cože?! už jen 33 dní? ty jo...mě to asi furt nedochází.... :-)
ale štve mě to počasí, už skoro týden jen prší...no nevím jak bude za měsíc :-(
ale jinak se už celkem těším !
a co svatební cesta holky, jedete někam? že bych se inspirovala :-)
No utíká to :-) Samozřejmě se moc těším. Poslední dobou se mi o svatbě zdá snad každý den. Skoromanžel říká, že už jsem asi nemocná :-x
Na počasí kašlu. Je jasný, že si moc přeju slunečno a teplo, ale když bude pršet, tak nám bude pršet štěstí! ;-) Myslím, že si náš den D užijeme i tak, nebo ne? 8-)
Svatební cesta u nás nebude žádná. Vhledem k tomu, že si celou svatbu platíme sami, na cestu nezbydou penízky, ale možná, že si uděláme prodloužený víkend v Krkonoších. Uvidíme. Je možný, že dostaneme nějaký penízky od rodičů, ale to si chceme schovat, protože budem v blízké době zařizovat nové bydlení, a tam se hodí každá kačka.
Strašně to letí. V práci jsem přišla a bylo na tabuli přišpendlené oznamko. Kolegyně se vdává o týden později. To mi trošku udělalo čáru přes rozpočet. Tak během 2 měsíců budou na pracovišti 2 svatby a jedno miminko :-)
Počasí má být všelijaké, to kvůli té sopce. Prý i celé prázdniny budou stát za houby.
Svatební cestu budeme vybírat až po svatbě. Jsem pedagog, takže připadá v úvahu jedině prázdninový termín. Ráda bych na Slovensko, někam blízko, kam se nemusím štrachat x hodin. Navíc ze Zlínského kraje je to za humny.
Ahoj slečny! ;-)
My jedeme na svatební cestu na prodloužený víkend do Mariánských Lázní (procedury, veget, pohoda, my tři :-D )- cca měsíc po svatbě, už to máme zaplacené od ledna. Moc se těším!
lydusak : Já jsem to chtěla vystavit až tak 1.6., ale vzhledem k tomu, že to tam ta kolegyně přišpendlila (a mají svatbu až týden po nás), tak jsem byla nucena to naše oznamko už také zveřejnit...
Ahojte, dlouho jsem tu nebyla a kokám koukám, že se to tu pěkně rozjelo :-)
My včera byli i s naším rodičovstvem na místě konání obřadu a hostiny, taková malá exkurze a opravdu mi začíná docházet, že už to máme "za pár" :-.
Ale už máme skoro vše připraveno, nachystáno, vyřízeno, zbývá už jen pár věcí, které se za měsíc v pohodě (snad) zvládnou, tak snad vše proběhne, jak má.
Sice máme s miláčkem oba už oba značně divoké sny, ale to je asi normální 8-)
Počasí je hnusný, to je asi v tuto chvíli ta jediná věc, které se fakt bojím, protože v tomhle dešti a zimě by bylo veškerý kouzlo obřadu venku pryč :-( . Ale nechci malovat čerta na zeď, někde jsem četla, že by snad v druhé půlce června mělo být polojasno a teploty okolo 26 stupňů, tak třeba jim tentokrát ta předpověď fakt vyjde ;-)
Na svatební cestu jsme chtěli původně do Řecka, ale teď je to tam takový všelijaký, takže jsme změnili destinaci a jedeme na Korsiku (vzhledem k tomu, že ani jeden neumíme francouzsky a italsky už vůbec ne, tak to bude asi docela sranda :-D ). Nicméně nebýt toho, že nám rodičové z obou starn finančně pomohli, tak si to zdaleka nemůžem dovolit - svatba je opravdu drahá sranda :-x
V práci jsem to všem oznámila v rámci pozvání na rozlučkovou akci - je nás tam pět a půl a jsme opravdu dobrá parta, takže to stejně už všichni dávno věděli nebo alespoň tušili... :-)
flyaway : No nás je v práci 27 pedagogů + ještě další pracovníci. A pořád se u nás něco slaví, takže to nejde tam nic nedonést. Ale celou rozlučkovou párty, to teda nemůžu, to by byla další svatba pro 40 lidí! :-p
já donesla oznamko do práce už asi před 14 dny...musela jsem :-) kolegyně naléhaly... :-D
já bych ráda na svatební cestu někam k moři..ale nevím, nevím jestli nám to penzky dovolí...svatbu si taky z velké části platíme sami (tchýně nepřispěje ani korunu...)
a to počasí!!! :-( už jsem se i uklidnovala, že na tom přece nezáleží, ale já si fakt nedovedu představit jak se ve svatebních šatech brodím v parku tou písčitou cestou až k zámku :-( budeme všichni mokří a špinaví jak prasátka...a žádné fotky venku...ach jo...vždyt se nevdávám každý rok...moc si přeju trošku sluníčka ;-)
Tak jelikož já pracuji ve stavebnictví a kolegů tady mám spoustu, tak to takhle vůbec neřeším. Blízkých kolegů mám tak 12 a jsou to samí chlapi, takže ty na rozlučku zvát nebudu. Celá firma už dávno ví, že se budu vdávat, takže ani oznamovat nemusím jen tady donesu všem koláče 16.6. a s těma mýma 12 si ještě chvílku posedím.
Včera jsem dozařizovala pár věcí a myslím, že jsem připravená. V neděli jsme s miláčkem dovezli celý oblek, vestičku, košili, manžetové knoflíčky, boty a včera jsme zařídili zpěvačky do kostela + houslistku, zákusky, dorty, květiny a vypsali potřebné papíry na městě.
Už se fakt začínám hodně těšit.
