@gabikastefulova ahoj, tak to som rada, že je tu niekto ďalší, ako ja :) .... no ja som to mala trošku komplikované s tým dátumom.....mama a starká môjho priateľa zo začiatku namietali na máj -- májové povery, ale ja som chcela máj, veď je to lásky čas nie? :) priateľ súhlasil a dnes to povedal ženskej časti jeho rodiny.....že sme sa tak rozhodli a hotovo :) juj, tak sa teším, vždy som chcela 5.5 , 5 je totiž moje šťastné číslo :) a môj priateľ má 2.5.2012 25rokov :D a čo už všetko máš?
Ja mam 30. aprila. 2012 narodeniny, cize sobasny list bude ako darcek ;-). Konkretny datum vybrala moja polovicka- vraj aby na vyrocie nezabudol ;-). Zajednane kameramana so zalohou, hudbu so zalohou, salu (tam zalohu od nas nepytali zatial) a ja mam uz nejaku tu vyzdobu cast z nej je aj v mojom albume. A co ty? ako si na tom s pripravami?
@cucu005 Teším sa s Tebou. Jasné možeme spolu plánovať. ;-) Ja momentálne plánujem ísť za kaderníčkou porozprávať sa o účese lebo som videla pekné kvetinky do účesu tak ich chcem kúpiť lebo vraj idú na odbyt. A ešte si pojdem do salóna rezervovať bižu. No a zháňame fotografa tak obzeráme čo sa nám páči a čo nie. Každý deň len odrátavam mesiace, už aby to bolo :-)
Ahoj holky, zdravím vás a taky přidávám termín 12.5.2012 ve 12h :) měli jsme štěstí, že bylo volno... A to jsme si mysleli, jak moc dopředu to zamlouváme :) Verhu: taky mi všichni říkají, že je spousta času,ale nevěřím tomu, když do toho řešíme je ště projekt baráčku:) Přijde mi, že je to fakt jen tak tak :) Jediné, co ještě řeším, jeslti chci,aby mě předtím ženich viděl či ne. Protože jsem byla na svatbách,kdy nevěsta jela vždy poslední v autě. Poradíte?? :)))
Ahojky budouci nevesty,take se pridavam k manzelkam-cekatelkam:D Mame datum 12.5.2012 a svatba bude v mistnim klastere se krtinama nasi druhorozene dcerky :-N Jeste nemam zadne veci,ale v hlave uz mam svatbu skoro vymyslenou:D
@slavka1981 a aké kvietky chceš mať vo vlasoch? živé? či umelé? vyzerá to veľmi pekne.... mne tento týždeň prišli manžetové kombíky, poháre a kvietky na dekoráciu alebo pierka...takže sa mi to už pomaly zbiera :) trošku ma sklamal fotograf +kameraman v jednom- sme mu napísali, nech nám rezervuje termín, lebo bol ešte voľný , tak to vizeralo ok, že už máme aspom niečo zajednané a on mi o 2 dni napíše, že mu je ľúto, že prišli iní s rovnakým dátumom a dali hneď aj zálohu....fest neseriózne sa mi to zdá.....ty sa veľmi tešíš na svadbu, že? :)
@frais ahojky, tak to máme uplně stejný datum i čas.. :-) tak to se můžeme těšit společně..já ještě taky váhám s tím, jestli mě má či nemá vidět.. :-)
hlavně taky mezi tím, jestli spát doma tzn. s budoucím manželem v baráčku a nebo "doma" u našich a být alespoň poslední svoboodnou noc mimo společné bydlení.. :-) poradíte? jinak také mi každý říká nee jen nee květen to přináší smůlu.. :-) tak doufám, že nám všem to přinese štěstí..
