Termín svatby 3. srpna 2013

Profilova fotka
Kdo je na tom stejně? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mathata Mám o týden později,ale pomalu začínám s přípravami:)...snad nejsem blázen:)
Odpovědět
Profilova fotka
..my jsme se nakonec také rozhodli pro 3.8.2013, je to hezké datum, jen hledám, co kvete a jaká je příroda, kvůli fotkám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooj holky :) no ja uz taky pomalu promyslim a planuju a zamlouvam, protoze mi jeste v cervnu cekaji statnice a obhajoba diplomky, takze to bude celkem stres :/ ale odkladat o rok se nam kvuli skole prece jen nechce... kvuli satum (kde je lehoucce do fialova takovej jakoby pasek) nas ceka svatba do fialova, takze taky premyslim, co takovyho bude kvest :)
Odpovědět
přidávám se do skupinky ;-) také už začínám pomalu rozjíždět přípravy...v brzké době mě čeká první zkouška šatů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také se přidávám :-) I já začínám pomalu s přípravami, zatím se soustředím na výběr místa konání a začínám být nervozní, že ještě stále nemáme nic zamluvené =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojte holky, jak pokračujete s přípravami?
Odpovědět
Jááááá a nemám skoro nic....jen se sem tam podívám, jak jsou některé holky šikovné a mají skoro všechno připravené....
Odpovědět
Profilova fotka
Já už mám skoro vše, krom bot, závoje a obleku pro chlapa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.... také pomalu začínám s přípravami, o víkendu se to ale pořádně rozjede, budu mít pomocnice, tak držte palce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já už mám kvůli státnicím v červnu zařízené vše potřebné a nutné (místo, šaty, hudbu atd.), chybí jen dortík a kytka a oblek pro ženicha, který na to teda nespěchá :D. Maličkosti, jako výzdobu, si nechávám až na červenec, snad se to stihne.. Na začátku jsem byla celá hotová a furt chtěla něco řešit ohledně svatby a čím víc se to blíží, tím míň to řeším a říkám si, že je svatba sice krásná věc, ale přece jen to není to nejdůležitější, jste na tom některá stejně?
Odpovědět
Profilova fotka
Podle nálady - někdy plánuji a řeším, někdy si říkám, co se honím, že je čas a do ničeho se mi nechce. Svatba bude 10. 8., takže jsem v klidu. Skoro všechno domluvené a zařízené, ale už na beremku psaly holky - stejně se důležité detaily řeší až těsně před svatbou a stejně má člověk nervy, aby všechno klaplo :) .
Odpovědět
Profilova fotka
Také se přidávám do skupinky, svatbu máme 3.8.2013...a to bych ještě v květnu měla ukončit Mgr. studium, tak snad se všechno úspěšně vydaří :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Také jsem 3. 8. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?