Děti jsou v pořádku,hurá... :-) jen to nějak nechápu, jeden den 39, druhý den úplně ok...:-) a tak už se i doma uklidnilo a zase jsem začla něco tvořit, jen se podělal foťák, tak zatím bez fotek... ale už se to rýsuje, hurá :-D
kdyby to počasí bylo jak tento víkend... tento týden mne čeká zkouška šatů a snad i líčení...
@kamculenka : hlavně že si užijete svatbu, přesně tak.... ;-) Fretky už jsem viděla...jsou super... :-D ;-)
@mane30 : koukám, že tady snad všechny čekají příští týden všechny možné zkoušky... :-) No už je taky načase, doufám, že nám to vše dopadne podle představ.... :-) Už máš nějakou představu o líčení?
@gutgirl : jeee...teď koukám že jsi z Vizovic...sympatické to místečko, jezdívali a snad ještě zase pojedem na fesťáčky, jak Masters tak Trnky... 8-) :-)
gutgirl a sonipa: Já bych to viděla tak že i naše svatba bude stát za houby, vždy jak se něco plánuje tak se to u nás posere, buď dostanu depku nebo mě někdo nasere, takže asi tak. Ale co už, co chtěl, to má.
@sonipa Noo, jako masters zrovna v oblibě nemám, vizovice jsou moc zacpané a všude bordel :-D ale na trnkáč chodíme a to už ty negativa tak nevnímám :-D :-D ale na masters jsou u nás vždycky ubytovaní lidi a nebývá to tak špatné :-D
@kamculenka víš co, člověk by si to měl užít i přes všechny špatné věci abys toho třeba pak nemusela litovat. Zaměř se jen na sebe a ty ostatní hoď za hlavu ;-)
@kamculenka : nenech si to zkazit, nejvíc tím ublížíš vám dvěma....mysli pozitivně a na všechny depky a nálady se vykašli... :-) ;-)
@gutgirl : :-D tak vidíš....já si žádných negativ za ty roky nevšimla.... 8-) :-D Možná jen že se nebylo místo kde se normálně najíst a když tak čekací doby že málem přešla chuť... :-D Ale chápu, že nezůčastnění to vidí jinak....však sama vidíš rozdíl....Masters a Trnky... :-D No každopádně je tam nezaměnitelná atmosféra a nádherné prostředí.... ;-)
Dlouhodobá předpověď počasí 21.-30. duben 2011
I v této části měsíce duben nás čeká oblačnost a přeháňky. Ke konci měsíce, by ale už mělo být převážně polojasno a srážky by se nad územím ČR měly vyskytovat jen ojediněle. Po ránu nás pak čekají teploty v rozmezí pořád jen 2 – 7 stupňů. Přes den se pak maximální teploty budou pohybovat o něco výše, pořád to ale bude jen v rozmezí 14 – 18 stupňů. Při jasném počasí bez oblačnosti to pak může být maximálně 20 °C.
Dlouhodobá předpověď počasí 1.-10. květen 2011
Na začátku měsíce květen by mělo být už opravdu pěkné počasí. Přeháňky a jiné srážky se už budou vyskytovat jen ojediněle, v tomto období by už mělo být převážně polojasno nebo jasno. Budou i vyšší teploty. Po ránu pořád jen 5 – 10 °C, ale přes den by maximální teploty už měli být okolo dvaceti stupňů, při jasném počasí dokonce až 25 °C a to už začíná připomínat vyloženě hezké jarní počasí nebo dokonce už i letní počasí.
@sonipa zatím ani žádnou, líčím se naprosto normálně, podle nálady a času... svatba je stříbrno-růžová, ty barvy my myslím i jdou, tak to asi bude v tomto duchu...