A holky sluníčko bude, věřím tomu x-) x-) x-)
tak já jsem asi jediná co nemá ještě plno věcí jistých...musím zavolat na líčení a domluvit zkoušku, to samé s účesem...takže ještě vůbec nevím jak budu vypadat..
dneska jdeme oslovit a domluvit si kamaráda jako řidiče...snad to klapne ;-)
a na úřad změnit místo obřadu, našli jsme si jiné místečko v parku :-)
no a miláček nemá ještě košili a kravatu...
květiny máme přes známého tak prý stačí přijít až za týden...takže taky ještě nevím jak co bude.
zavolat fotografovi a ujistit se že na nás nezapomněl :-|
no a ještě takové ty menší organizační vecičy během toho svatebního dne, kdo co bue dělat, mít na starosti a taky kdo si sedne do jakého autíčka :-)
ale zatím jsem tak příjemně nervozní, těším se :-)
holky a miminka plánujete kdy (pokud už tedy nemáte :-D ) ???
smudla: miminko už bychom chtěli, ale bohužel bydlíme v takovém krcálku, takže napřed si musíme zajistit bydlení a pak začnem pravovat na malém Bémátku :-D
Tak my právě doděláváme byt. Zítra už budeme poprvé spát v novém! Je to taková malá oslava přesně měsíc před svatbou. Je tu sice ještě hromada práce s vybalováním věcí, ale musí se to stihnout, protože tu budou spát hosté. Začínám být nervní, už se to kvapem blíží
:-.
No já začínám být nervní hlavně z toho, kolik mi k dnešnímu dni vyšla předběžná kalkulace svatby. Holky, je normální, že se nám to vyšplhalo se vším všudy na 60.000 Kč? :-. . To je šílený! Přitom oslava vyjde tak na 25.000 Kč. Kam se poděl ten zbytek? No já vím kam, ale je to až neuvěřitelný, že za půl roku utopíme tolik peněz :-|
lydusak : To je normální. Nám kalkulace vyšla ještěvyšší. Když počítám šaty a prsteny... Je to docela paleta. Ale zase to bude stát za to. Člověk kolikrát utratí hromadu peněz za blbosti. Chci mít krásný zážitek. A nejen já, pochopitelně. To co člověk prožije, to mu totiž nikdy nikdo nevezme.
Holky, ode dneška přesně za měsíc. Mám asi depku!
ty jo, za měsíc už budeme "paní" a budeme už jen pařit a oslavovat :-D
na mě už taky přišla touha po miminku, ale bydlíme ted v pronájmu, tak až dostavíme to svoje bydleníčko...
jinak vám jsem si do albíčka přihodila konečně nějaké další fotky, tak kukněte... ;-)
no ajinak jsem taky předběžně počítala naši útratu za svatební den a myslím že těch 50-60 tis je jistých...ale udělali to hodně takové ty blbovinky kolem dokola :-D
smudla: Klikni na fotku pravým tlačítkem myši, dej Upravit, otevře se Ti Malování - Obrázek - Roztáhnout či zkosit a dej místo těch 100% třeba 25% a OK. Uložit změny a je to hotové ;-)
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už jste měly rozlučku, pokud ji máte v plánu. My ji máme tento víkend, Já si jdu teda jen sednout s pár kámoškama na kafe a pak na disku zatancovat, no a přítel má akci ve větším, asi 12 kamarádů bude na chalupě na celý víkend. Dneska se mi zdálo, že tam byl plný dům nějakých holek a stripterky :-) Já vím, že je to blbý a jen sen, ale byla jsem ráda, že vstávám do práce a ještě teď na to myslím, fuj. Normálně si už přeju, ať je neděle odpoledne.
smudla2110: nevím, v kterém programu to máš, ale jestli normálně v Microsoft Office Picture Manager, tak nahoře na liště bys měla mít mimojiné "Upravit obrázky", na to klikni a dej "změnit velikost", pak klidni např. na "předdefinovaná šířka a výška" a tam si vyber třeba "Dokument-malý", potvrď OK a je to :-). Kdyby ti to náhodou nešlo, tak mi to můžeš poslat na mail a upravila bych ti to.
Holky, tak se nám to rapidně krátí.
Já budu mít rozlučku týden před svatbou tudíž 11.6. s tím, že ještě 12.6. jdu do práce. Ale ty čtyři a půl hodiny zvládnu. Jak příjdu domů tak to asi dospím. Ještě mám štěstí, že já moc nepiju, takže mě nebude z čeho hlava bolet. Bude to v pergole na zahradě, tančit asi nepůjdu, spíš mi jde o pokec a tak. Bude tam taky švagrová měsíc před porodem, takže ať je hned doma, kdyby už byla unavená. Striptéři a taková bláznivina, divočina - to není nic pro mě. Akorát nevím jak s tím pochodí mé dvě kamarádky, které jsou spíš divočejšího rázu. Však pokud budou chtít tak můžou klidně ještě potom pokračovat :-D :-D :-D
JInak jsem do alba hodila nové fotky nějakých věciček tak můžete zkouknout x-) x-)
parsoni: koukala jsem na ty jmenovky - moc se ti povedly :-) Vypadají hodně profesionálně.
Jinak co se týče rozlučky, tak já nic dělat nebudu. Příští týden slavím narozky, tak to možná spíchnu s tím.
ja budu mit rozlucku zitra, nejlepsi kamaratka mi odjizdi v pondeli do usa tak to spojime. pujdeme na diskoteku tancit, nebude nas moc asi tak 5 - 6.a muj budouci manzilek bude mit rozlucku 14 dni pred svatbou u nas v hospode v takovem salonku ale taky to nebude nic velkeho.