irenka: teeeeda ty prstýnky jsou naprosto úžasné x-) takhle krásné jsem snad ani ještě neviděla!
já taky přemýšlela o nějaké oceli, ale jeden známý mě od toho odrazoval, že třeba v případě zlomení prstu nebo nějakého úrazu strašně rychle nateče prst a ten prstýnek je těžké odstranit, kvůli jeho tvrdosti...říkal i něco o možnosti řezání prstu :-( ...na jednu stránku si říkám, jaká je pravděpodobnost, že si zlomím zrovna tenhle prst s prstýnkem, ale na druhou zas náhoda je blbec :-| tak nevím, ještě o tom stále uvažuju....
Děkuju Vám moc! Jste milé! :-) My, naštěstí, nejsme ani jeden na nic alergičtí, takže jsme mohli vybírat, co hrdlo ráčí... :-D Původní varianta byla bílé zlato, pak bílo-žlutá kombinace a nakonec jsme narazili na tuhle nádheru a zlato šlo stranou :-D Doživotní záruka, prsteny na míru a mnoho dalšího... Úžasné! :-)
tak holky, mám obrovskou radost x-) zase jsme se posunuli o kousek dál...dnes jsem si taky na 90% procent vybrali prstýnky, bylo sice dost těžký se shodnout, ale nakonec se zadařilo :-D ...pokud nenajdem jiné, tak je okolo vánoc půjdem zamluvit...a asi hezčí nenajdem x-) jestli se chcete juknout, mám foto v albíčku...
Zdar děvčata, obě máte prstýnky moc nádherné. Naše přijdou v pátek tak se snad budu moci také pochlubit. Jinak naše svatba bude oranžovo - bílá. Snad se to povede podle mých představ. :-)
Ahojky všechny snoubenky, ráda bych Vám sdělila radostnou zprávu, že máme prstýnky už doma. Je to tak hodinka, vyzvedla jsem si je od zlatníka. Mám hroznou radost!!!!!! x-)
Holky, skvělýýý! Veve gratuluji k výběru a těším se na skutečnost ;-) Kate šup sem s nimi! Nemohu se dočkat :-N Teď se určitě nemůžete vynadívat, že? ;-) My do konce týdne pošleme koruny a příští by tu mohly být... x-)
irenka: děkuju :-) my se taky těšíme na skutečnost ;-) hned jak přijdou výplaty, tak vše řádně propočítám a pokud budou penízky, tak se taky urychleně vrhnu na objednávku...nemůžu se dočkat až je budu mít doma jako kate :-)
lera: Moooccc krásná x-)
kate: Už je páteř ok? Pokud ne, tak přeji brzké odblokování ;-)
Holky, už máme doma prstýnky, jsou perfektní, krásně na ruce sedí a jsou ve skutečnosti hezčí, než na fotkách. Nafotila jsem je a jsou v albu :-)
Pěkný předvánoční čas :-)
Krásný večer,, přeji vám všem krásné poslední chvilky štědrého dne, ale pevný vstup do nového roku a nezapomeňte pravou nohou ,,, :-) :-) :-) :-) přeci jsou to naše poslední za svobodna!!!!
PS: páteř už povoluje, ale ještě to není ono. Děkuji, že se ptáte, potěší to..
Ahojky :-) tak u mě vánoce naprosto super...kromě klasiky, jako je oblečení a něco do domácnosti jsem od miláčka dostala velmi zajímavý dáreček...pozlacenou cedulku na dveře našeho domečku...a mé jméno je na ní napsáno už s novým příjmením x-) ...nemůžu se dočkat až ji v červnu na ty dveře přiděláme ;-)
Ahojky skoro paní :-) , tak my jsme si odsouhlasili taka datum 19.6.2010. Pravda, že to je zatím jediné, co víme. Obřad bude asi na zámku v Chyši. Teď musíme zajistit objekt na veselku s ubytováním. Ale už ho máme vyhlídnutý. Hned jak to zmluvíme, tak se vrhneme na svatební oznámení, které už máme předvybrané. Chceme ho poslat už během ledna, aby s datem všichni počítali a přijeli. Očekáváme cca 60 lidí,takže to bdue velká svatba.
ahojky všem, zdravím Vás všechny do nového roku. Veřím že nový rok přinese šťastné přípravy na svatbu a krásné manželství.
Saralinda - vítej mezi námi, každá nová nevěsta je srdečně vítána.
Sara: Nový přírůstek, super!!! :-D Zámek v Chyši? Jsme kousek od něj... Je tam krásně, v létě jsme tam byli na procházce v parku ;-)
Utíká to jako voda a jelikož jsme přes vánoce trošku spinkali na vavřínech, teď si budeme muset máknout :-N Chybí nám ještě nějaké mašle na auta, dodělat konečnou verzi oznámení, ostatní tiskoviny...Je toho ještě docela dost, tak s chutí do toho a půl je hotovo :-) Krásný den!
hojky hoky,tak my už máme zajednané prstýnky z bílého zlata a já s briliantem a protože nám naši dali svoje zlato co už nenosí,tak nás vyjdou u známého zlatníka jen na 5000Kč :-D Jupííí :-)
a jak jste si užili Silvestra?