Novomanželky! Přeji Vám všem do společného života jen samou lásku, zdraví, štěstí, toleranci a umění odpouštět!
Měli jsme nádherný den, plný lásky, něhy a porozumění! Neměnila bych za nic na světě! Irenka, Fanda a Zbyněček x-)
Děvčata, dnes dostanu profi fotky na DVD, ale je jich přes 2000 :-D , takže snad dnes nebo zítra vybereme ty nejlepší a slečna fotografka je pak ještě doupraví. Už se na to moc těším x-) Samozřejmě je pak vložím do alba.
Jinak musím říct, že dojmy trávíme ještě dnes. Ten den byl tak neuvěřitelně krásný a dojemný, že z toho žijeme ještě teď.
tak my máme zatím 600 amatérských foteček a na probírání to stačí:-)
a už se moc těším na profi foto...vypadalo to nadějně, snad budou fotky krásné...
jinak si každý den říkám, že to tak hrozně rychle uteklo, ach jo...byl to krásný den s rodinou a nejlepšími přáteli.
a nám novomanžílkům je ted moc hezky, užíváme si to...
Mně osobně to rychle neuběhlo. Svatební přípravy totiž začaly už v pátek, kdy se sjížděli hosté, spát jsem šla až nad ránem a ve svatební den ve 4.30hod, takže to bylo hoooodně dlouhé :-)
souhlasím se sharmou a lerou... byla jsme na nohách 24 h a vzhledem k tomu, že již krátce po 9. h jsem se stala paní a juchali jsme až do druhého dne, hezky to plynulo a den byl dlouhý ;-)
Já z těch krásných dojmů ještě pořád žiju. Včera jsem se prodrala tím obrovským množstvím fotek a mám hotovo. Teď je ještě slečna fotografka doupraví, a snad příští týden se pochlubím.
Jo a milé dámy, jak jste vlastně dopadli s manželem a svatební nocí? :-D U nás svatebka proběhla x-) a pak jsme padli za vlast :-N
no,já myslim,že ta euforie v nás všech zůstane ještě dlouho,strašně si užíváme věty typu:"Ženuško moje,muž se Ti vrátil z práce".atd :-D jedeme zítra na další Moravskou svatbu,tak myslim,že takový malilinkatý vzpomínový repete bude a pak šup hup v úterý na svatebku :-)
jinak u nás svatební noc taky proběhla a byla krásná,jak píše lydusak i my jsme pak padli za vlast :-D
holky a plánujete po svatbě mimi?My teda jo,kolem mě jsou samé těhulky,tak když je prý pohladim po bříšku,nakazim se těhulkovstvim :-D
lera1: chceme miminko, ale zrovna teď kupujeme baráček, pak nějaká rekonstrukce, tak jsme mimi na chvilinku odložili, protože si těhotenství chci užít a pomoct s rekonstrukcí, ale jakmile bude spodní patro hotové, myslím, že nám nic bránit nebude. Možná, že mimi přijde i o něco dřív, protože u nás v práci se to dost hroutí, a mě docházejí síly přít se neustále s generálním... No tak uvidíme. Necháme to osudu.
my jsme měli spíš novomanželské ráno a i když by nám miminko nevadilo, musíme ještě chvilku počkat, dastavět domeček...taky si chci těhotenství v klidu užít ;-)
a říkala jsem manžílkovi, že už budeme mít první týdení výročí:-) utíká to, ale je nám hezky...
ahojky mlade pani, my si to taky moc uzivame porad o tom mluvim a mluvime :-D klido bych si to zopakla. my bychom taky chteli mimi ale nejdriv musim nejak vymyslet jak to udelat v praci a jak pak hlidani pac u me dlouha materska nehrozi :-S no a taky bydlime u nasich v baraku mame tu sice svuj byt ale radi bychom staveli a teprve se reseji pozemky a bude to asi jeste na dlouho tak asi az alespon uvidime kdy zacnem ze stavbou a vymyslim tu praci tak pak, jinak manzilek ten by nejradeji hned deti uplne zboznuje tak si je zati alespon pujcujem ;-)
ty jo nemohu se dockat az nam da slecna fotografka fotky uz bych v nich rada listovala
Ahoj novomanželky, musím říct, že náš den byl naprosto úžasný, vše proběhlo podle představ, dneska si jedem pro svatební dvd, už se na něj těším. Svatební noc u nás proběhla a svatební ráno taky :-))) V šatech jsem kupodivu vydržela až dokonce, moc jsme si to oba užili. Jen v sobotu ráno nešla v celém městě elektrika, tak jsem musela narychlo změnit účes, měla jsem mít původně natočené rozpuštěné vlasy, ale nebylo je jak usušit, ale i tak jsem byla spokojená a usměvává už od rána, nenechala jsem se ničím rozhodit :-) I pan farář nám říkal, že tak usměvavé snoubence ještě nikdy neoddával, dokonce nám věnoval i svatební dar, čímž nás teda fakt dostal :-)
No koukám, že jsme si to všechny v ten náš den moc užily x-) . Já už fotky viděla a jsem nadšená. Teď jsou jen zpátky v rukách mých skvělých kamarádů fotografů a budou se dál upravovat ;-)
V šatech jsem taky vydržela až do konce :-) Vážně to byl úžasnej den. Včera jsme se o něm znovu bavili s manželem při příležitosti prohlížení fotek a oba jsme se shodli, že to byl jeden z nejkrásnějších dnů v našich životech :-)
no já v šatech nevydržela:-( byli sice lehký a pohodlný, ale když jsme se přemístili na večerní raut a tancovačku, tak tam bylo hrozné horko, takže šaty šly dolů...ale bylo to i tak super:-)
profi fotečky budu mít snad v týdnu, už se těším...
Ahojky! U nás proběhla jak svatební noc, tak ráno, tak celý týden potom... :-D O miminko se již nesnažíme, nemá to cenu :-D x-) A šatky? Ty jsem shodila až večer, když jsem si po nich hodně šlapala ;-)
Tak přidám ještě pár fotek, které mi včera přinesl fotograf. Mám z nich radost.
V pátek ráno odjíždíme na svatební cestu, takže další frmol, abychom vše pobalili a na nic v tom posvatebním rumraji nezapomněli :-)
sharma: Nové fotky nevidím... :-( Neboj se, svatebku zvládnete, teď už nás čeká jen to krásné ;-) x-) My odjíždíme až na konci července na prodloužený víkend do Mariánských Lázní, ale už se moc těšíme! x-)
irenka41 : Děkuji. Bohužel se mi tam nevešly všechny fotky, které jsem chtěla ukázat. Tak aspoň takto.
P.S. v Mariánských lázních je mooooc krásně, dobře jste vybrali!