Tak jste mne tu inspirovaly... nechtěla jsem dělat rozlučku se svobodou, ale to grilování o víkendu by mohlo vyjít a nemusí to být nic "křečovitého"... měla jsem přesně strach, že každá bude moc jen na chvilku, všechny mají děti a rodinu, tak to takhle spojíme, přijedou i s dětma a chlapama a bude to :-) jen nevím, jestli se jim k nám bude chtít tento víkend a příští znovu... no nic, uvidíme...
@sonipa : ahojky :), já nechtěla paraplíčko, ale čistokrevný deštník..pro jistotu :-D . Mimčo roste, už mám pupek jako buben, naštěstí švadlena je úžasně šikovná a šaty vypadají i s tím mým outěžkem krásně :-D . Jen jsem teda musela zvolit variantu s krátkým rukávem, původně jsem chtěla holá ramena, ale jsem oteklá tak se zamaskuju ]-( . Dnes jsem ještě dokoupila čelenku, ke které se přidělají živé santýnky (druh kopretiny) a taky jsem dnes byla v květinářství domluvit kytky. Překvapilo mě, že budu mít kytku pro mě, korsáž pro ženicha, dvě pro maminky, jednu pro babičku, pro svědkyni, korsáž pro svědka a máme to spočítané na 1600. Čekala jsem to horší :-D
@lucy441986 : za nás degustoval svědek tento víkend..v neděli nebyl schopen vstát z postele, ale prý vybral nejlepší :-D . A počasí...no bude krásně, ať si předpověď říká co chce! My se chceme fotit ráno brzo brzyčko tak snad nezmrzneme :-D
Ahojky holky.... :-)
@lucy441986 : lepší předpověď počasí jsme si snad už ani nemohli přát.... x-) :-) Doufám, že tentokrát se jim to vyplní....
@mane30 : no vidíš jak jsme tě krásně inspirovaly....myslím, že takové grilování všichni dokupy ani křečovité být nemůže.... :-) ;-) Takže nakoupit masíčko, pivečko, vínečka a v sobotu jdem na to.... 8-) :-D
@pep.e : taky super cena za ty kytky, něco jako u nás, akorát my nebudeme mít kytku pro babičku, zato navíc jednoduchou kytičku na stůl oddávajícího a asi dvě na hostinu....a taky to bude něco málo přes 1000,- Kč... :-) Na šaty jsem zvědavá jak ti je švadlenka vyřešila a na bříško taky....už aby tu byly svatební fotečky... :-) ;-)
Tak já zase letím...jdem na solárko, zaplatit rukavičky :-) a ještě se svědkyní na zkoušku.... :-)
Ahojte holky,
no počasí vypadá že to snad i vyjde,
Lucy, máš to hezoučké :-)
Holky máte pravdu, užít si to, ale jak mě chytne depka, nevím co s tím :( je to na pytel :( a nechci to ale drahoušovi zkazit :(
Můj si rozlučku se svobodou užil a ještě užívá, ale tak co už nadělám. Tento víkend mám pracovní takže žádné repete nebude.
Blíží se nám to, holky, za 11 dní už budeme vdané paní/panny :-D
Holky tak já sleduju počasí a každým dnem se to mění :-S Ještě včera mělo být v ten náš den polojasno, dneska už je tam slabý déšť. ]-(
@sonipa jj, atmoška je určitě super, já zas tenhle typ hudby nemusím, takže mi to celkově nic neříká. My vždycky s mojím říkáme, že začíná černý MOR. :-D :-D
@lucy441986 Krásné to máš ;-) ;-)
@kamculenka to tak bývá, já říkám, že nejlepší jsou neplánované akce, takže i té svatby se docela obávám, protože zábava se naplánovat nedá. Ale musíme si to užít jako nevěsty a jako novomanželé. Určitě to klapne, uvidíš. ;-)
@sonipa : tak my jako dekoraci na stoly máme jasno - bude to v trnkovém sadu, vzhledem k termínu dokonce v KVETOUCÍM trnkovém sadu..takže na stolech budou větvičky z trnky s květy :-) . Jen ještě furt nemám to ptačí hnízdo!!! :-(
Ahoj holky, tak já musím na zítra nachystat kufr a odpoledne vyrážím k rodičům. V pátek zkouška šatů a líčení, příští týden doladění detailů v jídelně, kde bude hostina, pedikůra a manikůra. Myslela jsem, že budu vyrážet a všechno, co vyrábíme, už budu mít hotový. Ha, chyba lávky! Jmenovky jsou jen nastříhané a naohýbané kartičky, vývazky jen polotovary s našitým drátkem pro buxus, ještě jim chybí dolepit kytičky, další papírové kytičky přijdou nalepit na jmenovky a na výslužky - mám k nim alespoň nastříhané a nachystané všechny papíry, tak to jen dát dohromady. Vymyslela jsem si knihu hostů, přítel mě potrestal tím, že si přesně vymyslel, jaký na ni mám ušít obal. A noviny, tak tam mám zatím první stránku a rukou sepsaný náš příběh, hm. Tak snad u našich bude aspoň trochu klid, abych to stihla dodělat.
