Ahoj nevěsty, už se nás tu sešlo docela dost s tímhle krásným termínem, tak budu ráda,když se potkáme tady a budeme společně plánovat náš velký den :-)
@moncik85 my máme květiny ještě pro maminky a babičky, pro svědkyni a korsáž pro ženicha a svědka. ano,u nás bude ženich vyzvedávat květiny v sobotu ráno a cukroví taky :-)
@stastnanevesta Pro maminky-s tim počítám, babičky tam mít nebudeme-zas tak velká svatba to nebude :-) takže ještě pro svědkyni - pro ženicha a jeho svědka malou do klopy a tak by to mohlo taky stačit :-D Jinak cukroví my musíme navézt na hostinu už den předem...
@stastnanevesta : Na hostinu cca 30 + 10 lidí navečer na raut - nechtěli jsme nic obrovskýho :-) Ano, my to taky uskladníme, ale abychom to zjednodušili "pořadatelům" tak pro jistotu den předem
@moncik85 Tak to já vůbec netuším, kdo by to v Železnici mohl být...já budu mít vše nejspíš z Phy...Jinak na matrice jsme byli minulou středu a byli úplně v pohodě, ale my ten termín tam měli zamluvený už od listopadu... :-) A kytice je pro nevěstu a obě maminky - nevěsty a ženicha...
@krella Tak to byl asi ten důvod ochoty :-) My přišli na konce února... ale i tak - vždyt jim může být jasný, že za půl roku se ještě spousta věcí dokáže změnit, tak nechápu, proč dělali takový drahoty !!! :-p Tak to my právě z Phy nic nemáme, necháme si to všechno poblíž Jičína. A šaty máš taky z Phy? A jaký máš kytí pro tchýni a mamku?
@moncik85 Jj. šaty mám z Phy, ze svatebního salonu Nevěsta, kytice ještě zatím nemám, máme nějaké kontakty, no uvidím. S tím dortem, já dostala kontakt tady na Erhartovu cukrárnu v Pze, ale ty ceny :-| No, ještě zkusím obvolat někoho v Jičíně nebo někde poblíž, koláčky zařizuje mamka...Ty už teda máš nějakou tu cukrárnu poblíž?
Holky, mám za sebou focení boudoiru u Lucky Schweinerové,bylo to naprosto fantastické, chci dát nastávajícímu ty fotky večer o svatbě, bude valit oči!!
Tak dámy máme to za tři měsíce :) to se nám to krátí a já ještě nebyla ani na zkoušce účesu anemám hotové oznámení to je prcina:) jak jste na tom vy dámy:)
@zuzupusa zkoušku účesu mám 19.6 a líčení se posune z konce května někdy na červen. Jinak máme asi vše :-) dnes navíc 2 roky a čtvrt s budoucím mužem :-)
@zuzupusa tak svatebno je naprosto jednoduché, buď doma nebo do týdne objednaný. Zkouška účesu- však vlasy ještě dorostou, tak stačí to vyzkoušet týden před svatbou. Co máš za další problém? Hoď klidně nohy nahoru a relaxuj....
handulilinka No vzhledem k tomu že se svatba bude konat o 120 km dál a vše se řeší telefonicky tak už musíme zajet obědnat dorty a cukroví zamluvit ubrusy dokoupit výzdobu a mnohéé dalšíí
@zuzupusa tak to já ji mám 250 km od nás. Vzala jsem si týden dovči a zařídila toho dost, ale stejně ještě nějaké detaily zbývají. Dá se stejně říct, že jsem vše vyřešila přez net. Kromě šatů a prstenů.
handulilinka no taky dobrý ale u nás je to malá vesnice a něco sehnat je potřeba zamluvit to tak půl roku dopředu nejpozděj tři měsíce:) ale většinu zařídí mamča:)
@zuzupusa naši rodiče se taky angažovali a bohužel jsem čekala a čekala a bála se, že už to bude zamluveno, tak jsem si to zamluvila a dořešila sama a pak čučeli, že to je hotovo. I tak toho moje máma bude mít celkem dost- bude píct a starat se o cukroví a večeři, ubytování a tak. TAk jsou asi rádi, že jsem jim to ušetřila a to chtěla péct i dorty- což jsem jí rozmluvila, že to není drahé a ona by se s tím dost patlala
handulilinka No tak to je taky pěkné my teda cukroví obědnáváme a ubytování bude u rodičů a naši budou spát u naší babičky takže to už je pořešené naštěstí termín svatby sme si taky zamlouvali a rezervovali sami jen zbytek chodí vyřizovat mamča:
stastnanevesta taky budem obědnávat přez cukrárnu která funguje už strašně dlouho a vzhledem k tomu že potřebujem ubytovat max12lidí vyřešily jsme to tak
@zuzupusa my jsme potřebovali ubytování pro 25 lidí, tak než nějaký hotel a spoustu peněz, tak jsme to vyřešili pronajmutím vily z 18 stol. Bude tam odpolední oslava a spaní. Za pronájem dáme 4500- možná budu mít i slevu(je to zařizované přez rodinu). Měli jsme tam již oslavu a je to tam báječné