahradě, ale pote co jsme si prohlédli kapli , snoubenec rozhodl o místě obřadu :-) a spolu jsme vybrali místo hostiny a ubytování. Jinak je všechno na mně, snoubenec je hodně časově zaměstnaný. Tak zařizuji já. :-)
Ahoj nevěsty, připojuji se k 7.6.2014 a i když my se budem brát na úplně jiném historickém objektu (Č.Šternberk) věřím, že nám všem ty "dějiny" přinesou štěstí! :-)
Ahoj holky, taky se bereme tuto sobotu. Rozhodli jsme se pro svatbu na chalupě na zahradě. Proběhne tam obřad a i oslava formou rautu. Jen musí vyjít počasí!!! Sice bude postavenej stan, ale ťapat v mokrý trávě a schovávat se pod střechou... to je varianta B, která asi nastane. Dneska jsem viděla dlouhodobou předpověd počasí a první polovina června má propršet :-| Tak snad nám všem nevěstám a ženichům sprchne tedy trochu toho štěstí, ale né zase až moc!!! ;-)
Ahoj alzahra, na dlouhodobé předpoědi bych nespoléhala. V sobotu jsem chodila v tričku a v pondělí se brodila sněhem, takže počasí bych asi neřešila... i když chápu - taky budeme na čerstvém vzduchu ;)
Tak jak jste na tom s přípravami na tento termín? My už máme myslím důležité věci zařízené, ale chybí nám oznámeni, nevíme, co budeme jíst, jakýma autama pojedeme a pár dalších "drobností"... vlastně jelikož jsme ještě nerozdali oznámení, tak nevíme, jestli vůbec někdo příjde :-D