@kamculenka z nepodařené rozlučky si hlavu nedělej, na svatbě buď sobec a užívejte si to spolu s manželem. My nejdřív vůbec nepřemýšleli o rozlučce, pak že uděláme společnou, pak jsme to nějak zazdili a nedařilo se nám to nějak vhodně zkombinovat, tak to nakonec dopadlo tak, že já se snad někdy příští týden sejdu se svýma dvěma kamarádkama ze čtyř, ostatní jsou prací vázány poněkud z ruky, a příteli naplánoval kamarád rozlučku na příští čtvrtek, bohužel si nějak neověřil, jestli tou dobou ještě bude v Praze. Takže své rozlučce bude přítomen pouze přes skype :-/. Ale my si to hodláme vynahradit všechno právě na svatbě.
Mno jenomže já jsem taková že když se někdo na mé akci nudí, tak si to moc beru, neumím bejt takovej ten sobec co se neohlíží na druhé..
Tak, holky, máme to za pár!!! Jsem nervozní aby to klaplo.
Holky, kdy a jak se jedete fotit?!
@kamculenka k focení... na doporučení fotografa, bude několik fotek při obřadu (máme ho venku v jednu v poledne), tak tam i nějaké společné, potom fotí oběd, dort a až budou mít ostatní chvilku na povídání s kávou a než přijede kapela, tak nás vytáhne asi tak na hodinu, že když bude slunko, že je pro něj lepší podvečerní než to polední... takže když to vyjde, tak kolem půl páté... ale dle dnešní předpovědi počasí, no snad se to ještě pohne...
rozlučka - tak nakonec na grilování přijede asi jen jedna dvojice, ostatní nemůžou kvůli dětem nebo rodičům, no nic, tak to pojmeme i trochu jako oslavy svátků a tak...
holky už máte všechno vymyšleno?? já nějak pořád ten seznam věcí, co bych ještě chtěla udělat nastavuji a tím páden není pořád hotový... ach jo... pak budu naštvavaná, že jsem to všechno nestihla... a taky se asi budu v květná děsně nudit :-D
No k tomu focení...My se po obřadu nafotíme s rodinou a svědkama a pak jedeme na oběd. Po obědě, když si rodina bude dávat kafčo a popřípadě číst svatební noviny, tak se pojedem fotit jen s ženichem.
Ahoj holky, my se budeme fotit v sobotu ráno-dopoledne - kvůli světlu. Obřad bude v 15 hodin v sadu, a jestli bude počasí jako posledních pár dní, tak v tom by se fotit nedalo..takže jen takové momentky a skupinka a hosté. Fotografové (kamarádi) dorazí už v pátek, takže okouknou místa která jsem vybrala jak to bude vypadat (světlo, kulisy atd). A teda v pátek večer ještě budeme fotit těhu pupík :-D .
