Termín svatby 19.6.2010. Najde se tady někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoky najde se někdo se stejným datem?
Odpovědět
Profilova fotka
cože?! už jen 33 dní? ty jo...mě to asi furt nedochází.... :-) ale štve mě to počasí, už skoro týden jen prší...no nevím jak bude za měsíc :-( ale jinak se už celkem těším ! a co svatební cesta holky, jedete někam? že bych se inspirovala :-)
Odpovědět
No utíká to :-) Samozřejmě se moc těším. Poslední dobou se mi o svatbě zdá snad každý den. Skoromanžel říká, že už jsem asi nemocná :-x Na počasí kašlu. Je jasný, že si moc přeju slunečno a teplo, ale když bude pršet, tak nám bude pršet štěstí! ;-) Myslím, že si náš den D užijeme i tak, nebo ne? 8-) Svatební cesta u nás nebude žádná. Vhledem k tomu, že si celou svatbu platíme sami, na cestu nezbydou penízky, ale možná, že si uděláme prodloužený víkend v Krkonoších. Uvidíme. Je možný, že dostaneme nějaký penízky od rodičů, ale to si chceme schovat, protože budem v blízké době zařizovat nové bydlení, a tam se hodí každá kačka.
Odpovědět
Profilova fotka
Strašně to letí. V práci jsem přišla a bylo na tabuli přišpendlené oznamko. Kolegyně se vdává o týden později. To mi trošku udělalo čáru přes rozpočet. Tak během 2 měsíců budou na pracovišti 2 svatby a jedno miminko :-) Počasí má být všelijaké, to kvůli té sopce. Prý i celé prázdniny budou stát za houby. Svatební cestu budeme vybírat až po svatbě. Jsem pedagog, takže připadá v úvahu jedině prázdninový termín. Ráda bych na Slovensko, někam blízko, kam se nemusím štrachat x hodin. Navíc ze Zlínského kraje je to za humny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj slečny! ;-) My jedeme na svatební cestu na prodloužený víkend do Mariánských Lázní (procedury, veget, pohoda, my tři :-D )- cca měsíc po svatbě, už to máme zaplacené od ledna. Moc se těším!
Odpovědět
To mi teď tak nahrává: holky, kdy míníte dávat v práci na vědomí, že se vdáváte? Nevím, kdy to mám na nástěnku připnout... :-.
Odpovědět
Profilova fotka
lydusak : Já jsem to chtěla vystavit až tak 1.6., ale vzhledem k tomu, že to tam ta kolegyně přišpendlila (a mají svatbu až týden po nás), tak jsem byla nucena to naše oznamko už také zveřejnit...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, dlouho jsem tu nebyla a kokám koukám, že se to tu pěkně rozjelo :-) My včera byli i s naším rodičovstvem na místě konání obřadu a hostiny, taková malá exkurze a opravdu mi začíná docházet, že už to máme "za pár" :-. Ale už máme skoro vše připraveno, nachystáno, vyřízeno, zbývá už jen pár věcí, které se za měsíc v pohodě (snad) zvládnou, tak snad vše proběhne, jak má. Sice máme s miláčkem oba už oba značně divoké sny, ale to je asi normální 8-) Počasí je hnusný, to je asi v tuto chvíli ta jediná věc, které se fakt bojím, protože v tomhle dešti a zimě by bylo veškerý kouzlo obřadu venku pryč :-( . Ale nechci malovat čerta na zeď, někde jsem četla, že by snad v druhé půlce června mělo být polojasno a teploty okolo 26 stupňů, tak třeba jim tentokrát ta předpověď fakt vyjde ;-) Na svatební cestu jsme chtěli původně do Řecka, ale teď je to tam takový všelijaký, takže jsme změnili destinaci a jedeme na Korsiku (vzhledem k tomu, že ani jeden neumíme francouzsky a italsky už vůbec ne, tak to bude asi docela sranda :-D ). Nicméně nebýt toho, že nám rodičové z obou starn finančně pomohli, tak si to zdaleka nemůžem dovolit - svatba je opravdu drahá sranda :-x V práci jsem to všem oznámila v rámci pozvání na rozlučkovou akci - je nás tam pět a půl a jsme opravdu dobrá parta, takže to stejně už všichni dávno věděli nebo alespoň tušili... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
flyaway : No nás je v práci 27 pedagogů + ještě další pracovníci. A pořád se u nás něco slaví, takže to nejde tam nic nedonést. Ale celou rozlučkovou párty, to teda nemůžu, to by byla další svatba pro 40 lidí! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
