to doufám :-) do konce roku si myslim, že by bylo dobrý stanovit místo, počet hostů, pak v lednu pořešit matriku, pak si dávám pauzu na dodělání školy a tak od druhé půlky února bych se zbývala dalším. třeba :-)
jj taky to tak nějak mám, tak uiž víme že chceme malou svatbu, takže jen příbuzné což je tak cca max. 30 lidi, na matriku se stejne musi az v lednu, kdyz nekdo prijde drive poslou ho stejne domu :-) akorat se rozhodujeme jestli svatbu venku nebo na radnici :-) clovek nevi jake bude pocasi ale urcite je to mozna lepsi venku nez na radnici kde je to jak na bezicim pasu, teda aspon u nas :-)
ahoj holky, tak je rozhodnuto... 5.5.2012 na Panstvi Velichov.... pripravy?? otazka je to dobra... jak ns znam tak to zacnem nejdrive resit v lednu...
:-D
Ahoj Holky, přidávám se k tomuto termínu. Pěkně nás vyšplouchli na matrice, protože mi (rok před tím jsem avizovala datum) řekli, že tyto termíny nedělají. A to byly Průhonice a pak následně Praha 2. Bohužel, prostě jsem se málo informovala - volala jsem 2 krát v červnu 2011 a ještě psala emaily, takže typická situace zoufalé nevěsty, která neví, kde se bude vdávat :(
Jinak šaty mám, máme objednány prstýnky, předběžně DJ, fotograf a rezervovány šaty...drobnosti jako vývazky, bižu botky. Ale to nejdůležitější - místo pro obřad není.... Nakonec budu mít svatbu někde kde bude možnost,ale ne asi podle mých představ (venku). Tak snad ste na tom lépe.
Ahoj holky, i já se přidávám. 5.5. v kostele ve šlapanicích u brna. Máme místo hostiny, kameramana, fotografa,....no to je asi všechno :-). Máte tady některá už děti? já mám 19-ti měsíčního Sebastiánka a moc bych chtěla, aby mně dovedl k oltáři, ale nevím, jestli z toho nebude plakat :-)
Ahoj holky, take mame 5.5. Podle kamaradky co dela numerologii je to super datum a my mame navic ten den 5ti lete vyroci :) Misto, oddavajici, DJ, saty, fotograf, prstynky...zarizeno. Ted resim kvetiny, menu, harmonogram dne atd. Uz zacinam byt pekne nervozni, aby to vsechno klaplo. Tak at nam vsem vyjde pekny pocasi! :))