whitewajda : gratuluju :-) máte na co vzpomínat :-D
a to je dobré, ze vám ho dali na místě, ted to teprve zacne to litani, ja jeste porad cekam na obcanku, takze toho moc zarizeneho nemam :-(
white: gratulace mladá paní ;-) To bylo dobrý odlehčení obřadu :-N Je super, že se vám to vydařilo x-)
leni: tak to jste na té nejlepší cestě ;-) Hlavně na to moc nemysli...já právě ten poslední měsíc vůbec nepřemýšlela o mimču a ono si asi řeklo, že tak teda ne a přišlo :-N Kontryhel jsem chtěla koupit po svatbě...a taky mi kolegyně doporučovala jedny prášky na podporu ovulace...teď si nevzpomenu na název, že jí to pomohlo, protože vůbec neměla ovulaci...ale už má zdravou, krásnou roční holčičku x-)
hanyzka:já mám právě ovulku krásně čitelnou a hlavně se řídíme radou pana doktora,milujte se s láskou a mozek nechte pod polštářem :-D ono je těžký o mimču nepřemýšlet,když už se na něj tak těšíme,ale snažíme se brát vše tak,jak přijít má a nezblbnout z toho :-D
Leni: to jsem se taky snažila na to nemyslet a moc to nešlo...ale ten poslední měsíc byl chaos před svatbou a najednou jsem si na mimi ani nevzpomněla a je to tu :-D A an jsem si zpočátku nepřipouštěla, že bych mohla být těhu...víc tomu věřil manžel, když mi bylo zle než já :-N
hanni: my jsme čekali na geodetické zaměření rozestavěné stavby a akorát sme vyplnili pár papírů: jako ohlášení rozestavěné stavby, čestné prohlášení a společné jmění manželů a to už s mým novým příjmením jsme odnesli na katastr.. ani po nás nechtěli vidět oddací list ani nic podobnýho :)
ahojky novomanželky :-)
my jsme bez prášků 7 měsíců, asi tak 4 měsíce se snažíme a pořád nic...i když ted už mím 31 dní a normálně mám cyklus 26 :-D tak uvidíme
white: gratulujuuuuuuuuuu
mavo: martí, teda ty jsou!!! bomba!!!! já tomu našemu budu asi už muset napsat, ať nám pošle všechny, že si z toho vybereme, jinak je asi mít nebudeme, než se tím prokouše :-)....
glumbi: já jsem 2 dny špinila a teď nic....tak nevím co to je :-), ale neboj, ten čáp přiletí jo a s lerou jsme na modrým koníkovi: snažíme se od července 2010 nebo tak nějak se to jmenuje (ale taky se sanžíme cca 3 měsíce, teda od dubna :-))
a novopečeným mladým paním, kterým jsem ještě nepogratulovala: obrovská gratulaceeeee :-D
holky díky :) fotografka je fakt úžasná! I úžasná osůbka :) taky nám sice psala v pátek ráno, že fotky pošle o víkendu, náhled... ale přišli až teď... ale u těchle fotek fakt razím heslo: kdo si počká ten si dočká.. protože to vážně stálo za to!!! nejvíc mě dojala fotka, jak můj taťka mýmu nastávajícímu upravuje kravatu :-(
mavo: nádherný fotky, moc Vám to slušelo...nádhera x-)
glumbi: tak to máš cyklus asi tak jako já...31 až 33 dní. A na jednom webu mám i kalendář MS...a vyznačuje mi i plodný dny...ale upřímně řečeno je asi mám úplně jindy než to ukazuje. Protože minulý měsíc vím naprosto přesně, že když jsem podle kalendáře měla mít ovu, tak nic nebylo...a i tak jsem těhu. Přeju hodně štěstí, aby to brzo vyšlo ;-)
hany: no, tak to je fakt, že v těch kalendářích nesedí plodný dny....a kromě toho mám cyklus nepravidelný :-D takže jen odhaduju :-) , ale co domítám je měření bt..... :-D
myska: bosi je jen na fb, má tam i pár fotek... sem občas nakoukne, ale na fb psala, že už se tu nevyzná jak sem dlouho nepřispívala tak jen koukne co nového, ale stejně sem nepíše...
mavo: tak aspoň že je tam :-)
holky, tohle fakt může napadnout jen mě. v práci jsem si udělala kafe, totálně silný, tak jsem si do něho dala smetanu sypanou, stejně to nepomohlo :-D, tak jsem si do toho ještě nalila vodu ze šťávou, no to byl hnus, a tak se mi zvedl kufr, že jsem to šla vylít :-D
myska: to j už si říkala, že teplotu zkusmo měřit začnu, abych věděla, jak to teda je...ale nedokopala jsem se k tomu. Teda když si přečtu, co jsi udělala, tak bych zvracela jak blázen :-D
hany: a nemělo to ani chuť :-D bléééééééé, mě to měření strašně stresuje :-N protože se pak hlídám a musí se měřit ve stoujnou dobu....ale pokud to teď nevyjde, tak si ji asi začnu zase měřit...
mavo: fotky máte nádhernýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!