já donesla oznamko do práce už asi před 14 dny...musela jsem :-) kolegyně naléhaly... :-D já bych ráda na svatební cestu někam k moři..ale nevím, nevím jestli nám to penzky dovolí...svatbu si taky z velké části platíme sami (tchýně nepřispěje ani korunu...) a to počasí!!! :-( už jsem se i uklidnovala, že na tom přece nezáleží, ale já si fakt nedovedu představit jak se ve svatebních šatech brodím v parku tou písčitou cestou až k zámku :-( budeme všichni mokří a špinaví jak prasátka...a žádné fotky venku...ach jo...vždyt se nevdávám každý rok...moc si přeju trošku sluníčka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jinak rozlučku pro kolegyně děláme spolu s dvěma dalšíma nevěstama takovou menší...prostě se sejít, napít, najíst a pak jít někam tancovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jelikož já pracuji ve stavebnictví a kolegů tady mám spoustu, tak to takhle vůbec neřeším. Blízkých kolegů mám tak 12 a jsou to samí chlapi, takže ty na rozlučku zvát nebudu. Celá firma už dávno ví, že se budu vdávat, takže ani oznamovat nemusím jen tady donesu všem koláče 16.6. a s těma mýma 12 si ještě chvílku posedím. Včera jsem dozařizovala pár věcí a myslím, že jsem připravená. V neděli jsme s miláčkem dovezli celý oblek, vestičku, košili, manžetové knoflíčky, boty a včera jsme zařídili zpěvačky do kostela + houslistku, zákusky, dorty, květiny a vypsali potřebné papíry na městě. Už se fakt začínám hodně těšit. A holky sluníčko bude, věřím tomu x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já jsem asi jediná co nemá ještě plno věcí jistých...musím zavolat na líčení a domluvit zkoušku, to samé s účesem...takže ještě vůbec nevím jak budu vypadat.. dneska jdeme oslovit a domluvit si kamaráda jako řidiče...snad to klapne ;-) a na úřad změnit místo obřadu, našli jsme si jiné místečko v parku :-) no a miláček nemá ještě košili a kravatu... květiny máme přes známého tak prý stačí přijít až za týden...takže taky ještě nevím jak co bude. zavolat fotografovi a ujistit se že na nás nezapomněl :-| no a ještě takové ty menší organizační vecičy během toho svatebního dne, kdo co bue dělat, mít na starosti a taky kdo si sedne do jakého autíčka :-) ale zatím jsem tak příjemně nervozní, těším se :-) holky a miminka plánujete kdy (pokud už tedy nemáte :-D ) ???
Odpovědět
Článek se načítá
smudla: miminko už bychom chtěli, ale bohužel bydlíme v takovém krcálku, takže napřed si musíme zajistit bydlení a pak začnem pravovat na malém Bémátku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
smudla: tak my už teda svým způsobem na miminku pracujeme. Byla bych vážně šťastná, kdyby se to povedlo. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my právě doděláváme byt. Zítra už budeme poprvé spát v novém! Je to taková malá oslava přesně měsíc před svatbou. Je tu sice ještě hromada práce s vybalováním věcí, ale musí se to stihnout, protože tu budou spát hosté. Začínám být nervní, už se to kvapem blíží :-.
Odpovědět
No já začínám být nervní hlavně z toho, kolik mi k dnešnímu dni vyšla předběžná kalkulace svatby. Holky, je normální, že se nám to vyšplhalo se vším všudy na 60.000 Kč? :-. . To je šílený! Přitom oslava vyjde tak na 25.000 Kč. Kam se poděl ten zbytek? No já vím kam, ale je to až neuvěřitelný, že za půl roku utopíme tolik peněz :-|
Odpovědět
Profilova fotka
lydusak : To je normální. Nám kalkulace vyšla ještěvyšší. Když počítám šaty a prsteny... Je to docela paleta. Ale zase to bude stát za to. Člověk kolikrát utratí hromadu peněz za blbosti. Chci mít krásný zážitek. A nejen já, pochopitelně. To co člověk prožije, to mu totiž nikdy nikdo nevezme. Holky, ode dneška přesně za měsíc. Mám asi depku!
