prtinka: my to máme taky ve 13 hod a venku a už se děsím toho počasí, vzhledem k mému těhotenství doufám, že tam sebou neseknu :-/ aspoň by měli svatebčani na co vzpomínat :-D
no tak to je supr.já mám zase úplně jiný problém pořád jsem to nedostala už 5 dní zpoždění,na těhu to nevypadá není z čeho:-)asi jsou to nervy nebo co.tak pořád doufám že to dostanu teď někdy a né den před svatbou to by mě fakt piclo to je jak naschvál.vždycky pokaždé v poho a teď nic. 8-(
prtinka: já z toho měla taky strach že to dostanu v den svatby bo z nervů to vždy přijde nečekaně, naštěstí mě to zastihlo minulý týden díky termálním koupelům, tak jsem si oddychla.... teda pokud to nepřijde znova, ale to snad ne
Holky,já dneska viděla a slyšela asi 3 kolony aut jak troubili a můžu říct že jsem měla žaludek až v krku,úplně to namě padlo,že se budu vdávat,že už budu paní,no různé myšlenky. :-D Já na to myslím kudy chodím.Dneska jsem ještě zařizovala kytky tak snad všechno bude ok.A v pondělí musíme jet na místo kde to budmee mít,protože paní provozní která to s náma vyřizovala už tam nepracuje,to bych se picla týden před svatbou,tak můžu jen doufat že bude všechno v pohodě. :-p
dneska se vdává kámoška, tak taky nevim jak to ustojim. Aspoň uvidim jak to probíhá a jestli mam všechno ;-)
Příští tyden bych mohla cítit první pohyby od mimča, tak doufám, že mě poprvé nenakopne při obřadu, bylo by to krásný, ale abych nezačla panikařit. Třeba nepoznám co to je a budu myslet na nejhorší :-(
ahoj holky, mám docela radost že počasí trošku polevilo ve vedrech, jen aby celý den nelilo, to by nebyly ani fotky :-( ,připravené už mám asi všechno, jen doladím šerpu na můj vůz jen se u mě zhroutilo něco jiné - vypadla mi o víkendu kadeřnice a tak zháním novou. včerejší zkouška dopadla katastrofálně až jsem se z toho rozbrečela. Dnes mě čeká druhá tak držte palečky
mmrach: ježíš, to je mi líto :-( Mě by asi taky kleplo. cítit a vypdata dobře je pro každou důležité i když leje. tak si holky musíme držet palce, že tu předpověď trochu zlepší. má být oblačno, zataženo a srážky ]-(
tak nevěsty,jak se těšíte?až na to počasí se hodně těším,já jen doufám že nachvíli to sluníčko vyleze.Já nevím že já mám smůlu.3 týdny vedra a hezky a zrovna teĎ se musí ochladit. ]-(
dobré ránko holky, tak včerejší zkouška účesu dopadla nad mé očekávání, maximální spokojenost. spadl mi obrovský kámen ze srdce
To že nebude 30C v sobotu mi vůbec nevadí, aspoň se nic neroztopí, nezkazí, lidi budou mít lepší náladu když nebudou funět v tom hicu a tím spíš budou tancovat a bavit se. Ještě dnes dodělám tombolu a nachystáno bych měla mít vše....
nejhezčí fotky jsou, když je trochu pod mrakem, popř. mezi mraky vysvitá sluníčko, přítel hodně fotí a zajímá se o to a tak to už máme vyzkoušené. Horší je to když jen svítí slunko a nikde žádný mráček, musí se s tím pak hodně pracovat, hledat vhodné místo atd. je to náročnější
u kadeřnice jsem nejvíc byla překvapená cenou, jen 130kč za zkoušku a 300 za sobotní česání...
ta kráva v pondělí chtěla za to,že mi jen 15min tupírovala vlasy, pak je ulízla dozadu a udělala hrozný banán 400kč
Tak maldé paní jak se vám to vyvedlo?Nám nádherně až na to počasí.Obřad jsme měli v altánku z toho jsem byla nadšená,povedlo se ti díky mému manželovi,protože paní provozní to tam nechtěla dlělat kvůli počasí.Takže ho musím hodně pochválit.Hostina supr.Všechno to hrozně uteklo. :-D
dobré ránko, paničky.... nás počasí potěšilo, sice v době obřadu lilo, ale udělali jsme pár fotek s deštníkem a když jsme dojeli na místo hostiny - o 15km dál, tak tam bylo už sucho,nespadla už ani kapka a tak jsme dodělali spoustu fotek tam na zahradě - na houpačkách, na pískovišti s bábovičkama...
bylo to tak hrozně kráááátké. Přišlo mi to až moc dokonalé, vůbec nic se nepokazilo, žádný trapas, žádné padání ze schodů ani nic podobné.... klidně bych si to zopakovala,ale bez těch příprav... manžel řekl, že mu to vůbec nepřijde jako svatba, ale nějaká párty...
manžílek mě hrozně překvapil - netanečník a protančil celý večer, fakt se rozjel, všichni říkali, že ho nepoznávají....
ahojky, nám se taky vše povedlo. Pršelo jen cestou ke kadeřnici. Pak přestalo . Obřad byl venku a nepadla ani kapka, takže super. Muzikant velmi mile překvapil a všichni chodili a ptali se nás kde jsme tak skvělého muzikanta sehnali. Každý mi říká že na lepší svatbě ještě nebyl. Je to úžasný pocit :-D , jen škoda že už je po všem. :-(