Mysko, chodíme, chodíme. Docela dobře se máme, doma je zmatek, pořád se léčím a léčím a léčit ještě dleší dobu budu...chjooo, prej dřív jak za rok to lepší nebude...a to můžeme jenom doufat, ale to nám jde dobře :-D Letos na vánoce pojedeme k naším do Kostelce, mám radost, doufám, že letošní vánoce budou jiné, než ty loňské, prostě sami dva je takové divné...no... :-D
Jinak samo máme nákupní horečku, takovou tu vánoční ;-) , ale dárečky máme už skoro všechny, pro ty, co ještě nemáme pojedeme do IKEY, příští týden a budeme mít všeckoooo 8-)
A co ty, jak se máte?
Tak jsem zase tady...mysko, to víš, že sem občas ještě chodíme...ale už je to tu mnohem mrtvější, holt je po svatbách a už máme každá život o něčem jiném, ale je to i škoda, že nám to tu tak utichlo :-(
Jinak na Vánoce už je těkřka všecho hotový, už jen příští víkend lehčí úklid toho, co se nadrobí za tenhle týden a doladit cukroví a Vánoce můžou začít :-D
téééda, ty ještě pečeš? Tak to já jsem letos sabotovala :-D Dostaneme od maminky, úklid mám tak na hrubo, jen zametat a umývat podlahu ;-) Ono s těma chlupáčema to moc nejde, všude strčí tlapky a všude jsou chlupy ]-( ale to už po těch letech neřešíme :-D
A jak probíhají přípravy na miminko? Už máte pokojíček a tak?
@hanyzka.zel@petrusew s lerou jsme na koníkovi :-), takže teď drbu tam :-), ale jsem ráda, že to tu funguje, aspoň nějak :-)
a stejně bych si tu svatbu zopákla :-D a s kým jsem v kontaktu je tada lera, mavo, blanka (myšička :-) ) a lucka horáková, ale nevzpomenu si na její nick :-). Lucka je těhulka :-), blnka učí, mavo studuje a pracuje :-) a lera pracuje :-). takže o zbytku nic nevím :-( to mě mrzí, a mám pocit, že se ani nikdy nedomluvíme na sraz :-(
@mysickaaa taky jsme měli 1 pokoj, teď už máme dva, a do konce roku, ale to pochybuju budeme mít další :-D a na jaře celej barák, páč se hozovi rodiče stěhujou...ale to jsme ti možná už psala
no ne no ne...tady se to rozjelo :-D
tak já si na mimiško taky budu muset počkat, noha se hojí moc pomalu a neví se, jestli se zahojí, no...ale co, zkusilo se to, mám ještě pořád naději, že to bude v pořádku. Ale musím doufat. Léčení fakt bude skoro rok - což znamená, že to necháme k ročnímu výročí. Pak nějaká rehabka, no uvidí se. Zatím jsem ráda, že se drží druhá noha!Aspoň něco pozitivního. Už jsem z toho taková unavená :-( Ale mám doma velkou oporu, tak snad to bude v pohodě :-)
@myska84
já věřím:-) taky se těším:-) máme se dobře, to určo jo, nemusíme platit nájem a nic, takže šetříme, paráda..:-) ale stejně:-)
@petrusew
držím palečky! jsi mooc statečná, už to léčení vydržíš a pak vše půjde zase líp! hlavně že se máš o koho opřít!
@myska84 - já vím, teď už jenom vydržet a vydržet
@mysickaaa - jj a moc si toho vážím. Je na mě hodnej a opravdu moc a moc pomáhá. Zametá, uklízí, venčí, vozí mě ven :-D Dokonce jsme byli v létě v Rožnově pod Radhoštěm a statečně mě na těch kostkách tlačil 8-)
@mysickaaa mě se tam moc líbí, už jsme tam byli několikrát, ale s tím vozíkem tam nebyla žádná lahoda, ale zvládli jsme to se ctí! :-D Jo a ještě sem zapoměla, dokonce chodí nakupovat!Dobrovolně!Stal se odborníkem přes granulky, jogurty a podobně!Prostě bomba :-D A holky, dokonce si užíval nakupování vánočních dárků! ;-) Bavil se vybíráním a prý se těší na balení ;-) čemuž teda moc nevěřím :-D
@petrusew no jéje, peču, ale ne sama...s taťkou jsi vždycky uděláme atmosféru a napečeme...hezky si tak užijeme chvíli spolu a ještě je to i užitečný. No zatím pořizujeme výbavičku, ale pokojík ještě není...bude s náma v ložnici, ale nábytek tam ještě není. teď už snad koupím postýlku a manža udělá po novým roce komodu, abych měla kam dávat oblečení pro prcka. Ale sháním a schraňuju...a po novým roce, až budou pryč vánoční starosti, tak se zavrtám pořádně do příprav :-D
@myska84 na koníkovi jsem taky...kde tam drbete, holky :-D mám tam i album...ale dlouho jsem žádnou fotku nepřidala...ani tu z utz z 20 tt, nějak nestíhám.
teda, hanyzko, toto letí toto letí. To už máš půlku za sebou :-D Holky, jsem mrkla do kalednáře a zjistila, že jsme se před půl rokem brali :-. To tak strašně letí!
Ahoj holky, po strááášně dlouhe dobe se hlasim - mame nejake novinky? Přibyly nějaké maminky? Ja se dala do peceni cukrovi, at to doma poradne voni Vanoci, do ted jsem nemela poradne na nic cas :-|
@myska84 jé, tak to já si vás tam najdu :-)
@petrusew víc jak půlku...jsem 27 týden a ode dneška přesně 100 dní do termínu porodu :-D Když to počítám, tak mi zbývá v práci nějakých 7 týdnů...do konce ledna a pak už doma na mateřskou...letí to šíleně a za chvíli už tu naše zlatíčko bude s námi x-)
@lostris řekla bych, že to tu umírá :-(