ahojky holky, taaakze ja mam termin 16.6.2012 v 10:00 na zamecku v havirove a hostinu mame na zaguri :-) pocitam ze na obrad bude mozna neco kolem stovky lidi...mozna vice... co se tyce obedu tak tam budou jen ti nejblizsi a to je 60hostu a na vecerni raut se pripoji i kamaradi cca 15-20 lidi :-) zatim mam koupene jen prstynky do vysluzek :-) saty mam vybrane zavoj obednany :-) a to je asi tak vse a co vy??
@mendy_ ahojky tak na zaguri sem to zrusila protoze co jsme videla fotky kdyz tam posadis 65lidi neni kde tancit :-( sice to tam je krasne ale bohuzel... prenechala sem to jine neveste :-) a hostinu mame na cepaniku zvenku noic moc ale ma to z rodiny takze ceny hezke a vyzdobu si budu delat sama :-) jinak dj je znamy a hraje nam vzdycky na vsceh oslavach... pak mam jeste kamose ale to uz je spis jen na tu nasi hudbu a to nejde :-)
@klarina_f :) jsem na tm stejně :) jen mám trochu představu. Chcem se brát tento termín na Zámečku v Cholticích Včera jsem se sem přihlásila.. a když to čtu.. jsem rozhodnutá v pondělí zajít na matriku zamluvit termín :-D Uplně jsem tu dostala chut začít něco plánovat :-N :-)
@katkavfr
Na Čepaníku to znám. Měla tam svatbu známá.
Pokud neseženu živou hudbu, tak budu muset hledat DJ. To jsme zrovna nechtěli, ale když není zbytí...? Ach jo.
@katkavfr
Jasně, chápu. Každý máme holt to své:)
Prosím Tě, písni mi, až budeš mít po schůzce s tou kapelou, kt. tě čeká:) Jsem z toho mírně nervózní. Živé kapely jsou téměř všechny obsazené. A pokud nejsou tak si účtují šílené peníze... :-(
@katkavfr
Sehnala jsem živou kapelu duo white z Opavy :-) Měla je moje spolužačka a vřele doporučuje. Tak jsem zvědavá ;-)
Už jenom inspirace na svatební oznámení...Jaké máš ty?
ahhhoj holky tak co noveho?? ja uz strihla vyridit reklamaci oznameni..dneska ma dojit nove :-) svatebni saticky uz mam doma a rikam si ze cim vic se svatba blizi tim mene veci mam :-)