@spygy no pokud k ní chodíš pravidelně, tak by to asi stačilo, ale pokud je to někdo nový, tak bych si asi jednu zkoušku aspoň hrubej "nákres" hodila teď, pak měsíc předem zkusit jak to bude vypadat přímo v den D a pak na ostro :)
Tak jsem konečně sehnala botičky a můj vysněný talířek pod prstýnky :-) ještě přemýšlím, zda objednat korunku a nebo ne, jelikož budu mít nebo chci živé květy ve vlasech, tak aby to zase nebylo přeplácané...
táák holky po tomhle víkendu máme prstýnky :) alespoň tedy zařízené a za 3-4týdny mám čekat telefon a pak si pro ně pojedeme :) těším se na ně :)
@spygy asi bych dala jenom jedno z toho :) budu mít taky kytku, i když tedy látkovou jenom, ale s korunkou jsem se rozloučila :) a asi oželím i závoj podle účesu :)
@stastnanevesta mám doma tu umělou kytičku, pak vyfotím a hodím obrázek, jenom doufám že to kadeřnice do těch mých vlasů nějak zamotá :) jinak budu shánět něco nového :-D :)
To já chci živé květy a zkusím nějakou decentní korunku, uvidíme, jak to bude vypadat na zkoušce, kdyžtak budu bez korunky...ale chtěla bych jí. Jinak závoj mít taky nebudu.
@stastnanevesta tak takovou mám koupenou http://www.beremese.cz/fotoblog/clair... ale asi ještě budu hledat pro jistotu :) tahle je taková "zapichovací" jenom a kdyby to nedrželo, tak asi seženu ještě nějakou na sponečce :)
@stastnanevesta no a za 99Kč no neber to :-D za týden přijede sousedka, ségra se s ní teď nějak zkamarádila, zjistila že je to slečna kadeřnice na MD, tak se pak zkusí domluvit, jestli by neučesala celou rodinku a kdyžtak bych se s ní rovnou domluvila na zkoušce estli se nám povede to nějak zašmodrchat aby mi to nespadlo :-D ... myslím, že to vůůůbec nevadí :) alespoň mě ne :)