Odpovědět
No jo, tak skoromanžel už se s tím smířil :-( Měsíc? No to je už celkem vážný :-) .Těším se!
Odpovědět
Profilova fotka
Tož holky, doufám, že si to to počasí vybere teď a nám bude už jen svítit slunko s příjemnými teplotami! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, za měsíc už budeme "paní" a budeme už jen pařit a oslavovat :-D na mě už taky přišla touha po miminku, ale bydlíme ted v pronájmu, tak až dostavíme to svoje bydleníčko... jinak vám jsem si do albíčka přihodila konečně nějaké další fotky, tak kukněte... ;-) no ajinak jsem taky předběžně počítala naši útratu za svatební den a myslím že těch 50-60 tis je jistých...ale udělali to hodně takové ty blbovinky kolem dokola :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak fotky se mi sem nepodařilo dát...jsou moc velké :-( nevíte jak se mění velikost?
Odpovědět
Profilova fotka
smudla: Klikni na fotku pravým tlačítkem myši, dej Upravit, otevře se Ti Malování - Obrázek - Roztáhnout či zkosit a dej místo těch 100% třeba 25% a OK. Uložit změny a je to hotové ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už jste měly rozlučku, pokud ji máte v plánu. My ji máme tento víkend, Já si jdu teda jen sednout s pár kámoškama na kafe a pak na disku zatancovat, no a přítel má akci ve větším, asi 12 kamarádů bude na chalupě na celý víkend. Dneska se mi zdálo, že tam byl plný dům nějakých holek a stripterky :-) Já vím, že je to blbý a jen sen, ale byla jsem ráda, že vstávám do práce a ještě teď na to myslím, fuj. Normálně si už přeju, ať je neděle odpoledne.
Odpovědět
smudla2110: nevím, v kterém programu to máš, ale jestli normálně v Microsoft Office Picture Manager, tak nahoře na liště bys měla mít mimojiné "Upravit obrázky", na to klikni a dej "změnit velikost", pak klidni např. na "předdefinovaná šířka a výška" a tam si vyber třeba "Dokument-malý", potvrď OK a je to :-). Kdyby ti to náhodou nešlo, tak mi to můžeš poslat na mail a upravila bych ti to.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak se nám to rapidně krátí. Já budu mít rozlučku týden před svatbou tudíž 11.6. s tím, že ještě 12.6. jdu do práce. Ale ty čtyři a půl hodiny zvládnu. Jak příjdu domů tak to asi dospím. Ještě mám štěstí, že já moc nepiju, takže mě nebude z čeho hlava bolet. Bude to v pergole na zahradě, tančit asi nepůjdu, spíš mi jde o pokec a tak. Bude tam taky švagrová měsíc před porodem, takže ať je hned doma, kdyby už byla unavená. Striptéři a taková bláznivina, divočina - to není nic pro mě. Akorát nevím jak s tím pochodí mé dvě kamarádky, které jsou spíš divočejšího rázu. Však pokud budou chtít tak můžou klidně ještě potom pokračovat :-D :-D :-D JInak jsem do alba hodila nové fotky nějakých věciček tak můžete zkouknout x-) x-)
Odpovědět
parsoni: koukala jsem na ty jmenovky - moc se ti povedly :-) Vypadají hodně profesionálně. Jinak co se týče rozlučky, tak já nic dělat nebudu. Příští týden slavím narozky, tak to možná spíchnu s tím.
Odpovědět
ja budu mit rozlucku zitra, nejlepsi kamaratka mi odjizdi v pondeli do usa tak to spojime. pujdeme na diskoteku tancit, nebude nas moc asi tak 5 - 6.a muj budouci manzilek bude mit rozlucku 14 dni pred svatbou u nas v hospode v takovem salonku ale taky to nebude nic velkeho.
Odpovědět
Profilova fotka
lydusak: děkuji ;-) Taky slavím příští týden narozky, ale pouze s rodinou :-)
Odpovědět
parsoni: já taky jen s rodinou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já rozlučku neplánuju, donesu jen občerstvení do práce. Kamarády mám pozvané na svatbu, nebo na raut. Takže jsem to pojala tak vše dohromady.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?