Ahojte děvčata :-) , vytvořila jsem toto téma, ať se můžeme podělit o přípravách na ten náš den D ;-) Já mám zatím jen rezervované místo, jinak nic, koukám po netu na šaty a uvažuju, že v září nebo v říjnu si půjdu vybrat šaty, to by měli přijít nové kolekce a hlavně snad víc velikostí :-)
@cernoskacerna jsou krásné, ale taky i ta cena, 1600,- se mi moc dávat nechce na boty, sice bych je vynosila na plesy, ale je to dost, uvidím zachvilku se blíží narozky tak bych si je koupila k narozkám :-) , podpatky nemůžeš? nemáš asi moc vysokého partnera že? to ten můj je skoro o 20cm vyšší, tak já musím mít vyšší, ať nejsem takový prcek :-)
1.600 je raneček, ale zas jestli jsou kvalitní!tak bych se investice nebála! mám lodičky za 1600 z Bati už 6 let:) a nohy z nich netlačí nikdy... a že jako kancelářská myš se jich nanosím...
Ale je fakt, že i v deichmanu se nechají sehnat pěkné botky, netlačící za slušnou cenu - mám za 250 Kč modré lodičky s hnědým spodkem a za mě tutovka!
podpatky ne, protože Mužíček je jen o kousek vyšší, a já už takhle převyšuju všechny, co znám o hlavu:D
To je super, že můžeš, podpatky jsou nádherný:) a ty nohy v nich...
Ahoj. Také budeme mít svatbu 6.6.2015. Snad :) Zatím máme předběžně rezervovaný termín na matrice a prostory na obřad a hostinu. Vše bude na jednom místě s venkovním obřadem v altánku. Oficiálně prý budeme vše řešit až po Novém roce, tak doufám, že termín bude platit. Jinak kromě toho nemáme zatím nic. Necháváme si to, až budeme mít termín 100% potvrzený. Vlastně akorát fotografa a řešíme kapelu. A trochu koukám po šatech, ale chci si nechávat šít, tak zatím jen tak nabírám inspiraci :) K narozeninám jsem dostala svatební diář, který jsem si přála, tak už vím, že na nic nezapomenu :)
@cernoskacerna v Deichmanu mají krásné boty, tam jsem pracovala, tak jsem jich tež nakoupila :-D hlavně poslední páry vel.36 :-D mě se strašně líbí vysoké podpatky, v některých vydržím celý den a v jiných pár minut a bolí mě nohy, tak mám celkem strach to objednat z netu víš jak, ale tam se mi zdá, že ta platforma je dost vysoká takže by takový velký sklon to nemusel být, no uvidím :-)
takže budeš mít balerínky? nebo pidi podpatek? :-)
@bonnie86 viz. můj blog.. :-) Možná se mi budete smát, ale my si to se snoubencem fakt užíváme.. nakupujeme co zrovna potkáme, vyrobíme na co si zrovna vzpomeneme a chceme aby vše proběhlo beze stresu a hlavně abychom stihli vše co chceme.. Máme vybrané místo na hostinu i obřad, zamluvené housle na obřad, teď zamlouvám potahy na židle, mám svatební šaty, manžetové knoflíky a kšandy pro ženicha, připravené oznámení, jmenovky na stůl, pompomy, nějaké rekvizity do fotokoutku, závoj... nooo a tak.. jsme asi blázni... :-)))))))
@luciebar týýýjo tak toho máš už fakt hodně a jak dlouho už jsi zasnoubená, že už toho máš tolik :-) můžu se zeptat na co jsou ty pompomy? a co to vlastně je? :-)
@bonnie86 Tak nějak všechno. Celý harmonogram co je kdy potřeba zařídit a potom jednotlivé části od šatiček, přes obřad, hostinu, sestavení menu, seznam hostů, výzdoba, rozpočet a tak. Je to spíš takový sešítek pro mě, kam si vše píšu a přidávám obrázky a ráda bych, aby mi to jednou zůstalo do konce života na památku :) Akorát je zatím dost prázdný, tak se těším, až se zaplní :)
Já si zatím tak nějak vše plánuji nebo mám určité představy, ale zatím jsem ještě nic moc nezrealizovala. Pomalu se na to ale chystám, protože si chci dělat výzdobu sama a skoro vše co jenom půjde (jsem hrozný puntičkář a nesnesla bych, kdyby mi měl někdo aranžovat třeba jenom blbý ubrus, nebo nedejbože, kdyby bylo něco nakřivo :) ) Ale většinou to, co se líbí mně, tak přítele moc nebere a naopak, takže to bude ještě boj :)
Taky máme termín 6.6.2015. Už máme zamluvený obřad plus housle, místo hostiny, catering, hudbu na odpoledne a večer a šaty s botama už mi visí doma :). Dekorace zatím nemám. Tento týden jsem se rozhodla pro barvu, tak něco začnu postupně tvořit a pár nápadů už mám :)
No já jsem se byla zběžně kouknout v pár svatebních salonech a co jsem viděla, mě moc nenadchlo. Nejsem náročná, ale dávat za průměrné šaty 12 000 za půjčovné jsem teda fakt nechtěla. Kdyby aspoň cena odpovídala kvalitě, ale hodně šatů bylo zašedlých a strašně umělých.
@hankot teda 12000,- za půjčení tak to je mazec, já dám max 8000,- a to už fakt musí být šaty s velkým Š :-) , a odkud nakonec máš šaty? jsou fakt krásné koukla jsem se :-)
@bonnie86 zkus se kouknout na Salon Karina ve Svinově, mají tam myslím půjčovné u všech šatů 3900, loni jsem tam byla s kamarádkou a dalo by se tam něco vybrat. Jinak v Ostravě v centru za 8 000 moc nepořídíš.