Ahojte,
no tak my to nakonec to focení taky budeme mít takhle, jak to máte vy, já se chtěla nejdřív fotit ráno všechno hned po obřadu, tak jak jsem to vídávala jinde, ale pak mi to bylo rozmluveno že odpoledne to bude lepší, tak jsem teda kývla že ano... :)
Holky já jsem teď tak zbržděná, svatba za chvilku a já nemám ani nějak udělaný program, i když to asi být nemusí, ale furt mám pocit, že se na něco zapomnělo, nebo že já na něco zapomněla :-(
tak teď volal taťka, že jeden rodinný známý s manželkou nakonec nepřijedou - protože jim umřel někdo v rodině, docela nás to mrzí - je to takovej srandista - němec, který mluví docela bravurně česky a je s ním sranda....no a hlavně táta by se chvíli netvářil tak znechuceně -)) takhle to bude blbý
Tak "lenora" překonána, děláme dárečky pro svatebčany a nakonec budou i ty mandle... a včera přijela na víkend moje budoucí švagrová a hned - kdo ti to tu bude ráno organizovat, kdo bude ukazovat kam lidi můžou a tak... takže mám doma koordinátorku :-)) a jí to hrozně potěšilo, že to bude ona, no není úžasná...:-) taky s ní jdu dneska na zkoušku šatů :-) konečně... teď jdu udělat harmonogram dne (kvůli ní :-)) a taky rozpis aut...
Ahojky holky... :-)
Tak ještě týden a bude nás čekat poslední "nemanželská" noc... :-D Dneska jsem absolvovala zkoušku účesu a líčení, tak vkládám fotky, ale jen účesu, líčení jsem nějak zapomněla vyfotit... :-N Účes jsme zkusily jen tak narychlo, v den D to bude dokonalejší... :-) Zítra poslední zkouška šatů, společně se všemi doplňky ať vidím jak to vypadá a pak pár dnů a jdem na to.... :-D
@lucy441986 : účes i líčení máš moc pěkné....ta barva rtů je podobná té mojí, akorát já jak jsem zvyklá se nemalovat jsem si připadala strašně zmalovaná, tak snad mě ten pocit v den D přejde.... :-.
@gutgirl : černý MOR...no pěkně teda.... ]-( :-D Ale jo...každému co jeho jest.... 8-) :-)
@pep.e : no tak to budete mít krásnou výzdobu.... :-) ;-) A ptačí hnízdo...co takhle kouknout na fler.cz??
@kamculenka : my plánujeme focení hned po obřadu...svatebčané si projdou hrad a my si tam zatím v klidu nafotíme fotečky...při kávě v Karviné už by asi nebylo moc kde fotit...i když město-ty uličky mě docela lákají.... :-)
@mane30 : tak s tím grilováním jsme na tom podobně, přijde jen svědkyně s přítelem a jeden kamarád, možná ještě jedni známí, to uvidíme, ale každopádně máme naplánovánu rozlučku ještě ve čtvrtek s dalšími kamarády a taky se svědkyní a jejím přítelem....a mimo to jdeme ještě teď v neděli na bowling s jednou dvojicí co budou taky na svatbě...jooo a ještě máme jednu "seznamovačku" den před svatbou....takže to bude opravdu nááááročný týden... :-x :-D
A ještě pár novinek....objednala jsem si jinou "bižu", dneska přišla a je naprosto dokonalá, takže bude změna.... 8-) A rozhodla jsem se na poslední chvíli že budu mít družičku....přijede mi kamarádka z Budějovic, s přítelem a dcerou, tak z ní uděláme družičku (bude sypat přede mnou okvětní lístky růží na cestu), ona bude mít radost a myslím, že to bude moc pěkné....je to takový kudrnatý zrzavý andílek, tak už se moc těším.... :-) :-)
A na to co všechno ještě nemáme raději nemyslím.....něco se určitě nestihne, takže si s tím nebudu ani lámat hlavu, hlavní je si to užít.... :-) ;-)