@pavelkova17 ja som tiez vahala,....ale poslednu noc pred svadbou sme sa rozhodli, ze kazdy budem vo svojom domove, napriek tomu, ze spolu zijeme 2 roky,...on pekne pride k nam a bude dojimava odobierka :-D
@cucu005 ahoj, fakt je to od toho fotografa nepekné. My ešte stále nemáme vybratého. Ten ktorého fotky sa mi páčia je dosť drahý, tak uvidíme. O kameramanovi stále uvažujeme lebo ja ho nechcem ale priateľ by chcel tak musíme nájsť kompromis. Tie kvietočky sú také maličké a sú z látky. Len také jednoduché. Najprv som chcela štrasové ale budem mať dosť štrasu na šatách a aj bižu bude štrasová, tak aby toho nebolo moc. Veľmi sa mi páči aj čelenka ale obávam sa že mi v nej bude nepohodlne celý čas.
teším sa kočky že nás je tu toľko že aj napriek odhováračiek že máji sú svadby zle lebo to prináša nešťastie adť ...aj napriek všetkému budeme mať svadbu 5.5.2012 pomaličky tiež začíname s prípravami aj keď si myslím že je čas ale ako sa poznám že budem stresovať a panikáriť tak tiež si začíname postupne vybavovať ľudí...:-)
Ahojte, ja som na rozdiel od cucu presunula svadbu z 5.5. na 12.5., pretoze jedna z mojich velmi dobrych kamaratiek sa vydava 5teho, tak sme ustupili. Ale aj 12teho je krasny datum. Mame zatial salu a kostol, ostatne budeme riesit postupne. :)
@kisha2012 ahoj kisha, tak ty to máš opačné ako ja :) sranda :) ale 12.05.2012 je tiež super dátum, aspom budeš na kamoškinej svadbe :) a potom sa tešiť na svoju.... :)
ahojte, my máme stále problém zohnať nejakú sálu, a tým pádom sme sa k ostatným veciam ešte ani nedostali. Dávate si niektorá šit svadobné šaty? Ja by som si chcela dať ušiť, len neviem teda či najprv ísť po salónoch a poskúšať, či vôbec ten štýl šiat aké chcem mi bude sedieť alebo ako postupovať? Nemáte niektorá skúsenosť?
@lenka_michal tiez som od vela ludi pocula, ze je to nestastny mesiac, ze je vela rozvodov a bla bla bla,.... ale preco sa potom hovori: Maj lasky cas? je mi to trosku divne,.... ale nas termin je nas termin a vsetci boli taki sokovani, ze ani sa nezmohli na to, aby namietali :-D
@kisha2012 som na tom podobne,...tatino vybavil kostol, mama salu :-D a zatial to aj staci, teraz sa iba obzeram, kde co zozeniem lacnejsie, co by sa mi pacilo ,.... a taaaaaaaaaaak,...dost veci budem mat vybavovane po znamosti, tak ma to vyjde ako tak lacnejsie,....co sa moc moc tesim :-D
Tak vcera sme si dohodli cas sobasa - 16:00. este mame kaplanovi koncom oktobra pripomenut, aby nas nezabudol zapisat do kalendara, vtipny, vsak? :) dnes by sme mali dostat cenovu kalkulaciu z hotela, dufam, ze sme manazerku dobre nalomili a budeme prijemne prekvapeni :)
presne náš termín a hotovo .... :-p ......no inak ja som sa stretla tiež stým to že ale na budúci rok januári sa ozvite napíšem si to do kalendára.... :-D ale našťastie nebol to farár...
Ahoj nevěsty :-) i my máme na toto krásné datum objednanou svatbu, proto se ptám nevíte jaké bude počasí?
:-D Dneska jsem se na doporučení kamarádky přihlásila na tyto úžasné stránky a s otevřenou pusou, zde hltám připomínky a otázky a zjišťuji, že nestíhám .....
Ahojte budúce nevesty. Už viac ako mesiac zvažujem, či máj je ten vhodny mesiac na svadbu :-) ale ako vidim nie som jediná, ktorá si zvolila akurát tento mesiac ;-) My tiež uvažujeme nad dátumom 5. 5. 2012, ak už nebude všetko obsadene :-D Tak aby som to už dala do pohybu a prestala počúvať reči, že kde sa tak ponáhľam, že času dosť.... :-)