Termín svatby 17.8.2013

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, svatbu mame naplanovanou na srpen 2013. Najde se tu nekdo se stejnym datem a kolik uz toho mate zarizene? Nedokazu ted myslet na nic jineho a divam se porad jen na svatebni veci...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Děvčata přeji vám všem úspěšné zařizování. Loni jsem se toho datumu taky nemohla dočkat :-) Snad vám vyjde tak krásné počasí jako nám. Celý týden šílený vedra a v pátek nádherných 25 C :-) Tento den byl jeden z nejkrásnějších v mém životě, tak ať je jím i pro vás.
Odpovědět
Ahoj, tak jak koukám, vybrala sem datum svatby taky na 17,8,2013, ale nemám ještě vůbec nic zařízeno..jen ted sem se začala dívat po šatách. Tak holky, poradte co nejdřív zařídit... Dík
Odpovědět
Profilova fotka
@katslez1 : no určitě místo svatby a místo na hostinu :)..to je tak nejdůležitější :)
Odpovědět
Profilova fotka
@katslez1 Zdravím Vás. 17. srpen je poslední sobota daného měsíce, kdy mám jako fotograf ještě neobsazený termín. Pokud byste tedy sháněla případně i tuto službu, můžete se podívat na mé portfolio v odkazu hned pod tímto textem. Rád Vám udělám cenu, abych tím doplnil měsíc srpen do kompletního počtu obsazených sobot. :) S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Díky. Uvažuju,že to bude jen na radnici a pak hostina u nás na chate. Príroda je tam velmi krásná a velký prostor. Honzi děkuji moc, ale fotografa mám. Je to velmi dobrý a blízky známý...a to by my neodpustil kdyby mne nefotil. Ale moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám 17.8.. a už mám snad vše jen pár drobností dodělat..a počkat na prstýnky páč byl přítelovi malej :) ale pohodička nebudu stavíme takže práce až nad hlavu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlasim na 17.srpna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme 17.8. no a též mám skoro vše, jen dobalit tombolu, dát zbytek oznámení...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky,za tři týdny to vypukne...:)...a já mám depku,že tak nějak nic nestíhám..máte to taky? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám 17.8. a mám snad vše hotový a co nemám na to příjdu až na svatbě :D jinak se taky strašně těším , ale zátím žádna tréma :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jen objednat šutříky na jmenovky, předat floristce, která je popíše a nakreslit pro svatebčany kdo kde sedí (ať každý neběhá kolem všech stolů) a máme hotovo!!!! Teď už si budeme užívat pohodu a poslední dny svobody... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blizi se to,co devcata :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak děvčata,už jen 9 dní..jste nervózní?já teda začínám být hodně :-D ..pořád přemýšlím zda všechno mám,co chybí na co jsem zapomněla a tak :-| :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no já teda ani ne :)naštěstí už vše máme tak, že teď už jen platit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nás to taky čeká za 9dní a já už teda nervózní začínám být.. nemám dekorace na auta, včera sme na poslední chvilku sehnali DJ a nemáme vybranou muziku k obřadu. Ještě taky musím vytvořit zasedací pořádek a dodělat svatební noviny... a ženich nemá košili... Takže cože? 9dní? ááááááááááá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já taky 9 a šííííleně se těšííím!!!!!!!! Sice ještě nemám prádlo pod šaty (při nejhorším koupím přímo ve svatebním salonu během úpravy šatů), ale jinak je všecičko hotové, nachystané.. Zítra barvení hlavy, příští týden kosmetika (napnutí držtičky), manikůra a to už si jen užívám... Už pár dní máme klid... už aby to bylo!!!!!!!! Počítadlo!! Zrychli!!!!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no děvčata,já mám příští týden taky pěkně napresovaný..ale moc se těšim :-) ..ale když se tak koukám zpětně tak to pěkně rychle uteklo :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?