Ahoj holky! Krásné - bohužel deštivé - pondělní ráno!
Jak se máte?
My jsme s manžou v pátek oslavili 8 let spolu! :-) Dali jsme si výbornou večeři. Taky jsme chtěli jít do kina, ale to, co by nás zajímalo buď zrovna nehráli nebo bylo vyprodáno. Takže někdy příště... :-)
ähoj holky, přeji hezké ráno , i když deštivé. Tak koukám, že rozlučky už probíhají, ale je mi líto Elis, to to bylo tak strašné, že panovala tichá domácnost. My byli o v pátek domlouvat hostinu - menu, výzdobu restaurace a tak....
Ahojky Honzi,
děkuju za emajlík, obratem odpovím :-D
Tak koukám že oslava pěkná, to je dobře ;-)
Já si pořád plánuju, že si ještě tenhle týden uděláme s manžou krásný večer, než vyrazíme rodit, tak doufám že to stihneme :-D (taky to asi bude hodně záležet esli dneska udělá opravné testy na řidičák)
Dani, tak to držím pěstičky, ať je udělá!!!!
Honzi, oslava hezká ;-)
My se s manžou rozhodli, že na to první výročí svatby si zajedeme někam na víkend do penzionku...a protože chceme současně i na nákupy do Polska (bylo mi doporučeno na mimi věci), tak to asi vyhraje penzionek někde u Náchoda a odskočíme si i do toho Polska + podíváme i někde kolem Náchoda....tak teď ještě, aby se někdo (JÁ, protože tohle je vždycky moje práce) dokopal k tomu, nějaký penzionek najít :-D
Chalusko, některéz nás tu zrovna řešíme, že bysme jeli na výkend do nějakého penzionku. Takže to je asi už dostatečný dáreček, ne? A s překvápkem ať se vytasí manželé! :-D :-D :-D
ahj kočky, mrňous spí, mám asi tak hoďku času, než si to zase rozmyslí... :-D ivet, do Polska jeď, na mimi věci to musí být ráj, protože 90% věcí, pokud zrovna není z Číny, tak je z Polska.... :-D já mám nejradši značku Tup Tup od firmy Hurtimex... ;-) jinak se máme fajne, mrňousek roste jak z vody, skoro pořád se řehní, občas zapláče, teď máme zrovna zase růstový spurt, takže se v noci budí po 2 hodinách, přes den kojím po hoďce.... 8-)
taky vymýšlíme s manžou dovču, on chce někam do jeseníků nebo Orlických hor,ale mně se nedaří najít nějakej penzionek, rodinného typu... :-( nemáte některá zkušenost nebo kontakt?
překvápko k výročí nečekám, budeme na tý svatbičce, tak tam uvidím tchýni a jejích 7 sourozenců a to mi bude stačit.... ;-)
Ahoj Marki, můžu doporučit akorát penzionek v jizerkách, byli jsme tam 2x v zimě na dovče a spokojenost veliká. Mají tam i dětskou postýlku, takže na děti jsou připravení...mrkni na www.pensionblazek.cz. Je tam asi jenom 5 pokojů, takže rodinná atmosféra a majitel je kuchař, takže výýýborná kuchyně. Jo a potkali jsme tam přímo u penzionku pár srneček. ;-)
Marki....tedy, to Ti dává prcek zabrat, kojit po hoďce a v noci po dvou.....jestli baští půl hodiny, jako prcek od kamarádky, to si ani nestihneš mezi kojením odpočinout ;-)
Ale hlavně, že Vám roste a je spokojený x-)
Díky za tip, určitě se po tom podívám...mě to právě bylo doporučeno, že je tam vše min. o 50% levnější než u nás, a že to, co u nás koupíš v obchodech stejně většinou pochází z Polska...takže na nákupní výlet už se těším x-)
Někdy zase přihoď pár fotek prcka ;-)
jo a s tím kojením...my teď kojíme přes den jednou za hoďku, 10 min, pak je klid zase hodinu, ale podle něj si můžeš nařídit budíka, protože se za hoďku neomylně hlásí o své právo...=o)), pak tak za čtyři hoďky usne, tak na hodinu (takže to je hodina dopoledne, a hodina odpoledne)...no a mezitím mám pohotovost..=o))) když jsme venku, tak je to lepší, to spí i 2-3 hoďky, jenže běž teď ven, že....
zítra nás čeká očkování, vypláznem za něj 1500,- (1.dávka)...ale hlavně že to už existuje...i když miminka, který se narodí od 1.1.07, tak ty to budou mít zadarmo...spravedlivý, co....
Marki....tak to jsi fakt "vždy připravena" mamina ;-)....no jasně, v tomhle venku je to na houby....ať jsou ta vedra, nebo tyhle plískanice :o(
A copak je to za očkování? To nás tedy případně taky čeká ještě placené....docela nespravedlivé, opravdu :-S
to je očkování ve 3. měsíci, normálně to je tetravakcína, tzn. 4 vakcíny v jedný injekci a pak zase nějaká jiná zvlášť, mimču tak ušetřím 3 injekce a případný komplikace a v pozdějším věku možnost vzniku alergií.. tak mu radši zaplatíme tu hexavakcinu, tam je těch protilátek celkem 6 a je prej šetrnější atd...
Marki, tak to je určitě pro mimčo lepší...a přesně jak říkáš - když si dopřeješ sobě, určitě je i na to, zainvestovat do miminka...když mu to pomůže ;-)
Tak to je asi pěkně vyčerpávající kojení :-D. V takových intervalech si to tedy moc představit neumím. Ale marki to, jak píše, zvládá, tak to jít musí. :-N