jinak my jsme poslední měsíc viděli už čtyřikrát čápa naživo, vždycky někde u cesty na poli, tak nevím, zda to něco neznamená :-)
Ahoj holky :-)) tak my jsme to v tom vedru taky ustáli na výbornou, i když chybička se vloudila - paní fotografka nás nefotila hned po obřadu, jak bylo domluveno, protože na "místě focení" byla předchozí svatba, tak to nechala až na odpoledne, takže jsme na hostinu dojeli o hodinu dříve :-S Ale všichni hosté to přečkali s úsměvem na tváři a nakonec bylo všechno na jedničku :-) Ale hrozně moooc rychle to uteklo :-( Proto radím všem čekatelkám, užívejte si to od první minuty ;-)
mavo:teda fotky máte nádhernýýýýýý!!!Fakt pecka!!!!! x-)
jinak já ovu docela poznám a snažim se přece jen se do toho mimi kolotoče úplně nedostat,abych potom nehlídala každý detail a nezblbla z toho kdyby to náhodou nevyšlo.Já se znám,já bych fakt zblbla :-N takže dneska máme výročí,už jsme s Tomáškem pozorovali západ slunce a večír se třeba zadaří ;-) (pokud už se nezadařilo ;-) )
myska: taky jsem řešila, jak bych to dělala třeba o víkendu...když ve stejnou dobu, tak bych i o víkendu musela mít nařízenýho budíka...a to pro mě byla pomlu noční můra...vlastně to byl důvod, proč jsem s tím nezačala. A říkala jsem si, že začnu asi tak 4 měsíce :-D
hanna: teda čápa jsem neviděla už horzně dlouho...uvidíš, třeba to něco znamenat bude ;-)
martineska: gratulace mladá paní ;-) Tak hlavně, že se to vydařilo a líbilo...chybičky se holt někdy vloudí, ale nesmí zkazit náladu :-)
leni: ale je to těžký tomu kolotoči odolat a nemyslet na to...chce to se fakt soustředit na něco jinýho...nejdřív to u mě byla svatba, pak jsem si začala dělat rozhled (minulý týden), kam na dovolenou...chtěla jsem něco exotickýho...a dneska už vím, že letos exotika nebude...musím vymyslet něco jiného...ale je fakt, že uvidíme, jestli nebudeme jen v ČR...zatím mě občas pěkně bolí bříško...třeba právě teď :-S je to jako při začátku MS...naštěstí ale trochu slabší než moje obvyklý bolesti při MS...to jsem i omdlévala, tak se docela bojím, bolest neumím vůbec snášet :-( Vždycky se musím projít nebo hodně napít a na chíli to přestane...takže ořád chodím pro vodu na wc :-D
holky, tak já už prodávám pozůstatky ze svatbičky a je mi z toho nějak teskno... dneska jsem prodala vývazky co jsme s mamkou dělaly a v druhým balíčku zbytek vývazků a polštářek :(
Mavo: mě bude asi nejvíc smutno až začnu prodávat šatky...Zatím mám u sebe všechno a taky podle toho to u nás vypadá..Měli jste nádhernej dort :-)
Holky, já bych si to zopákla...
Musím se pochlubit že tři týdny po svatbě mám zařízený věškerý doklady. Chybí mi jen banka, katastr a penzijní. Ale to nejdůležitější mám. Ani jsem nečekala že to bude tak v pohodě...
mysicka: ten klip je uzasnej!!!
mavo: tak to me se vyvzaky vubec nevratili, asi je vsichni vyhodili... maximalne prodam kravatu a kapesnicek zenicha... furt se nemuzu dockat fotek...ale az v patek... :-|
Ahoj holky, všem vám gratuluju, já už se tak těším :-) holky já co jsem vysadila prášky, tak hned za měsíc jsem byla těhotná a to jsme ani nechtěli :-D ale hned co jsme se to dozvěděli, jsme chtěli a teď měla malá rok a půjde mi za družičku :-) Jinak, jak jste se bavili o těch forech, já jsem se hodně dozvěděla na rodina cz, jsou tam diskuze i podle bydliště, nebo termínu atd...já když vidím ty fotečky, tak se tak těším a jsem nervozní ;-) je to možný že je každá nevěsta tak krásná ;-)
ahoj holky :-), včera jsem neměla vůbec čas sem jít, byla jsem grogy
a co naše nevěstinky? jak jsou na tom :-)? Doufám, že vám celý den neproprší :-(
hanna: já psala fotografovi jestli by mi poslal další a nic.....takže mu zkusím znovu napsat dneska, aby jich aspoň pár poslal, chápu že ještě k tomu pracuje a pod, ale skoro za 14 dní by mohl poslat novou várku.
creaters: je to možný, ale bohužel jsem viděla i fotky nevěsty, že dostat fotky o ty fotografky, tak půjdu a omlátím jí to o hlavu, kadeřnici bych nezaplatila, protože to co tam vykouzlila bych udělala líp, a kytku bych rozšlapala :-N, protože bych ji taky líp uvázala. Ty fotky mě fakt dostaly, ale nejspíš byla nevěsta spokojená :-N, a to je to důležitý :-D .
Zdravím po delší době všechny novomanželky. Asi Vás ani nestihnu všecky dočíst :-( V pátek jsme měli "svícu" - jak se u nás říká rozlučce se svobodou a bylo to naprosto super. Sice nedorazili úplně všichni, ale bylo nás asi 160. Hrála nám bigbítová kapela a snědlo se 150 porcí guláše, pak různé tlačenky, pečená játra sekané atd atd a vypilo se asi 400 piv, 11 litrů slivovice a 45 litrů vína, no mazec. Ale užili jsme si to perfektně. Bylo pár věcí, které samozřejmě nebyly podle mých představ, ale co se dá dělat. teď už jsou přípravy na svatbu v plném proudu, jen mám hrůzu z počasí :-((((